Žilina – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Poprad – Orange 20 8:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
8:0 (1:0, 5:0, 2:0)
HK Orange 20
Štvrtok 22.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 25. kola Tipsport ligy, v ktorom HK Poprad na domácom štadióne privíta mladíkov z HK Orange 20. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradský klub dovčera čakal na rozhodnutie DK SZĽH ohľadom neoprávneného štartu Martina Belluša v 14. kole Tipsport ligy v zápase proti Nitre, ktorý kamzíci vyhrali 3:2. Predohrávku rovnakého kola Belluš absolvoval už skôr za Banskú Bystricu proti MAC Budapešť. Pro-Hokej včera potvrdil stanovisko Disciplinárnej komisie, vyhovel sťažnosti HK Nitra a Popradu budú po skončení základnej časti odobraté tri body. Podtatranci ich majú momentálne na konte 50 a nachádzajú sa na 3. mieste so skóre 66:49. Majú najnižší počet inkasovaných gólov aj vďaka výbornému Tomášovi Vošvrdovi, ktorý má aktuálne najlepšiu percentuálnu úspešnosť zásahov spomedzi brankárov. Čisté konto vychytal aj v poslednom zápase proti MAC Budapešť, v ktorom sa kamzíci trápili najmä v koncovke a nad maďarským súperom triumfovali napokon len 1:0. Aj tieto tri body sa však jednoznačne počítajú.

    HK Orange 20
    Mladíci z projektu Orange 20 na tom momentálne nie sú vôbec dobre. Z 20 odohraných zápasov v Tipsport lige dokázali „vydolovať“ len jediný bod vďaka prehre s Novými Zámkami po nájazdoch. Naposledy sa predstavili na ľade Nitry, predtým podľahli Košiciam jasne 0:4 a takisto aj tímu DVTK Miškovec vysoko 1:8. V nižšej súťaži – 1. lige sú na tom „dvadsiatkári“ o niečo lepšie, podarilo sa im získať deväť bodov. V poslednom zápase 18. novembra si naozaj pochutnali na rezerve Nových Zámkov, ktoré deklasovali 0:10.

    V tejto sezóne pôjde o druhé vzájomné meranie síl. V tom prvom boli úspešnejší hokejisti Popradu, ktorí porazili „dvadsiatku“ 1:3.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Petran, Salija, Fabian (C), Česánek, Semaňák, Karalahti – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík

    HK Orange 20: Hlavaj (Sklenár) – Kupec (C), Golián, Boldižár, Dlugoš, Lavička, Švec, Brincko, Nahálka – Havrila, Kollár (A), Fafrák (A) – Urbánek, Giertl, Juščák – Záhradník, Čenka, Köver – Džugan, Sojka, Minárik

    Rozhodca: Jonák, Snášel – Šoltés, Stanzel.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú oba celky. Popradskí hokejisti v modrých dresoch a dvadsiatkári v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Salija z obranného pásma krížnou prihrávkou nenašiel Bondru. Pískalo sa zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred Nechvátala, ktorý dnes zažíva brankársku premiéru za Poprad.
     
    00:42
    Svitana v rohu klziska tvrdo narazil Goliána. Obranca dvadsiatky je v poriadku, v hre sa pokračuje a domáci sa snažia vytvoriť si prvú šancu.
     
    01:07
    Mladíci z HK Orange budú hrať presilovú hru. Dávid Bondra dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    01:38
    Boldižár tvrdo pálil príklepom od modrej. Puk smeroval na zadný mantinel, k dorážke už nedošlo a následne sa domáci hokejisti oslobodili.
     
    02:22
    Fafrák si sám pre seba nahodil puk po ľavom krídle. Jeho spoluhráči ho však potom pri mantineli znovu získali, ale tiež nie nadlho.
     
    03:00
    Fabian z obranného pásma poslal puk prudko preč. Belluš atakoval brankára Hlavaja, ktorý však stihol od zadného mantinelu skôr rozohrať puk.
     
    03:31
    Puk sa dostal medzi kruhy ku Kenimu Karalahtimu, ktorý prudko príklepom vypálil. Hlavaj vytesnil strelu ramenom na plexisklo.
     
    04:20
    Bondrova krížna prihrávka skrz útočné pásmo skončila až pri opačnom mantineli, Svitana bol rozhodne ďaleko od puku.
     
    04:36
    Arturs Salija to skúsil šikovnou strelou spoza obrancu na pravom kruhu, ale konštrukciu brány minul.
     
    05:31
    Švec sa v rohu klziska nenechal obrať o puk Heizerom, rozohral na spoluhráča, ale mladíci sa s pukom dostali iba do stredného pásma.
     
    05:51
    Prvá väčšia šanca v zápase. Samuel Takáč ostal zabudnutý obranou hostí na modrej čiare, spracoval si dlhú prihrávku a vystrelil z kruhu. Hlavajovi strela vypadla spoza betónu, ale šla našťastie mimo brány.
     
    06:41
    Nahálka bol pozorný pri atakovaní Belluša, veľmi rýchlo ho obral o puk a posunul ho v obrannom pásme po mantineli.
     
    07:08
    Petranovo nahodenie od modrej čiary gólman Samuel Hlavaj s prehľadom videl a betónom ho poslal do rohu klziska.
     
    08:00
    Popradskí hokejisti teraz viac ako minútu zvierali mladíkov v ich obrannom pásme, ale k výraznejšej šanci sa nedostali. Za zmienku stojí možno len Salijova strela od modrej, ktorú tesne preč tečoval Mlynarovič.
     
    08:39
    Poprad dal gól!
    Domáci kamzíci idú do vedenia. Zrodilo sa to po veľmi peknej akcii. Koyš v strednom pásme priťukol rozbehnutému Zagrapanovi, ktorý dal na pravé krídlo Abdulovi. Abdul následne posielal prudkú prihrávku pred bránu, kde korčuľoval práve MAREK ZAGRAPAN a ten usmernením puku z prvej prekonal Hlavaja.
    Asistencia: Jindřich Abdul.
     
    09:00
    Dvojica slovenských mladíkov ostala po dvoch nárazoch otrasená pri mantineli. Horšie to vyzeralo s Andrejom Kollárom, ktorý sa dlhšie zbieral z ľadu, ale po krátkom otrasení zo zásahu zrejme bude v poriadku.
     
    09:28
    Enrik Švec si spracoval puk na modrej a ihneď ho nahadzoval na bránu. Strela smerovala vedľa, no súbežne s tým bol aj pískaný ofsajd, keďže Švec tesne zašiel s pukom za modrú čiaru.
     
    10:09
    Macík zastavil puk pri mantineli a ihneď ho nahadzoval na bránu, pred ktorú korčuľoval Belluš. K dorážke sa nedostal, Hlavaj Macíkovu strelu ihneď ukryl.
     
    10:38
    Kollár sa dostal k strele od modrej čiary, i keď to mal spoza obrancu ťažšie. Nechvátal však dokázal bezpečne jeho zakončenie vytlačiť preč.
     
    11:19
    Zagrapan prenechal puk medzi kruhmi Abdulovi, ktorý ho švihom nenápadne posielal na bránu. Hlavaj nastrčil svoj ľavý betón a strelu urýchlene vyrazil.
     
    11:45
    Abdul tak ako pri predchádzajúcom góle teraz šikovne priamou prihrávkou pred bránu hľadal Koyša, ktorý možno dostal jemný háčik hokejkou, ale faul to nebol. Zakončiť napokon lepšie nemohol.
     
    12:35
    Jakub Köver sa tlačil dopredu po pravom krídle, dal si hokejku do jednej ruky a následne chcel prenechať spoza bránkovej čiary pred bránu, ale nemal tam svojho spoluhráča.
     
    13:42
    Pri avizovanom vylúčení sa Macík pretlačil od mantinelu pred bránku, ale bekhendom poslal strelu iba mimo brány.
     
    13:54
    Popradčania si zahrajú prvú presilovku v stretnutí. Dve minúty za seknutie dostáva Róbert Džugan.
     
    14:17
    Fabian to svojou prízemnou strelou dobre myslel na hokejku Takáča, ktorému sa podarilo tečovať, ale puk usmernil iba na plexisklo.
     
    14:52
    Takáč si spracoval prihrávku osamotený pred bránkou. Mohol už zakončovať, no ešte nakrátko to chcel vyšperkovať pre Mlynaroviča, ale strela z toho vôbec nebola.
     
    15:39
    Petran nabíjal na modrú čiaru Abdulovi, ktorý napálil príklepom. Strela sa od Hlavajových betónov odrazila pred bránku, ale Zagrapan ju tečoval iba nedôrazne znovu do betónov.
     
    16:13
    Zápas sa hrá s minimálnymi prerušeniami a dianie je veľmi plynulé. Popradská presilovka ostala nevyužitá, potom to ešte skúšal spoza pravého kruhu príklepom Karalahti, ale triafal iba do Hlavajovej výstroje.
     
    16:34
    Menšie zaváhanie Semaňáka chceli využiť Fafrák s Havrilom. Puk sa dostal od zadného mantinelu pred bránku, ale Karalahti stihol Fafráka v poslednej chvíli zablokovať.
     
    17:43
    Václav posielal puk z pravého kruhu pred bránku, kde mu už korčuľoval Takáč, no Hlavaj pozorne vyrazil strelu. Hra sa rýchlo presunula na opačnú stranu, Oliver Giertl preveril Nechvátalovu lapačku strelou z pravého kruhu.
     
    18:28
    Kollár sa pokúšal z ľavého kruhu prihrávať pred bránku, kde mu už korčuľoval Fafrák, ale cez dvoch obrancov sa k puku rozhodne nemohol dostať.
     
    18:39
    V závere tretiny budú hrať domáci presilovku. Andrej Kollár dostáva dve minúty za seknutie.
     
    19:03
    Svitana posunul presnú prihrávku Takáčovi pred bránku. Prehodil si puk na bekhend a mohol už zasúvať do prázdnej bránky, ale chcel to ešte dať na Paukovčeka a toto už nevyšlo.
     
    19:50
    Salijova delovka od modrej čiary mierila na Hlavajov betón. Dvadsiatka záver prvej tretiny zvládla, následne ešte aj Sojka inkasoval tvrdú delovku od Petrana do chrániča.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná časť hry zbehla veľmi rýchlo. V komornej atmosfére sa podarilo domácim dostať do vedenia v 9. minúte, keď skóroval Zagrapan, no tých gólov mohlo byť rozhodne viac.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Mlynarovičova prihrávka sa od mantinelu odrazila k modrej čiare a Svitana ju už nestihol dokorčuľovať.
     
    20:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie. Fabian si spracoval narazenú prihrávku od Mlynaroviča a poslal ju pekne pred bránkovisko na voľnú hokejku SAMUELA TAKÁČA, ktorý pohodlne usmernil puk jedným dotykom do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Štefan Fabian, Samuel Mlynarovič.
     
    21:43
    Salijovi sa na modrej čiare ukázal absolútne voľný Jindřich Abdul. Spracoval si puk, šiel sám na bránu, no naznačenie ramenami a blafák na forhend napokon nevyšli, Hlavaj perfektne zastavil zakončenie betónom.
     
    22:18
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa už dostali do hernej pohody a vedú rozdielom triedy. Václavovu strelu z pravého kruhu Hlavaj vyrazil len pred seba, kde bol pripravený SAMUEL TAKÁČ a ten nenápadne popod betón prekonal brankára dvadsiatky.
    Asistencie: Rastislav Václav, Radomír Heizer.
     
    22:57
    Česánek odstavil pri mantineli Minárika a puk posunul späť po mantineli do rohu klziska. Od začiatku druhej dvadsaťminútovky sú zatiaľ kamzíci dominantní, Nechvátal si ešte nezachytal.
     
    23:40
    Salija to od modrej čiary šikovne vymyslel, počkal si na pohyb Mlynaroviča, ktorý sa vydal pred bránku a potom jeho strieľanú prihrávku tečoval. Hlavaj ihneď vyrážal.
     
    24:26
    Marek Zagrapan unikol dopredu po ľavom krídle, natlačil sa popri obrancovi, potom si prehodil puk na bekhend, no Hlavaj dokázal aj v ľahu tento pokus zlikvidovať.
     
    25:21
    Abdul sa stihol vyhnúť obrancovi a zdalo sa, že Urbánek mu už puk vezme, ale český útočník sa pri ňom ocitol znovu a puk mu rýchlo uchmatol.
     
    25:44
    K prvej strele v druhej tretine sa dostali mladíci, od modrej pálil Dávid Boldižár. Jeho prudká delovka mierila vedľa pravej žrde.
     
    27:14
    Džugan vysunul po krídle Miloša Fafráka, ktorý prekorčuľoval medzi kruhy, pokryl si puk bekhendom a zakončoval. Nechvátal bol pripravený.
     
    27:17
    Mladíci sa možno dostanú k väčšej streleckej aktivite, Martin Belluš dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    27:50
    Svitana bojoval o puk pri mantineli v útočnom pásme proti trojici protihráčov. Získal niekoľko sekúnd, napokon puk získali mladíci.
     
    28:29
    Švecova strela švihom od modrej čiary Nechvátalovi z lapačky vypadla, dorážať sa pokúšal Urbánek, ale mieril iba na plexisklo.
     
    29:09
    Köver vysunul dopredu Olivera Giertla, ktorý prekorčuľoval po krídle a skúsil to strelou z kruhu. Puk skončil pokojne vo výstroji gólmana Nechvátala.
     
    29:55
    Belluš nahodil puk zo stredného pásma krížom pre Macíka, ktorý naskočil zo striedačky, ale proti obrancovi ho musel patrične vybojovať.
     
    30:22
    Poprad bude hrať presilovú hru. Martin Kupec dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    30:50
    Svitana mierne zvoľnil tempo na ľavom kruhu, chcel prihrávať Takáčovi, no tento pokus mladíci zablokovali a podarilo sa im oslobodiť.
     
    31:23
    Poprad dal gól!
    Gólová nádielka s menšou pauzou pokračuje. Salija posunul puk na modrú čiaru PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý sa mierne posunul medzi kruhy, počkal, zamieril a švihom vystrelil ponad Hlavajovo rameno.
    Asistencia: Arturs Salija.
     
    32:17
    Zagrapanovi ušiel puk pri mantineli, na svoju hokejku si ho vzal Džugan a poslal ho preč po mantineli.
     
    32:27
    Poprad dal gól!
    Je tu piaty gól v sieti mladíkov. Prihrávku na pravom kruhu si spracoval RASTISLAV VÁCLAV, ktorý veľmi precízne namieril a švihom zasadil puk ponad Hlavajovu lapačku do siete.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Marcel Petran.
     
    33:32
    Poprad dal gól!
    Tucet gólov už skončil v sieti slovenskej dvadsiatky. Bellušova strela spomedzi kruhov najprv neprešla, puk sa k nemu vrátil a poslal ho na kruh pre LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý využil rozladenú defenzívu hostí s gólmanom Hlavajom a strelou bezpečne strelil šiesty gól.
    Asistencie: Martin Belluš, Radoslav Macík.
     
    34:21
    Bondra teraz hľadal Mlynaroviča výbornou prihrávkou pred bránkovisko, Mlynarovič mal pred sebou už len Hlavaja, ale puk poslal napokon vedľa bránky.
     
    34:46
    Zbytočný faul predviedol Patrik Svitana, ktorý si odsedí menší trest za krosček.
     
    35:09
    Kollár pekne spoza bránkovej čiary naservíroval puk Havrilovi na ľavý kruh, ktorý už bol celkom blízko pred bránou, no z prvej to napálil iba do Nechvátala.
     
    36:00
    Strelou príklepom od modrej to skúsil Ján Nahálka, ktorý prudko nahadzoval, strelu vyrazil Nechvátal pred seba, kde bol Džugan, no jeho rýchla dorážka opäť skončila len na popradskom gólmanovi.
     
    36:31
    Nechvátal bol opäť v pohotovosti po zakončení Sojku spomedzi kruhov, na ktorého nadviazal Matúš Lavička, ale aj jeho dorážka mierila na rýchle Nechvátalove betóny, ktorý mal teraz dobrú sériu zákrokov v tomto popradskom oslabení.
     
    37:19
    Poprad bude hrať presilovú hru. Trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si odsedí Róbert Džugan.
     
    37:50
    Petranovu strelu švihom od modrej čiary tečoval Dávid Bondra nepríjemne do masky brankára Hlavaja. Gólman HK Orange si vypýtal prerušenie hry.
     
    38:14
    Petranova nahodená strela od modrej čiary bola tečovaná a blokovaná. Puk vyletel na ochrannú sieť a opäť sa prerušuje.
     
    38:38
    Svitana posúval nenápadnú prihrávku pred bránu, ktorá mala ísť na Takáča. Ten sa jej aj dotkol, no puk usmernil mimo bránky.
     
    39:14
    Mlynarovič chcel rýchlo na modrú čiaru vysunúť Heizer, ktorý si však dobre nevypočítal kroky a dopustil sa ofsajdu.
     
    39:14
    Proti predchádzajúcemu verdiktu výrazne protestoval Samuel Mlynarovič, ktorý si od hlavných arbitrov vyslúžil 10 minút za nešportové správanie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sa spustil menší gólový uragán v réžii domácich. V 21. minúte a v 23. skóroval Takáč, následne sa presadili postupne Svitana, Václav a Paukovček. Po 40 minútach teda Poprad vedie 6:0. Dvadsiatka v druhej tretine mala iba minimum šancí, v ktorých podržal svoj tím gólman Nechvátal.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:24
    Patrik Svitana si prebral puk v strednom pásme, vykorčuľoval medzi kruhy, napriahol a pálil. Strela však letela len na plexisklo.
     
    40:55
    Zagrapan si spracoval prihrávku v strednom pásme, no v osobnom súboji neuspel proti Boldižárovi a o puk prišiel.
     
    41:26
    Abdul nabil na pravý kruh prichádzajúcemu Karalahtimu, ktorý sa oprel do strely, ale poslal ju iba na plexisklo.
     
    42:22
    Minárik sa chcel vysunúť do streleckej pozície. Medzi kruhmi ho však zbavil puku Petran a získal ho pre svojich spoluhráčov.
     
    42:42
    Belluš ponúkol spoza brány dobrú prihrávku Macíkovi, ktorý bol osamotený pred bránou, ale zakončoval iba priamo do Hlavajovho betónu.
     
    43:30
    Karalahti strieľanou prihrávkou hľadal Bondru, ktorý sa ocitol pred bránkou, ale puk mu napokon z hokejky utiekol.
     
    43:43
    Na opačnej strane sme videli zakončenie Martina Kupca spomedzi kruhov. Nechvátal si na strelu počkal a uschoval ju vo svojej výstroji.
     
    44:23
    Koyšova prihrávka na Abdula nebola stopercentne ideálna, Abdul sa s ňou popasoval, no stratil čas a aj výhodnú streleckú pozíciu.
     
    44:44
    Mladíci vyhrali buly v útočnom pásme, k strele od modrej čiary sa dostal Boris Brincko. Poslal to priamo na bránu a Nechvátal musel urýchlene vyraziť.
     
    45:22
    Takáč posunul puk krížom na ľavý kruh Petranovi, ktorý ešte v lepšej pozícii hľadal Václava, no ten bol výrazne za bránkovou čiarou a rozhodne nemohol zakončovať.
     
    45:50
    Köverova strela spomedzi kruhov letela tesne vedľa. Nechvátalovi však znepríjemnil výhľad Havrila, ale napokon k teču sa nedostal.
     
    46:20
    Poprad dal gól!
    Mladíci inkasujú v tretej tretine ďalší gól. MARTIN BELLUŠ pomerne poľahky obkrúžil okolo brány, potom si to namieril medzi kruhy, puk si pokryl, šiel znovu za bránu a šikovne bekhendom nastrelil Hlavajov betón, od ktorého šiel puk do brány. Situáciu si však pre istotu overil videorozhodca.
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    46:38
    Oddychový čas pre slovenskú dvadsiatku.
     
    47:12
    Svitana pekne naservíroval Petrovi Kundríkovi puk pred bránkovisko, no napokon to popradskému útočníkovi z hokejky ušlo a nestihol vystreliť.
     
    47:53
    Salija sa v rohu klziska zbavil Šveca a poslal prihrávku na modrú čiaru, odkiaľ pálil Abdul, no nemieril presne.
     
    48:30
    Köver sa v strednom pásme zrazil s Česánekom, no obaja tento súboj ustáli, ani jeden z nich nepadol na ľad.
     
    49:23
    Nahodenie Václava zo stredného pásma zachytil pri zadnom mantineli gólman Hlavaj a rozohral pre svojich spoluhráčov.
     
    50:04
    Fafrák pri mantineli zozadu zvalcoval Karalahtiho. Vylučovať sa nebude, hrá sa ďalej, pri puku sú stále nepretržite domáci korčuliari.
     
    51:02
    Bondra využil pri strele z pravého kruhu pohyb Svitanu, ktorý si to namieril popred Hlavaja a zakryl dráhu strely. Hlavaj však stihol vytiahnuť pravý betón a strelu zlikvidovať.
     
    51:19
    Slovenská dvadsiatka bude hrať presilovku. Patrik Svitana dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    51:58
    Švec od mantinelu posunul puk medzi kruhy Urbánekovi, ktorý po krátkej príprave strieľal. Zakončenie bolo zblokované a puk letel na ochrannú sieť.
     
    52:15
    Urbánek si to namieril medzi kruhy a skúšal to strelou švihom. Puk letel vedľa Nechvátalovej brány, no mladíkom sa podarilo získať puk znovu.
     
    53:05
    Miloš Fafrák šikovne prenikal po pravom krídle, dostal sa až pred bránku a zblízka sa snažil prekvapiť Nechvátala. Gólman Popradu však spojil betóny a puk cez seba nenechal preniknúť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 677 divákov.
     
    53:35
    Šikovná strela v podaní Filipa Čenku letela z pravého kruhu tesne vedľa brány. Nechvátal si pozorne odkontroloval pohľadom dráhu strely.
     
    54:43
    Paukovček sa poľahky odpútal od mantinelu a vďaka kľučkám sa dostal až pred bránku, no prepásol správny moment a napokon ani nevystrelil.
     
    55:14
    Mladíci mali asi jednu z najväčších šancí v zápase. Michal Juščák prenikol sám pomedzi kruhy, prehodil si puk na bekhend a zblízka zakončoval, no Nechvátal opäť podržal tím.
     
    55:41
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Marcel Dlugoš dostáva dve minúty za krosček.
     
    56:18
    Salija posunul na ľavý kruh Bondrovi, ktorý napriahol, ale jeho prudká strela skončila iba na jednom z protihráčov.
     
    56:53
    Poprad dal gól!
    Popradčania túto presilovku využívajú a strieľajú v poradí ôsmy gól. Zagrapanovu strelu Hlavaj vyrazil pred seba. Vznikla tam nepriehľadná situácia, z ktorej najlepšie profitoval DÁVID BONDRA a puk nekompromisne dorazil a napokon sa aj on zapísal do streleckej listiny.
    Asistencie: Jindřich Abdul, Marek Zagrapan.
     
    57:47
    Juščák prenechal puk v útočnom pásme, posunul ho iba po mantineli a na hokejky si ho vzali popradskí hokejisti.
     
    58:36
    Belluš posunul medzi kruhy Paukovčekovi, ktorý sa však k strele nedostal, Poprad však aj naďalej trávi čas v útočnom pásme.
     
    59:05
    Obojstranné vylúčenie. Matúš Havrila nepríjemne zozadu atakoval Paukovčeka a dostáva dve minúty za napadnutie. Belluš sa však podľa mňa úplne zbytočne zaplietol do situácie a krosčekom atakoval práve Havrilu. Dostáva menší trest za hrubosť.
     
    Koniec zápasu.
     
    Popradčania v tretej tretine potvrdili jasnú prevahu v tomto zápase. Výsledok ešte upravili Belluš s Bondrom. Dvadsiatka teda po včerajšej prehre s Nitrou inkasovala dnes identický debakel 8:0 a trénerovi Bokrošovi sa po týchto dvoch zápasoch len ťažko budú hľadať pozitíva.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:17:41)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 9. Zagrapan (Abdul), 21. Takáč (Fabian, Mlynarovič), 23. Takáč (Václav, Heizer), 32. Svitana (Salija), 33. Václav (Zagrapan, Petran), 34. Paukovček (Belluš, Macík), 47. Belluš (Fabian), 57. Bondra (Abdul, Zagrapan)


    HK Poprad: Nechvátal (Vošvrda) – Petran, Salija, Fabian (C), Česánek, Semaňák, Karalahti – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík
    HK Orange 20: Hlavaj (Sklenár) – Kupec (C), Golián, Boldižár, Dlugoš, Lavička, Švec, Brincko, Nahálka – Havrila, Kollár (A), Fafrák (A) – Urbánek, Giertl, Juščák – Záhradník, Čenka, Köver – Džugan, Sojka, Minárik

    Rozhodca: Jonák, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 677