Dunajská Streda – Michalovce 1:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (0:1)
MFK Zemplín Michalovce
Nedeľa 18.08.2019, 18:00 • MOL Arena, Dunajská Streda • Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Taiwo Abdulrahman, prichádza Dominik Veselovský.
     
    90
    Taiwo Abdulrahman sa cez Vadyma Červaka zavesil na pas Ericka Davisa a loptu sklepol pod seba. Kristopher Vida bol razom vo veľkej šanci, strelu však nasmeroval priamo do Kiru.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Jakub Grič.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Stanislav Danko.
     
    79
    Center sprava dokázal jeden z domácich tečovať k vzdialenejšej žrdi a Matúš Kira mal čo robiť, aby loptu potlačil na rohový kop.
     
    75
    Dunajská Streda dala gól!
    Štvrťhodinu pred koncom riadneho hracieho času sa domáci dočkali. Kristián Koštrna centroval na prvú žrď, kde sa TAIWO ABDULRAHMAN natlačil cez Carrilla do zakončenia a hlavičkou nedal Kirovi šancu.
     
    72
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Danylo Beskorovajnyj, prichádza Erick Davis.
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Peter Kolesár, prichádza Christos Kountouriotis.
     
    68
    Eric Ramírez sa dostal k hlavičke po centri z ľavej strany. Loptu nasmeroval niekde na brvno alebo tesne pod. Brankár Kira radšej potlačil guľatý nezmysel na roh.
     
    62
    Andrej Fábry dostal prihrávku sprava, spred malého vápna pálil do obrancu pred sebou. Eric Ramírez mal potom po odrazenej lopte vyloženú šancu, skvele sa presunul Kira.
     
    61
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Andrej Fábry.
     
    58
    Dobrý center z priameho kopu si našiel hlavu Dominika Kružliaka, hlavička mladého stopéra išla tesne vedľa vzdialenejšej žrdi.
     
    53
    Kristián Koštrna sa krásne zľava dostal do šestnástky, kde mohol centrovať. Ešte predviedol elegantnú "Zidanovku" a vystrelil k žrdi. Kira predviedol úspešný zákrok.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Lazarus Rota (MFK Zemplín Michalovce).
     
    42
    Danylo Beskorovajnyj v pozícii posledného prišiel o loptu a aj keď ukrajinský bek svojho súpera telom stále nejako zachytával, tak Issa Modibo Sidibé mal veľkú šancu. Zakončenie po trávniku išlo tesne vedľa bránky.
     
    36
    Matej Oravec sa dostal v šestnástke po rohovom kope k prepadnutému centru a vyslal poriadnu ranu. Kira reflexívne zasiahol. Následný pokus Vidu mieril nad.
     
    24
    Issa Modibo Sidibé spravil chybu pred vlastnou šestnástkou. Marko Divković prihrával na biely bod, kde síce lopta neprešla, no zrazený pas sa odrazil pred Koštrnu. Skvele vyštartoval Kira a poradil si.
     
    20
    Issa Modibo Sidibé sa chcel znova preštrikovať do šestnástky, zastavil ho Kružliak. Ten poslal pas dopredu. Kristopher Vida prehodil Carrila, Eric Ramírez zas brankára Kiru. Juhoamerický útočník zakončoval do prázdnej bránky, nakoniec z čiary odkopol Rota.
     
    16
    Dominik Kružliak sa po centri z priameho kopu ocitol absolútne osamotený na malom vápne. Talentovaný stopér poslal svoje zakončenie trestuhodne nad bránku Kiru.
     
    13
    Dimitrios Popovits veľmi dlho váhal s rozohrávkou pred vlastnou šestnástkou. Loptu mu zobral Kristopher Vida a ranu k žrdi vytesnil na roh Matúš Kira.
     
    8
    Michalovce dali gól!
    ISSA MODIBO SIDIBÉ potreboval iba sedem minút a 31 sekúnd, aby sa zapísal do streleckej listiny pri debute vo Fortuna lige. Igor Žofčák mu poslal prihrávku do vápna, kde si malijský útočník ešte zasekol Beskorovajnyjho a bol sám pred Jedličkom. Loptu nasmeroval medzi neho a žrď.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Abdulrahman (Koštrna) – 8. Sidibé (Žofčák)

    Karty:   47. Rota (MIC)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Kružliak, Beskorovajnyj (72. Davis), Koštrna (C) – Oravec – Vida, K. Vida – Abdulrahman (90. Veselovský), Ramírez, Divković (61. Fábry).
    Náhradníci: Száraz – Veselovský, Nagy, Davis, Bednár, Čmelík, Fábry.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira (C) – Rota, Carrillo, Červak, Vojtko – Popovits, Turik (89. Grič), Savvidis, Žofčák (80. Danko), Kolesár (69. Kountouriotis) – Sidibé.
    Náhradníci: Dráb – Kountouriotis, Grič, Danko, Mavretić, Hovhannisyan, Kolesár.

    Rozhodca: Ochotnický – Vorel, Jekkel – Dohál