Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
HK Poprad
4:2 (0:0, 4:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 14.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Juraj Hollý už je na striedačke a hostia budú hrať powerplay o dvoch hráčov!
     
    58:07
    Patrik Svitana to trochu prehnal so svojím bekčekingom a dopustil sa hákovania. Liptáci teda majú ideálnu možnosť na strelenie gólu.
     
    55:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú a možno sa ešte chytia v závere. Kriška získal puk pri mantineli, najprv naznačil strelu, stiahol si puk a posunul ho medzi kruhy RICHARDOVI HUNOVI a ten presnou strelou prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Martin Kriška, Radoslav Suchý.
     
    53:52
    Do individuálneho úniku prenikol po ľavom krídle Patrik Koyš, ktorý sa dostal asi tri metre pred bránku a strieľal. Hollý dokázal odolať.
     
    47:56
    Kamzíkom nevyšiel o pokus o dostanie sa preč z pásma, Kriška zachytil puk, nabil ho medzi kruhy Richardovi Hunovi a jeho tvrdá delovka presvišťala popri Vošvrdovi.
     
    46:56
    Po tvrdej Takáčovej delovke spoza ľavého kruhu puk prudko preletel popri bránke a gólman Juraj Hollý sa teda len rýchlo obhliadol za letiacim projektilom.
     
    37:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využívajú presilovku a možno sa znovu dostanú do zápasu. Macík síce vynikajúco vyviezol puk preč, no potom dozadu úplne zle prihral priamo na hokejku Krišku, ktorý presunul v útočnom pásme krížne na ľavý kruh RICHARDOVI HUNOVI a ten výbornou strelou do ľavého horného rohu prelomil Vošvrdovu neprekonateľnosť v tomto zápase.
    Asistencia: Martin Kriška.
     
    36:48
    Popradčanom sa podarilo získať puk po buly a vyhodiť ho cez všetky čiary preč. Potom to však Liptáci urobili výborne. Maroš Piatka sa pretlačil pred bránkovisko, Vošvrda vôbec nebol pripravený, ale napokon puk cez neho nepretlačil!
     
    36:20
    Prvú presilovku v stretnutí budú hrať hostia až v týchto chvíľach a je to možno ideálna možnosť. Radomír Heizer dostáva menší trest za podrazenie.
     
    32:28
    Poprad dal gól!
    Kamzíci hrajú zodpovedne a strieľajú už štvrtý gól. Bondra sa dostal k puku pri mantineli, posunul ho dozadu JÁNOVI ŤAVODOVI, ktorého neuveriteľná delovka zacinkala Hollému za jeho ušami a ešte asi dlho zvoniť bude.
    Asistencie: Dávid Bondra, Patrik Svitana.
     
    30:11
    Prečíslenie hostí. Bratská dvojica Hunovcov bola do toho najviac zaangažovaná. Róbert Huna posielal puk Richardovi, ten mu vracial k žrdi, ale Vošvrda opäť zaúradoval.
     
    28:28
    Suchý prekorčuľoval po krídle, prenechal puk dozadu na Andreja Lištiaka a ten okamžite strieľal smerom k žrdi. Brankár Tomáš Vošvrda sa ďalším vynikajúcim a krásnym semaforom vyznamenal pred svojím publikom.
     
    24:01
    Alex Tamáši dokázal vziať puk Mlynarovičovi na ľavom kruhu a okamžite z otočky strieľať. Tomáš Vošvrda sa však predviedol ďalším ukážkovým semaforom lapačkou.
     
    22:19
    Poprad dal gól!
    Ani počas oddychového času sa hostia neprebrali. Svitana sa vyhol hitu na pravej strane a z miesta pri mantineli posunul puk medzi kruhy DÁVIDOVI BONDROVI, ktorý počkal so strelou, zmiatol Hollého, prešiel bližšie pred bránku a pohodlne zakončil.
    Asistencie: Patrik Svitana, Ján Ťavoda.
     
    21:55
    Tréner hostí Anton Tomko si berie oddychový čas!
     
    21:49
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú rýchlo do vyššieho vedenia! Tentokrát sa to stalo po veľkej chybe Žiaka v rozohrávke, ktorú zachytil v strednom pásme MAREK ZAGRAPAN, namieril si to medzi kruhy a odtiaľ našiel voľné miesto medzi Hollého betónmi. Puk sa pomaly kĺzal, ale napokon jasne preťal bránkovú čiaru.
    Bez asistencie.
     
    20:58
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti idú do vedenia v stretnutí. Už Mlynarovičova šanca mala gólové parametre, no potom si Salija spracoval prihrávku pri pravom mantineli. Nastrelil puk na bránku a zblízka ho fantasticky tečoval navrátilec po zranení JINDŘICH ABDUL.
    Asistencie: Arturs Salija, Samuel Mlynarovič.
     
    18:10
    Pred bránkou MHK 32 to teraz poriadne horelo. Takáč najprv vystrelil spomedzi kruhov. Domáci puk vrátili pred bránkovisko, Takáč posúval Mlynarovičovi a ten mal už viacmenej otvorenú bránu, no nepresadil sa.
     
    15:16
    Martin Kriška si spracoval puk na pravom krídle, zabrzdil pri striedačke domácich a posunul puk Alexovi Tamášimu medzi kruhy. Tamáši už bol vo skvelej pozícii, no jeho zakončenie švihom Vošvrda nádherným semaforom zneškodnil a zastavil v lapačke.
     
    13:24
    Takáč zblízka volil prihrávku na Brejčáka, ktorý to ešte chcel vyšperkovať posunutím puku na Heizera, ale bolo to už prešpekulované.
     
    11:45
    Presilová hra pre domáci celok. Prvým vylúčeným hráčom v zápase je Róbert Huna. Dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    10:19
    Dvojica hostí sa dostala do prečíslenia dvoch proti jednému. Tamáši mal možnosť výberu prihrávky na Krišku, no rozhodol sa pre strelu z bližšej pozície na ľavom kruhu. Jeho pokus napokon preletel popri bráne.
     
    06:24
    Veľkú možnosť mali Liptáci. Kriška získal rýchlosť po pravej strane, prešiel blízko pred bránku a ohrozil Vošvrdu. O chvíľu sa do dorážky dostal aj Žiak, no aj jeho strele Vošvrda odolal.
     
    05:37
    Radomír Heizer ostal trošičku zabudnutý v krídelnom priestore, dostal dobrú prihrávku od Svitanu a z kruhu strieľal smerom na lapačku Hollého. Gólman Liptákov uspel a puk zachytil pomerne jednoducho do svojej lapačky.
     
    02:16
    Bondra spoza ľavého kruhu šikovne presunul puk na Patrika Svitanu, ktorý sa pretlačil do Hollého blízkosti, no z dobrej pozície ho napokon neprekvapil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Abdul (Salija, Mlynarovič), 22. Zagrapan, 23. Bondra (Svitana, Ťavoda), 33. Ťavoda (Bondra, Svitana) – 38. Ri. Huna (Kriška), 56. Ri. Huna (Kriška, Suchý)


    HK Poprad: Vošvrda (Pavličko) – Petran, Brejčák, Salija, Ťavoda, Erving, Karalahti, Fabian – Takáč, Mlynarovič, Kundrik – Abdul, Zagrapan, Koyš – Svitana, Heizer, Bondra – Belluš, Paukovček, Macík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Bátory) – Bača, Nádašdi, Horváth, Nemec, Kurali, Suchý, Košecký, Mezovský – Kriška, Tamáši, Žiak – Uram, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Ri. Huna, Ró. Huna – Lištiak, Piatka, Uhrík

    Rozhodca: Štefik, Müllner – Stanzel, Krajčík

    Diváci: 1 044