Žilina – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Poprad – Orange 20 8:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
8:0 (1:0, 5:0, 2:0)
HK Orange 20
Štvrtok 22.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Popradčania v tretej tretine potvrdili jasnú prevahu v tomto zápase. Výsledok ešte upravili Belluš s Bondrom. Dvadsiatka teda po včerajšej prehre s Nitrou inkasovala dnes identický debakel 8:0 a trénerovi Bokrošovi sa po týchto dvoch zápasoch len ťažko budú hľadať pozitíva.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:17:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:05
    Obojstranné vylúčenie. Matúš Havrila nepríjemne zozadu atakoval Paukovčeka a dostáva dve minúty za napadnutie. Belluš sa však podľa mňa úplne zbytočne zaplietol do situácie a krosčekom atakoval práve Havrilu. Dostáva menší trest za hrubosť.
     
    58:36
    Belluš posunul medzi kruhy Paukovčekovi, ktorý sa však k strele nedostal, Poprad však aj naďalej trávi čas v útočnom pásme.
     
    57:47
    Juščák prenechal puk v útočnom pásme, posunul ho iba po mantineli a na hokejky si ho vzali popradskí hokejisti.
     
    56:53
    Poprad dal gól!
    Popradčania túto presilovku využívajú a strieľajú v poradí ôsmy gól. Zagrapanovu strelu Hlavaj vyrazil pred seba. Vznikla tam nepriehľadná situácia, z ktorej najlepšie profitoval DÁVID BONDRA a puk nekompromisne dorazil a napokon sa aj on zapísal do streleckej listiny.
    Asistencie: Jindřich Abdul, Marek Zagrapan.
     
    56:18
    Salija posunul na ľavý kruh Bondrovi, ktorý napriahol, ale jeho prudká strela skončila iba na jednom z protihráčov.
     
    55:41
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Marcel Dlugoš dostáva dve minúty za krosček.
     
    55:14
    Mladíci mali asi jednu z najväčších šancí v zápase. Michal Juščák prenikol sám pomedzi kruhy, prehodil si puk na bekhend a zblízka zakončoval, no Nechvátal opäť podržal tím.
     
    54:43
    Paukovček sa poľahky odpútal od mantinelu a vďaka kľučkám sa dostal až pred bránku, no prepásol správny moment a napokon ani nevystrelil.
     
    53:35
    Šikovná strela v podaní Filipa Čenku letela z pravého kruhu tesne vedľa brány. Nechvátal si pozorne odkontroloval pohľadom dráhu strely.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 677 divákov.
     
    53:05
    Miloš Fafrák šikovne prenikal po pravom krídle, dostal sa až pred bránku a zblízka sa snažil prekvapiť Nechvátala. Gólman Popradu však spojil betóny a puk cez seba nenechal preniknúť.
     
    52:15
    Urbánek si to namieril medzi kruhy a skúšal to strelou švihom. Puk letel vedľa Nechvátalovej brány, no mladíkom sa podarilo získať puk znovu.
     
    51:58
    Švec od mantinelu posunul puk medzi kruhy Urbánekovi, ktorý po krátkej príprave strieľal. Zakončenie bolo zblokované a puk letel na ochrannú sieť.
     
    51:19
    Slovenská dvadsiatka bude hrať presilovku. Patrik Svitana dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    51:02
    Bondra využil pri strele z pravého kruhu pohyb Svitanu, ktorý si to namieril popred Hlavaja a zakryl dráhu strely. Hlavaj však stihol vytiahnuť pravý betón a strelu zlikvidovať.
     
    50:04
    Fafrák pri mantineli zozadu zvalcoval Karalahtiho. Vylučovať sa nebude, hrá sa ďalej, pri puku sú stále nepretržite domáci korčuliari.
     
    49:23
    Nahodenie Václava zo stredného pásma zachytil pri zadnom mantineli gólman Hlavaj a rozohral pre svojich spoluhráčov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 9. Zagrapan (Abdul), 21. Takáč (Fabian, Mlynarovič), 23. Takáč (Václav, Heizer), 32. Svitana (Salija), 33. Václav (Zagrapan, Petran), 34. Paukovček (Belluš, Macík), 47. Belluš (Fabian), 57. Bondra (Abdul, Zagrapan)


    HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Petran, Salija, Fabian (C), Česánek, Semaňák, Karalahti – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík
    HK Orange 20: Hlavaj (Sklenár) – Kupec (C), Golián, Boldižár, Dlugoš, Lavička, Švec, Brincko, Nahálka – Havrila, Kollár (A), Fafrák (A) – Urbánek, Giertl, Juščák – Záhradník, Čenka, Köver – Džugan, Sojka, Minárik

    Rozhodca: Jonák, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 677