Fulham – Manchester City 0:2 (kon.) | Brighton – Southampton 0:1 (kon.) | Burnley – Wolverhampton 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Huddersfield Town 2:0 (kon.) | Leicester – Bournemouth 2:0 (kon.) | Manchester United – Watford 2:1 (kon.)
West Ham – Everton 0:2 (kon.)
koniec
Manchester United
2:1 (1:0)
Watford FC
Sobota 30.03.2019, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Manchester United a Watford FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00.

    Anglická Premier League pokračuje cez víkend 32. kolom a na programe je súboj na Old Trafford medzi domácim Manchestrom United a hosťujúcim Watfordom. Jedná sa o stretnutie tímov z prvej polovice ligovej tabuľky.

    Manchester United:
    Domáci futbalisti zažívajú turbulentnú sezónu. Na ligovej scéne sa im nedarilo a tak sa trénerskej taktovky chopila dočasne klubová legenda Ole Gunnar Solskjaer. Pod jeho vedením domáci zaznamenali famóznu sériu bez porážky a momentálne im s 58 bodmi patrí piate miesto. Na štvrtý Arsenal strácajú domáci dva body a práve v poslednom kole utrpeli po dlhej dobe porážku na ligovej scéne proti tomuto súperovi. V lige majstrov sa Manchester United môže tešiť na štvrťfinálový súboj proti Barcelone.

    Watford FC:
    Hosťujúci celok sa zatiaľ drží na solídnom ôsmom mieste so ziskom 43 bodov. Avšak, od tohto umiestnenia až po 12. miesto to je veľmi nabité a bodové rozdiely sú len minimálne, takže každá strata môže znamenať prepad v tabuľke nižšie, naopak bodový zápis posun vyššie. Čo sa týka poslednej formy Watfordu, tak sú to lepšie zápasy s horšími. Naposledy sa hosťom bodovať nepodarilo, keď nestačili na Manchester City, ktorému na jeho štadióne podľahli 3:1.

    Papierovým favoritom tohto stretnutia bude domáci celok. Zrodí sa teda na Old Trafford očakávaný výsledok, alebo prekvapia hostia? Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, P. Jones, Shaw – A. Herrera, N. Matić, P. Pogba – Mata – Rashford, Martial

    Náhradníci: Romero – Rojo, Dalot, Lingard, Pereira, Fred, R. Lukaku

    Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, Britos, Masina – Doucouré, Capoue – Hughes, Pereyra – Deulofeu, Deeney (C)

    Náhradníci: Gomes – Cathcart, Femenía, Holebas, Quina, Success, A. Gray

    Rozhodca: Attwell – Hatzidakis, Long
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Old Trafford dnes bude hostiť stretnutie 32. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže, na horúcu pôdu v Manchestri pricestuje Watford. Len nedávno prišla pre fanúšikov domáceho celku určite veľmi potešujúca správa, pretože Ole Gunnar Solskjær už nie je dočasným trénerom, ale podpísal zmluvu na 3 roky. Práve táto nórska legenda klubu pomohla United vrátiť víťazného ducha a tak sme zvedaví, ako sa bude domácim dariť v lige ďalej, stále bojujú o priamu kvalifikáciu do Ligy majstrov pre nadchádzajúcu situáciu. Na druhej strane stojí Watford, ktorý sa nachádza na 8. mieste, ale od tohto umiestenia je to v tabuľke poriadne nabité a tak aj hostia potrebujú každý jeden bod. Snáď sa teda môžme tešiť na zaujímavé stretnutie, ktoré sa o malú chvíľu začne. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Oba celky v sprievode rozhodcov stretnutia prichádzajú na hraciu plochu, čo je už jasným signálom, že prvý polčas tohto futbalového zápolenia medzi Manchestrom United a Watfordom sa čoskoro začne. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas na Old Trafford sa práve začal! Domáci nastupujú v klasickej červenej farbe dresov, hostia dnes zvolili zelenú kombináciu. Úvodnej rozohrávky sa chopili futbalisti United.
     
    2
    Watford sa okamžite pustil do vysokého napádania súperovej rozohrávky a po zisku lopty sa pokúsil o rýchle prechod na súperovu polovicu. Pridlhá prihrávka do pokutového územia však končí len v moci brankára United.
     
    3
    Zakrátko sa však už defenzíva United musela mať na pozore. Kapitánovi hostí Deeneymu sa podarilo preniknúť až do pokutového územia, ale loptu cez Shawa nedostal. Potom ešte nasledoval center pred bránku, vo vzduchu však úradoval Smalling.
     
    4
    Domácim sa zatiaľ nedarí v prechode do útoku podľa predstáv. Viac majú teraz loptu na svojich kopačkách hostia, ktorí sa nikam neponáhľajú a skúšajú postupný prechod na súperovu polovicu.
     
    5
    Registrujeme prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase a vzhľadom na priebežný vývoj prvého polčasu sa nemôžme čudovať, že patrila Watfordu! Doucouré sa šikovne zbavil obrancov, následne sa už ocitol v ideálnej streleckej pozícii, ale jeho prízemný pokus ide tesne vedľa domácej brány!
     
    6
    United teda vôbec nevychádza vstup do tohto stretnutia. Čelí veľmi nebezpečným útočným výpadom súpera a neustále sa tak musí mať na pozore. Sme ale len v úvode stretnutia, takže sa to ešte celé môže otočiť.
     
    7
    Po dlhšej dobe sa domáci pokúsili zaútočiť po zisku lopty, ale Pogba vyprodukoval len útočný faul v okolí stredového kruhu. Watford je tak znova pri lopte a môže sa pokúsiť o ďalšiu útočnú akciu.
     
    8
    Ole Gunnar Solskjær však na domácej striedačke zatiaľ pôsobí pokojne. Je to jeho prvé stretnutie po podpise zmluvy, ktorá mu zaručuje, žeby mal byť trénerom United na tri roky.
     
    9
    Potešiť sa ho teraz snažil Smalling. Ten sa až z pozície stopéra zapojil do tejto útočnej akcie svojho celku, v pokutovom území sa však už k presnému zakončeniu nedostal.
     
    10
    Zakrátko sme mali možnosť sledovať ďalšiu útočnú snahu domáceho celku. Rashford však takisto presnejšie zakončenie nevymyslel, ale pomaličky sa začínajú domáci dostávať do toho tempa, ktoré potrebujú.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka z tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ najlepšiu príležitosť na strelenie gólu mali hostia, ale Doucouré nemieril presne z tesnej blízkosti.
     
    12
    No a máme tu druhú zaujímavú príležitosť pre hosťujúci výber! Watford založiť ďalší zo svojich rýchlych brejkov, v pokutovom území sa potom k nebezpečnej hlavičke dostal Deeney, ale jeho pokus vyráža do bezpečia brankár de Gea!
    12. Troy Deeney (WAT)
     
    13
    Domáci brankár potom ostal na malú chvíľu ležať na trávniku. Pri zákroku zrejme dostal nejaký kŕč, ale je v poriadku a môže v stretnutí pokračovať ďalej. To by bola určite nepríjemná strata pre United.
     
    14
    Na jeho bránu teraz smeroval len nevydarený nákop a tak si pohodlne prebral loptu do svojich rukavíc. Zároveň ju už rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    15
    Štvrťhodina z tohto stretnutia uplynula. Zatiaľ čakáme na úvodný presný zásah, ktorý by určite dodal zápasu väčší náboj. O dve zaujímavé situácie sa však už hostia stihli postarať.
     
    16
    Túto útočnú snahu domáceho celku prerušuje hlavný rozhodca Attwell, ktorý si všimol hru rukou v podaní Maty. Lopta je teda prisúdená Watfordu, ktorý sa už pokúša vymyslieť ďalší zaujímavý pokus na bránu súpera.
     
    17
    Dlho si však teraz hostia loptu neudržali a musia čeliť náporu domácich. United sa akoby stále len ešte hľadal v tomto stretnutí, ale má k dispozícii dostatok času, aby dokázal niečo vymyslieť.
     
    17
    Žltú kartu dostáva Will Hughes (Watford FC).
     
    18
    Škoda tejto situácie pre domáci výber. Shaw sa dokázal šikovne po ľavej strany prebojovať do pokutového územia, ale v dobrej pozícii zvolil len nepresnú prihrávku.
     
    19
    V pokutovom území súpera sa teraz nepodarilo uspieť ani Deulofeovi. Čakáme tak stále na úvodný presný zásah, ale určite sme sa doteraz nenudili.
     
    20
    Následne sme už registrovali strelecký pokus. Spoza šestnástky ho vyslal Britos, ale domáci brankár nemal žiadne problémy túto loptu skrotiť. United sa teraz nikam neponáhľa a skúša postupný prechod do útoku.
     
    21
    Watfordu sa podarilo usadiť na polovici súpera a dostať domácich pod tlak. Aj štatistika držania lopty teraz hovorí jasne v prospech hosťujúceho celku, to je určite prekvapivý vývoj prvého polčasu.
     
    22
    Hostia svoj tlak mohli navýšiť teraz pri rohovom kope. Center od rohovej zástavky však nebol ideálny a lopta končí na kopačkách United. Domáci sa pokúšajú o rýchly protiútok.
     
    24
    A tento útok domáci potiahli až pred bránu súpera, ale Foster si splnil svoju povinnosť a lopta končí v jeho náručí. Futbalisti United tak musia rýchlo späť na svoju polovicu ihriska.
     
    25
    Tretia zaujímavá príležitosť tohto stretnutia a opäť sa o ňu postarali hostia! Konkrétne to bol Deulofeu, ktorý sa dostal k strele spoza pokutového územia a tá narobila brankárovi United poriadne problémy. Pri troške šťastia to mohlo skončiť aj úvodným gólom.
     
    26
    Na ten tak teda stále len čakáme. Musíme však stále konštatovať, že väčšia aktivita je na strane Watfordu, ktorý vstúpil do stretnutia nebojácne a neberie ohľad na žiadne predzápasové prognózy.
     
    27
    No a opäť sme sledovali tlak hosťujúceho celku, ktorý sa usadil na polovici súpera a domáci mali čo robiť, aby sa ubránili. Teraz však získavajú loptu na svoje kopačky a bude z toho rýchly brejk.
     
    28
    Manchester United dal gól!

    A ten končí gólom! Hostia sa teraz presvedčili, aký vie len byť ten futbal nespravodlivý. Watford bol lepším celkom, viacej útočil a mal aj dobré príležitosti na gól, ale o úvodný presný zásah sa postarali domáci futbalisti. Spomínaný rýchly brejk potiahli až pred pokutové územie súpera, k lopte sa dostal MARCUS RASHFORD a dokázal prekonať vybiehajúceho brankára Fostera – 1:0!
    28. Marcus Rashford (MAN) - 1:0
     
    29
    Aj takéto momenty však prináša futbal a hostia budú musieť doťahovať vedenie súpera. United by naopak mohol tento gól výrazne pomôcť, pretože to zatiaľ nebolo vydarené zo strany domácich.
     
    30
    Takže po polhodine tohto stretnutia už môžme konštatovať, že sme boli svedkami presného zásahu. Hostia tak majú približne štvrťhodinu, aby vyrovnali ešte do polčasovej prestávky.
     
    31
    No a to čo som spomínal sa začína aj napĺňať. United posilnený gólom sa nakopol k väčšej aktivite a operuje na polovici súpera. Watford tak musí prepínať na defenzívny režim.
     
    32
    Sledujeme teraz tlak domáceho celku a po zrazenom centri od Martiala bude United zahrávať rohový kop. Watford sa tak musí aj naďalej brániť.
     
    33
    Veľa nechýbalo a domáci mohli aj pri troške šťastia navýšiť svoje vedenie! Center od rohovej zástavky doputoval ku Martialovi, ale ten z tesnej blízkosti nedokázal prekonať Fostera!
    33. Anthony Martial (MAN)
     
    34
    Pokračujeme tak za stavu 1:0 a aj naďalej trvá tlak United. Uvidíme, ako sa bude vyvíjať zvyšok prvého polčasu, či sa dočkáme ešte zmeny skóre.
     
    35
    Na malú chvíľu sa však teraz hrať nebude. Delufeua ostáva ležať na ihrisku a je v opatere lekárov. Oba tímy si tak môžu teraz vydýchnuť a nazbierať sily do zvyšku prvého polčasu.
     
    36
    Spomínaný Deulofeu putoval za postrannú čiaru, kde bol doošetrovaný a mal by sa vrátiť späť do hry a minimálne tak dohrať prvý polčas. Hostia hrajú teda teraz len s desiatimi hráčmi.
     
    37
    Rýchlo však hrajú už v plnom počte. Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu, v lepšej pozícii je stále domáci celok, ktorý vyhráva najtesnejším možným rozdielom.
     
    38
    Rashford je zatiaľ autorom tohto jediného presného zásahu a pochopiteľne zapojil sa aj do tejto útočnej akcie svojho celku. Martial však v rozhodujúcej chvíli nevyprodukoval presný center.
     
    39
    Watford sa po inkasovanom góle dlho nevedel dostať na polovicu súpera, ale teraz sa mu to už podarilo. Hostia opäť ukázali, že vedia byť v útoku nebezpečný, ale nevmysleli nič, čoby viedlo k vyrovnávajúcemu gólu.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu. Bolo tam však aj ošetrovanie a môžme tak očakávať aj prípadný nadstavený čas.
     
    41
    Záverečné minúty prvého polčasu sa však nesú v znamení nepresností na oboch stranách. Domácim to pochopiteľne vadiť nemusí, stále vedú o ten jeden gól a zrejme to už budú chcieť do konca polčasu hlavne udržať.
     
    42
    Nepresnosť teraz aj na druhej strane. Watford sa márne snaží o vyrovnávajúci gól pred koncom prvého dejstva, ale ako to už vyzerá, na presný zásah si zrejme bude musieť počkať až do druhého polčasu.
     
    43
    No a máme tu dnešné druhé ošetrenie. Tentokrát majú o prácu postarané lekári United, kedže sa na trávniku ocitol Young. Nemalo by to však byť nič vážne.
     
    44
    Záver riadneho hracieho času prvého dejstva sa blíži. Ako som však už dávnejšie avizoval, je určite potrebné očakávať aj nadstavený čas, boli tu predsa len dve ošetrenia.
     
    45
    Hlavný rozhodca Attwell sa rozhodol nadstaviť až tri minúty naviac k prvému polčasu.
     
    45+1
    Pri lopte je domáci celok, ktorému tak zrejme bude patriť záver prvého polčasu. United che však už hlavne udržať svoje tesné vedenie do polčasovej prestávky.
     
    45+2
    Watford sa však predsa len ocitá pod menším tlakom a tak len odkopáva loptu na polovicu súpera. Príde ešte nejaká zaujímavá situácia pred koncom prvého polčasu?
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo tohto stretnutia na Old Trafford je už minulosťou. Sledovali sme zaujímavý vývoj tohto zápasu, trocha nečakane doň lepšie vstúpili futbalisti Watfordu, ktorí mali hneď tri dobré príležitosti na otvorene skóre. Ani jednu z nich však nedokázali premeniť a tak zákonite prišiel trest zo strany súpera. Rashford vo veľkej šanci nezaváhal a postaral sa tak zatiaľ o jediný presný zásah tohto stretnutia. Po ňom teda United vyhráva po prvom polčase 1:0, ale v tom druhom je to stále všetko otvorené. Začne sa približne o 17:04.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas na Old Trafforde nám odštartoval, výkop patril hosťujúcemu celku. Ani jeden z trénerov nespravil žiadnu zmenu v základnej zostave.
     
    47
    Watford sa okamžite presunul na útočnú polovicu. K odrazenej lopte sa v pokutovom území súpera dostával Deeney, ale kapitán hosťujúceho výberu už zakončiť nestihol.
     
    48
    Ale už sa nám to všetko vracia do starých koľají. Pri lopte je domáci výber, ktorí sa snaží kombinovať na polovici súpera. Stále je to len o jednom góle a tak verme, že zaujímavých situácii bude pribúdať na oboch stranách.
     
    49
    United si však musí dávať pozor na rýchle protiútoky súpera. Hostia neraz v prvom polčase ukázali, že je to ich veľmi silná zbraň a nebyť de Gea, tento stav 1:0 by v platnosti nebol.
     
    50
    Domáci sa teraz previnili útočným faulom a tak loptu strácajú. Watfordu sa ale nedarí v postupných prechodoch do útoku, takže United zatiaľ v prvom polčase ničomu vážnemu nečelil.
     
    51
    Ale rýchle brejky hosťom vychádzajú. Po jednom z nich sa do zakončenia dostal pred bránou domácich Janmaat, ale nemieril presne. de Gea sa pripravuje k odkopu, s ktorým sa nikam neponáhľa.
     
    52
    Teraz však už brankár domácich musel vytiahnuť výborný zákrok! Pereyra to vyskúšal strelou spoza pokutového územia, jeho tvrdý pokus de Gea vyráža na rohový kop!
     
    53
    Ten už tak zaujímavý nebol. Hostia však znova ukázali, že vedia pohroziť a domácich ešte čaká náročná cesta za troma bodmi, stať sa môže naozaj čokoľvek.
    53. Roberto Pereyra (WAT)
     
    54
    Watford sa práve teraz snaží udržať na útočnej polovici čo najdlhšie. Chce tak dostať súpera pod tlak, z čoho by potom mohli prameniť chyby v defenzíve.
     
    55
    Mohli sme teda hovoriť o aktivite hosťujúceho celku, ale nič mu neprináša. Môžme však konštatovať, že sledujeme vyrovnaný priebeh zápasu, ale predbežné skóre hovorí inou rečou.
     
    56
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Daryl Janmaat, prichádza Kiko Femenía.
     
    57
    Postupne môžme sledovať, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. Na ďalší presný zásah však čakáme od 28. minúty, kedy sa dokázal presadiť domáci Rashford.
     
    58
    Hughes nám predviedol individuálnu akciu, ale zakončil ju len nepresnou strelou spoza pokutového územia. Uvidíme tak len odkop od domácej brány, de Gea stále s čistým kontom.
    58. Will Hughes (WAT)
     
    59
    Krátko na to obrala hostí o ďalšiu útočnú akciu nepresná prihrávka. United tak môže znova v pokoji kombinovať, nikam sa neponáhľať a zakladať postupné prechody do útoku.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia na Old Trefford je už minulosťou. Domáci United aj naďalej vyhráva 1:0 a smeruje tak za troma bodmi. Do konca stretnutia však ostáva dostatok času, aby to hostia ešte dokázali zvrátiť.
     
    61
    Zatiaľ môžme konštatovať, že druhý polčas nie je tak atraktívny ako ten prvý. Domácemu celku to však nijak prekážať nemusí, aj naďalej vyhráva najtesnejším rozdielom.
     
    62
    de Gea si bez problémov poradil aj s týmto ďalekonosným pokusom. Brankár United si tak pomaličky robí zálusk na čisté konto, ale pred domácimi je ešte kus cesty.
     
    63
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Andreas Pereira.
     
    63
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Juan Mata, prichádza Jesse Lingard.
     
    64
    Ole Gunnar Solskjær siahol hneď k dvojnásobnej výmene. Je to teda posilnenie ofenzívy, domáci sa tak budú snažiť pridať aspoň ešte jeden presný zásah.
     
    65
    O ten sa pokúšajú samozrejme aj hostia, priniesol by im vyrovnanie. Márne však naň stále čakajú, určite ich tak môžu mrzieť tie zahodené šance v prvom polčase.
     
    66
    Dlhšiu dobu sme však nevideli nič zaujímavého. Útočné výpady síce sledujeme na oboch stranách, ale buď sa končia nepresnosťou, ale zasiahne defenzíva súpera.
     
    67
    Neujal sa ani center od Deulofeua, ktorý si obrana domácich bez problémov postrážila. United sa následne nikam neponáhľa.
     
    68
    Zakrátko sa však už hostia do zakončenia dostali. Capoue to skúšal strelou spoza pokutového územia, ale bránu domácich netrafil.
     
    69
    Potom sme opäť mohli sledovať Deulofeua, ktorý centroval do pokutového územia, ale vo vzduchu kraľoval Smalling.
     
    70
    Čas sa postupne začína hosťujúcemu celku krátiť. Watford je teraz síce častejšie pri lopte, dokáže dostať súpera pod tlak, ale presné zakončenia dnes tomuto tímu nevychádzajú.
     
    71
    Veľký nápor hosťujúceho celku stále pokračuje. United sa však pozorne bráni a drží si tak svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    72
    Manchester United dal gól!

    Máme tu druhý presný zásah tohto stretnutia! Postarali sa oň domáci futbalisti, ktorí tak navyšujú svoje vedenie na dva góly a posilňujú tak svoje šance na trojbodový zápis. Lingard centroval pred bránu súpera, pri tejto situácii zaváhal brankár Foster, ktorý nedokázal dostať loptu do bezpečia a ANTHONY MARTIAL ju bezpečne upratal do siete – 2:0!
    72. Anthony Martial (MAN) - 2:0
     
    73
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Andre Gray.
     
    74
    A s nádejami Watfordu to začína vyzerať bledo. Domáci vedú o dva góly a aj keď sa v týchto chvíľach len bránia, hostia si výraznejšiu šancu nevedia vypracovať.
     
    75
    Netreba však zabúdať, že sa hrá až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu. Watford však bude musieť začať premieňať svoje šance, v druhom polčase ich však až tak nemal.
     
    76
    United sa po zisku lopty samozrejme nikam neponáhľa, pohodlne kombinuje a snaží sa naťahovať čas ako to len ide. de Gea by si dnes rád udržal aj čisté konto, predviedol aj niekoľko dobrých zákrokov.
     
    77
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Marcos Rojo.
     
    78
    Domáci sa presúvajú na útočnú polovicu, snažia sa držať súpera pod tlakom. Watford na nič nečaká a okamžite sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    79
    Už sa však United musí presunúť späť na svoju polovicu. Hostia sú však teraz v útoku bezzubý a zrejme sa dnes budú musieť zmieriť s tým, že si domov žiadne body nepovezú.
     
    80
    Watford teraz zahrával rohový kop, ale jeho realizácia nebola úspešná. Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu nám ostáva desať minút, domáci vyhrávajú 2:0!
     
    81
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Will Hughes, prichádza Isaac Success.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Adam Masina (Watford FC).
     
    83
    Domáci Pogba to teraz prehnal s útočnou aktivitou a fauloval nového muža na ihrisku Successa. Lopta je tak prisúdená hosťujúcemu celku, ktorý už musí aj viacej riskovať smerom dopredu.
     
    84
    Avšak, hosťom druhý polčas vôbec nevychádzal. Budem sa opakovať, ale Watford môžu mrzieť tie zahodené šance v prvom dejstve.
     
    85
    Čas do konca stretnutia sa rýchlo kráti. Zrejme sa ešte bude niečo málo aj nadstavovať, ale s nádejami na tri body pre United je to už veľmi dobré.
     
    86
    Teraz sa domáci pochopiteľne snažia naťahovať čas ako to len ide. Po každom súboji ostávajú ležať na trávniku, čo sa súperovi pochopiteľne nepáči.
     
    87
    Záver zápasu sa nezadržateľne blíži. United smeruje za troma bodmi a tak posilní svoje šance na priamy postup do Ligy majstrov. V ligovej tabuľke je to však stále nabité.
     
    88
    Sledovali sme individuálnu akciu Doucourého, po ktorom bol hosťujúcei futbalista faulovaný a tak Watford získava priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    89
    Capoueho center do pokutového územia domáci odvrátili do bezpečia. Hostia ešte ostávajú usadení na útočnej polovici a skúšajú vymyslieť niečo, z čoho by mohol prameniť gól.
     
    90
    Tím Watford práve strelil gól!
    No a aj sa im to podarilo! Watford dostal domácich pod výrazný tlak, v pokutovom územím United sa vo veľkej skrumáži najlepšie zorientoval ABDOULAYE DOUCOURÉ, po presnej narážačke sa ocitol sám pred brankárom súpera a loptu dostáva do siete – 2:1!
    90. Abdoulaye Doucouré (WAT) - 2:1
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty, rovnako ako tomu bolo aj v prvom dejstve!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Andreas Pereira (Manchester United).
     
    90+2
    Pre hostí to však je veľmi málo nadstavených minút. Domáci to už zrejme úspešne ubránia, aj keď si to v samom závere zbytočne zdramatizovali.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas nám ešte ponúkol presné zásahy. Watfordu však druhé dejstvo nevyšlo tak ako to prvé, výraznejšie defenzívu súpera nepreverilo. V 72. minúte navýšil vedenie United na 2:0 Martial a už to teda vyzeralo, že tri body ostanú doma. Menšiu drámu však predsa len ešte hostia dokázali vyprodukovať, keď sa v 90. minúte presadil Doucouré. To však už bolo z tohto stretnutia všetko a tak tri body ostávajú doma na Old Trafforde.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť. Pekný zvyšok dňa vám praje Miroslav Revaj. (17:57:59)

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Rashford, 72. Martial – 90. Doucouré

    Karty:   90+1. Pereira (MAN) – 17. Hughes (WAT), 82. Masina (WAT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.
    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, P. Jones, Shaw – A. Herrera (63. Pereira), N. Matić, P. Pogba – Mata (63. Lingard) – Rashford, Martial (77. Rojo).
    Náhradníci: Romero – Rojo, Dalot, Lingard, Pereira, Fred, R. Lukaku.

    Watford FC: Foster – Janmaat (56. Femenía), Kabasele, Britos, Masina – Doucouré, Capoue – Hughes (81. Success), Pereyra – Deulofeu (73. A. Gray), Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Cathcart, Femenía, Holebas, Quina, Success, A. Gray.

    Rozhodca: Attwell – Hatzidakis, Long