Toronto – Washington 2:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (kon.)
NJ Devils – Ottawa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 0:4 (kon.) | Montreal – Philadelphia 5:1 (kon.)
Tampa Bay – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Nashville – LA Kings 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 5:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (po pr.)
koniec
Pittsburgh Penguins
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
San Jose Sharks
cz Piatok 22.02.2019, 01:11 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Brent BURNS - 0:4
     
    56:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hra při nestandardním počtu hráčů na ledě dnes rozhodla! Z vrcholu levého kruhu se napřáhl BRENT BURNS, jehož pokus do protipohybu gólmana zamířil přesně nad jeho lapačku. Asistence: Erik Karlsson a Joe Thornton.
    13:19 Tomáš HERTL - 0:3
     
    13:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    tak to byla rozebíračka domácí obrany do poslední kostičky! Jack Johnson se vydal podpořit vyhození z pásma, ale nebyl úspěšný. Žraloci pak přečíslení vyřešili na podtrženou jedničku! Joe Pavelski přihrál na vzdálenější tyč, kde se nacházel Kevin Labanc, jenž celou situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na TOMÁŠE HERTLA. Před českým útočníkem už byla prázdná branka, a tak se podruhé v zápase zapsal mezi střelce. Asistence: Kevin Labanc a Joe Pavelski.
    10:01 Evander KANE - 0:2
     
    10:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se prosazují také při vlastním oslabení! Brent Burns vypíchl na modré čáře kotouč Philu Kesselovi a EVANDER KANE upaloval sám na brankáře. Hostující útočník zvolil střelu mezi betony, která se o hokejku Caseye DeSmitha přizvedla a zamířila za brankovou čáru. Asistence: Brent Burns.
    00:57 Tomáš HERTL - 0:1
     
    00:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci rychle využívají přesilovou hru a byl u toho český zástupce! Od modré čáry vystřelil Brent Burns, jehož pokus vyrazil před sebe Casey DeSmith. K vyraženému puku se probojoval TOMÁŠ HERTL, jenž přehodil brankáře a může se radovat. Asistence: Brent Burns a Erik Karlsson.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 1. Hertl (Burns, E. Karlsson), 11. E. Kane (Burns), 14. Hertl (Labanc, Pavelski), 57. Burns (E. Karlsson, J. Thornton)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Hörnqvist, Bjugstad, McCann – Simon, Cullen, Pearson.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), R. Šimek, E. Karlsson, Vlasic, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture, Meier – Donskoi, Hertl, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Haley, Goodrow.

    Rozhodca: Dwyer, Lambert – Baker, Mach

    Diváci: 18 362