Wolfsburg – Frankfurt 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:1 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Pondelok 22.04.2019, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Gonçalo Paciência teraz vletel do súboja so striedajúcim Renatom Steffenom a dostáva žltú kartu. Hosťujúci útočník si dobre uvedomuje, že to prehnal a športovo sa svojmu súperovi ospravedlňuje.
     
    71
    Ďalším potrestaným hráčom dnešného duelu je Marcel Tisserand. Ten pri postrannej čiare fauloval Filipa Kostiča, no myslím si, že žltú kartu videl až za následné nešportové správanie v podobe odkopnutia lopty.
     
    55
    Ďalšia žltá karta, no prvá na strane Wolfsburgu. Jej adresátom je Maximilian Arnold, ktorý iba za cenu nedovoleného zákroku zastavil Mijata Gaćinoviča. Je to pre neho šiesta žltá karta v sezóne.
     
    48
    Hlavný rozhodca Marco Fritz vyťahuje z vrecka druhú žltú kartu. Tentokrát je jej autorom Sebastian Rode, ktorý fauloval Yannicka Gerhardta. Pre bývalého hráča Bayernu je to štvrtá karta v sezóne.
     
    41
    Prvé kartové napomenutie smeruje k jednému z lídrom frankfurtskej ofenzívy. Dvadsaťjedenročný Bosniak Luka Jovič bude dohrávať zápas pod hrozbou vylúčenia, keďže zrejme za protesty dostal žltú kartu.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 90. Brooks – 78. de Guzmán

    Karty:   55. Arnold (WOF), 71. Tisserand (WOF) – 41. Jović (FRN), 48. Rode (FRN), 85. Paciência (FRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 13:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:8.
    VfL Wolfsburg: Pervan – William, Knoche, Brooks, Tisserand (82. Steffen) – Gerhardt (64. Malli), Guilavogui (C), Arnold – Mehmedi – Weghorst, Ginczek (86. Klaus).
    Náhradníci: Menzel – S. Jung, Brekalo, Steffen, Rexhbecaj, Malli, Klaus.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hasebe, Falette – D. da Costa, Rode (69. de Guzmán), Gaćinović, Torró, Kostić – Paciência (90+1. A. Touré), Jović (69. Rebić).
    Náhradníci: Rönnow – A. Touré, N'Dicka, Rebić, de Guzmán, Willems, Chandler.

    Rozhodca: Marco Fritz – Dominik Schaal, Marcel Pelgrim