Žilina – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Poprad – Orange 20 8:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
8:0 (1:0, 5:0, 2:0)
HK Orange 20
Štvrtok 22.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Obojstranné vylúčenie. Matúš Havrila nepríjemne zozadu atakoval Paukovčeka a dostáva dve minúty za napadnutie. Belluš sa však podľa mňa úplne zbytočne zaplietol do situácie a krosčekom atakoval práve Havrilu. Dostáva menší trest za hrubosť.
     
    56:53
    Poprad dal gól!
    Popradčania túto presilovku využívajú a strieľajú v poradí ôsmy gól. Zagrapanovu strelu Hlavaj vyrazil pred seba. Vznikla tam nepriehľadná situácia, z ktorej najlepšie profitoval DÁVID BONDRA a puk nekompromisne dorazil a napokon sa aj on zapísal do streleckej listiny.
    Asistencie: Jindřich Abdul, Marek Zagrapan.
     
    55:41
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Marcel Dlugoš dostáva dve minúty za krosček.
     
    55:14
    Mladíci mali asi jednu z najväčších šancí v zápase. Michal Juščák prenikol sám pomedzi kruhy, prehodil si puk na bekhend a zblízka zakončoval, no Nechvátal opäť podržal tím.
     
    53:05
    Miloš Fafrák šikovne prenikal po pravom krídle, dostal sa až pred bránku a zblízka sa snažil prekvapiť Nechvátala. Gólman Popradu však spojil betóny a puk cez seba nenechal preniknúť.
     
    51:19
    Slovenská dvadsiatka bude hrať presilovku. Patrik Svitana dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    46:38
    Oddychový čas pre slovenskú dvadsiatku.
     
    46:20
    Poprad dal gól!
    Mladíci inkasujú v tretej tretine ďalší gól. MARTIN BELLUŠ pomerne poľahky obkrúžil okolo brány, potom si to namieril medzi kruhy, puk si pokryl, šiel znovu za bránu a šikovne bekhendom nastrelil Hlavajov betón, od ktorého šiel puk do brány. Situáciu si však pre istotu overil videorozhodca.
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    42:42
    Belluš ponúkol spoza brány dobrú prihrávku Macíkovi, ktorý bol osamotený pred bránou, ale zakončoval iba priamo do Hlavajovho betónu.
     
    39:14
    Proti predchádzajúcemu verdiktu výrazne protestoval Samuel Mlynarovič, ktorý si od hlavných arbitrov vyslúžil 10 minút za nešportové správanie.
     
    37:19
    Poprad bude hrať presilovú hru. Trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si odsedí Róbert Džugan.
     
    35:09
    Kollár pekne spoza bránkovej čiary naservíroval puk Havrilovi na ľavý kruh, ktorý už bol celkom blízko pred bránou, no z prvej to napálil iba do Nechvátala.
     
    34:46
    Zbytočný faul predviedol Patrik Svitana, ktorý si odsedí menší trest za krosček.
     
    33:32
    Poprad dal gól!
    Tucet gólov už skončil v sieti slovenskej dvadsiatky. Bellušova strela spomedzi kruhov najprv neprešla, puk sa k nemu vrátil a poslal ho na kruh pre LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý využil rozladenú defenzívu hostí s gólmanom Hlavajom a strelou bezpečne strelil šiesty gól.
    Asistencie: Martin Belluš, Radoslav Macík.
     
    32:27
    Poprad dal gól!
    Je tu piaty gól v sieti mladíkov. Prihrávku na pravom kruhu si spracoval RASTISLAV VÁCLAV, ktorý veľmi precízne namieril a švihom zasadil puk ponad Hlavajovu lapačku do siete.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Marcel Petran.
     
    31:23
    Poprad dal gól!
    Gólová nádielka s menšou pauzou pokračuje. Salija posunul puk na modrú čiaru PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý sa mierne posunul medzi kruhy, počkal, zamieril a švihom vystrelil ponad Hlavajovo rameno.
    Asistencia: Arturs Salija.
     
    30:22
    Poprad bude hrať presilovú hru. Martin Kupec dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    27:17
    Mladíci sa možno dostanú k väčšej streleckej aktivite, Martin Belluš dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    24:26
    Marek Zagrapan unikol dopredu po ľavom krídle, natlačil sa popri obrancovi, potom si prehodil puk na bekhend, no Hlavaj dokázal aj v ľahu tento pokus zlikvidovať.
     
    22:18
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa už dostali do hernej pohody a vedú rozdielom triedy. Václavovu strelu z pravého kruhu Hlavaj vyrazil len pred seba, kde bol pripravený SAMUEL TAKÁČ a ten nenápadne popod betón prekonal brankára dvadsiatky.
    Asistencie: Rastislav Václav, Radomír Heizer.
     
    21:43
    Salijovi sa na modrej čiare ukázal absolútne voľný Jindřich Abdul. Spracoval si puk, šiel sám na bránu, no naznačenie ramenami a blafák na forhend napokon nevyšli, Hlavaj perfektne zastavil zakončenie betónom.
     
    20:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie. Fabian si spracoval narazenú prihrávku od Mlynaroviča a poslal ju pekne pred bránkovisko na voľnú hokejku SAMUELA TAKÁČA, ktorý pohodlne usmernil puk jedným dotykom do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Štefan Fabian, Samuel Mlynarovič.
     
    18:39
    V závere tretiny budú hrať domáci presilovku. Andrej Kollár dostáva dve minúty za seknutie.
     
    14:52
    Takáč si spracoval prihrávku osamotený pred bránkou. Mohol už zakončovať, no ešte nakrátko to chcel vyšperkovať pre Mlynaroviča, ale strela z toho vôbec nebola.
     
    13:54
    Popradčania si zahrajú prvú presilovku v stretnutí. Dve minúty za seknutie dostáva Róbert Džugan.
     
    08:39
    Poprad dal gól!
    Domáci kamzíci idú do vedenia. Zrodilo sa to po veľmi peknej akcii. Koyš v strednom pásme priťukol rozbehnutému Zagrapanovi, ktorý dal na pravé krídlo Abdulovi. Abdul následne posielal prudkú prihrávku pred bránu, kde korčuľoval práve MAREK ZAGRAPAN a ten usmernením puku z prvej prekonal Hlavaja.
    Asistencia: Jindřich Abdul.
     
    05:51
    Prvá väčšia šanca v zápase. Samuel Takáč ostal zabudnutý obranou hostí na modrej čiare, spracoval si dlhú prihrávku a vystrelil z kruhu. Hlavajovi strela vypadla spoza betónu, ale šla našťastie mimo brány.
     
    01:07
    Mladíci z HK Orange budú hrať presilovú hru. Dávid Bondra dostáva dve minúty za podrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 9. Zagrapan (Abdul), 21. Takáč (Fabian, Mlynarovič), 23. Takáč (Václav, Heizer), 32. Svitana (Salija), 33. Václav (Zagrapan, Petran), 34. Paukovček (Belluš, Macík), 47. Belluš (Fabian), 57. Bondra (Abdul, Zagrapan)


    HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Petran, Salija, Fabian (C), Česánek, Semaňák, Karalahti – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík
    HK Orange 20: Hlavaj (Sklenár) – Kupec (C), Golián, Boldižár, Dlugoš, Lavička, Švec, Brincko, Nahálka – Havrila, Kollár (A), Fafrák (A) – Urbánek, Giertl, Juščák – Záhradník, Čenka, Köver – Džugan, Sojka, Minárik

    Rozhodca: Jonák, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 677