Žilina – B. Bystrica 4:5 (po pr.) | Košice – Poprad 3:5 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Detva – Miškovec 2:1 (3:2 po s.n.) | Zvolen – Nové Zámky 1:0 (kon.) | Budapešť – Lipt. Mikuláš 6:5 (kon.)
koniec
HC Košice
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HK Poprad
Utorok 08.01.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Poprad dal gól!
    Ladislavovi Nagyovi prihrávka nevyšla a je rozhonuté. Strelou cez celé klzisko stanovil výsledku zrejme konečnú podobu MAREK ZAGRAPAN.
     
    47:54
    Poprad dal gól!
    Gól však prichádza na opačnej strane, čo ešte môže Košičanov poriadne mrzieť. Po samostatnom úniku sa presadil SAMUEL TAKÁČ, Poprad ide po prvýkrát do vedenia.
     
    24:02
    Poprad dal gól!
    Povestné nedáš-dostaneš platilo do bodky, gólové hody pokračujú. Popradu sa podarilo vyrovnať aj po tretíkrát, keď nedokázal na zakončenie švihom Škorvánek absolútne zareagovať. Gólu sa dočkal PATRIK SVITANA. Asistencie: Lukáš Olejník, Samuel Mlynarovič.
     
    22:07
    Košice dali gól!
    Košičania túto presilovku využívajú pomerne rýchlo. Neboli z toho častejšie strely, naopak, Ocelari si počkali a Nechvátala prepálili z pravej strany. Postaral sa o to LADISLAV NAGY. Asistencie: Eduard Šedivý, Gabriel Spilar.
     
    17:40
    Poprad dal gól!
    To ale neplatilo na opačnej strane. Celá situácia pripomínala prvý popradský gól, tentokrát ale zakončenie z ľavej strany neletelo až od mantinela. Na 2:2 vyrovnal JÁN ŤAVODA.
     
    14:37
    Košice dali gól!
    Príliš dlho sa však Kamzíci netešili. Do pásma sa dostali aj Košice a keďže teraz defenzíva hostí zabudla na Klímu pri žrdi, TOMÁŠ KLÍMA pohodlne prepálil bezmocného Nechvátala. Asistencie: Igor Ignatuškin, Tomáš Hričina.
     
    14:23
    Poprad dal gól!
    V situácii piatich proti piatim už ale hostia zahrali o poznanie lepšie. Dostali sa do pásma, puk nahodili od mantinela a prekonali tak Škorvánka. Do listiny strelcov sa zapísal JINDŘICH ABDUL. Asistencie: Peter Lichanec, Marcel Petran.
     
    03:47
    Košice dali gól!
    A na slabú aktivitu pred Škorvánkom napokon doplácajú. Košičania sa zmocnili puku, dostali sa s ním pred Škorvánka a tam už dokázal zakončiť GABRIEL SPILAR. Nechvátal sa hnevá, prepadla mu pomerne slabá strela. Asistencia: Patrik Koch.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 4. Spilar (Koch), 15. Klíma (Ignatuškin, Hričina), 23. Nagy (Šedivý, Spilar) – 15. Abdul (Lichanec, Petran), 18. Ťavoda, 25. Svitana (Olejník, Mlynarovič), 48. Takáč, 58. Zagrapan


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Dudáš (A), Čížek, Pulli, Šedivý, Koch, Michalčin – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Petráš, Brophey, Kafka – Klíma, Ignatuškin, Hričina – Žitný, Galamboš, Jokeľ – Vrábeľ
    HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Petran, Brejčák (A), Fabian (C), Erving, Ťavoda, Brincko, Václav, Česánek – Takáč, Zagrapan, Abdul – Olejník, Mlynarovič, Svitana (A) – Bondra, Heizer, Lichanec – Belluš, Paukovček, Kundrík

    Rozhodca: Štefik, Valach – Stanzel, Gajan