Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 25.11.2018, 01:20 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:03 John MOORE - 2:3
     
    57:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si bere zpět ztracené vedení. Nahození z pravého křídla sklepl Backes na druhou stranu brankoviště, kam si sjel JOHN MOORE a přesnou střelou posílá Boston do vedení 3:2! Asistence: David Backes, David Krejčí.
    50:09 Tomáš TATAR - 2:2
     
    50:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    A Habs přesilovku proměňují! Hosté se sice několikrát dokázali osvobodit, ale Andrew Shaw vybojoval puk za Raskovou brankou, poslal jej na hůl TOMÁŠE TATARA, jenž přesným pokusem do horních pater srovnává stav utkání! Pro Shawa se navíc jedná o stou asistenci v NHL! Asistence: Andrew Shaw, Kenny Agostino.
    46:46 Jonathan DROUIN - 1:2
     
    46:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    V Montrealu je sníženo! JONATHAN DROUIN se rozjel po pravém křídle a jeho pokus, za velkého přínosu Shawa, jenž bojoval na brankovišti, propadl Raskovi mezi betony a Canadiens žijí. Asistence: Karl Alzner, Victor Mete.
    14:42 Jake DEBRUSK - 0:2
     
    14:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    A domácí rázem prohrávají o dvě branky! Krug z pravého rohu našel před brankou nachystaného JAKEA DEBRUSKA a ten poslal kotouč za záda Price podruhé! Asistence: Torey Krug, David Krejčí.
    13:01 David BACKES - 0:1
     
    13:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velkou chybu útočníka Jesperi Kotkaniemiho potrestal DAVID BACKES, jenž obral mladičkého forvarda na útočné modré čáře a ve svém brejku dokázal překonat Careyho Price. První gól pro hostujícího útočníka. Bez asistence.

    Kryštof Severa

    Góly a asistencie: 47. Drouin (Alzner, Mete), 51. Tatar (A. Shaw, Agostino) – 14. Backes, 15. DeBrusk (Krug, Krejčí), 58. J. Moore (Backes, Krejčí)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, Petry, Kulak, Schlemko, Alzner, Mete – Drouin, Domi, A. Shaw – Tatar, Danault, Gallagher – Hudon, Kotkaniemi, Lehkonen – Deslauriers, Chaput, Agostino.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Krug, J. Moore, Grzelcyk, K. Miller, Lauzon, Clifton – Marchand, Forsbacka-Karlsson, Pastrňák – Heinen, Krejčí, DeBrusk – Nordström, Cave, Acciari – Wagner, Kuraly, Backes.

    Rozhodca: Furlatt, McIsaac – Barton, Sericolo