Watford – Southampton 1:1 (kon.) | Tottenham – Brighton 1:0 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:0 (0:0)
Brighton & Hove Albion
Utorok 23.04.2019, 20:45 • Tottenham Hotspur Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    V poslednej minúte riadneho hracieho času využíva domáci kormidelník svoje posledné striedanie. Juan Foyth si zahrá aspoň v nadstavenom čase, keď prichádza na trávnik namiesto Son Hung-mina.
     
    86
    Necelých päť minút pred koncom sme svedkami ďalšieho stretnutia, tentokrát na strane hostí. Yves Bissouma odchádza na lavičku náhradníkov, keď svoje miesto prenecháva Beramovi Kayalovi.
     
    82
    Druhé striedanie na strane domáceho tímu. Krídelný priestor prichádza vystužiť Ben Davies, ktorému svoje miesto prenecháva Victor Wanyama. Keňana dnes nebolo príliš vidno, a tak je táto zmena na mieste.
     
    80
    Očakávaný návrat Vincenta Janssena je v tejto chvíli realitou. Po dlhej absencii sa tento holandský útočník vracia na trávnik a možno bude práve on rozdielovým hráčom. Končí Lucas Moura.
     
    73
    Alírezá Džahánbachš má pre dnešok odpracované. Na záverečných dvadsať minút nastúpi na ihrisko Solly March, ktorý bude mať najmä defenzívne povinnosti.
     
    64
    Za piskotu domácich fanúšikov odchádza z ihriska Florin Andone, ktorý dohrával zápas pod hrozbou vylúčenia. Žolíkom hosťujúceho trénera bude Glenn Murray, ktorý má na konte už jedenásť gólov.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 88. Eriksen

    Karty:   46. Eriksen (TOT) – 35. Andone (BRN), 75. Bernardo (BRN)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 12:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Eriksen, Wanyama (82. Davies), Alli – Lucas Moura (80. V. Janssen), F. Llorente, Son Hung-min (90. Foyth).
    Náhradníci: Gazzaniga – Davies, Foyth, Skipp, D. Sánchez, V. Janssen, Dier.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Montoya, Dunk, Duffy, Bernardo – Bissouma (86. Kayal), D. Stephens, Groß – Džahánbachš (73. March), Andone (64. G. Murray), Locadia.
    Náhradníci: Button – Balogun, G. Murray, Bong, Burn, Kayal, March.

    Rozhodca: Chris Kavanagh – Daniel Cook, Gary Beswick – Anthony Taylor