Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
HK Poprad
4:2 (0:0, 4:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 14.11.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina sa narozdiel od prvých dvoch neniesla vo veľkom tempe, domáci hokejisti najmä šetrili sily a nechali viac priestoru pre Mikuláš. Liptáci sa však naplno nedokázali adaptovať do tohto zápasu aj napriek zníženiu Hunu z 56. minúty. Poprad teda po spoľahlivom výkone počnúc od zákrokov gólmana Vošvrdu získava plné tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:18:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Delovka Mária Kuraliho od modrej čiary letela mimo, Popradu sa potom podarilo odpáliť puk a zrejme si to už ustráži.
     
    59:12
    Uram posúval puk pred bránu, kde mal Krišku aj ďalšieho spoluhráča, no puk prenikol až do stredného pásma.
     
    58:50
    Hollý už je späť na striedačke, hostia pokračujú v šestici v útočnom pásme. Puk na hokejke do pásma zaviezol Kurali.
     
    58:35
    Popradčania vyviezli puk von, Salija si trúfol zakončiť zo stredného pásma, ale bránu napokon netrafil. Potom sa pískal ofsajd a uvidíme vhadzovanie v stredovom kruhu. Hollý sa vrátil do bránky, no je len na polceste.
     
    58:09
    Juraj Hollý už je na striedačke a hostia budú hrať powerplay o dvoch hráčov!
     
    58:07
    Patrik Svitana to trochu prehnal so svojím bekčekingom a dopustil sa hákovania. Liptáci teda majú ideálnu možnosť na strelenie gólu.
     
    57:34
    Kamzíci ustáli súboje vo vlastnom obrannom pásme a nedovolili hosťom dostať sa do predbránkových priestorov. Čas hosťom plynie rýchlo, domácim naopak pomaly.
     
    56:33
    Heizer zbrzdil rozohrávku Mikuláša, získal puk v útočnom pásme. Vyšiel s ním však za modrú čiaru a potom ho opätovne nahodil do pásma.
     
    55:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú a možno sa ešte chytia v závere. Kriška získal puk pri mantineli, najprv naznačil strelu, stiahol si puk a posunul ho medzi kruhy RICHARDOVI HUNOVI a ten presnou strelou prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Martin Kriška, Radoslav Suchý.
     
    55:36
    Kriška ihneď preniesol puk na opačné krídlo, kde mal Róberta Hunu, ale ten bol stíhaný Karalahtim.
     
    55:17
    Dávid Bondra prekorčuľoval cez stredné pásmo, vnikol medzi kruhy a prekvapivo vystrelil. Hollý vyrazil, no domáci útočník sa ocitol v postavení v bránkovisku. Hra je prerušená.
     
    54:32
    Salija nahadzoval puk poza Hollého bránu. Videli sme súboje o puk pri zadnom mantineli, ale Popradčanom sa to nepodarilo, o puk prišli.
     
    53:52
    Do individuálneho úniku prenikol po ľavom krídle Patrik Koyš, ktorý sa dostal asi tri metre pred bránku a strieľal. Hollý dokázal odolať.
     
    52:45
    Karalahti si nerozumel s Takáčom v obrannom pásme, puku sa zmocnil Róbert Huna, namieri si to medzi kruhy a strieľal. Vošvrda rýchlym zákrokom betónom strelu ukontroloval.
     
    52:10
    Lištiak korčuľoval už poza bránku, no v poslednom momente presunul prihrávku pred bránkovisko na Patrika Oška, ktorý zakončil, ale iba do pripraveného Vošvrdu.
     
    51:53
    Marcel Petran si nakorčuľoval medzi kruhy, spracoval si prihrávku a ešte to skúšal nahodiť na bránku, pred ktorou aj mal spoluhráča. Z tejto možnosti kamzíci nevyťažili.
     
    51:11
    K Róbertovi Hunovi obranca Ťavoda pristupoval trochu laxnejšie. Napokon ho však dokázal v korčuliarskom súboji odzbrojiť a nedovoliť mu zakončiť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Abdul (Salija, Mlynarovič), 22. Zagrapan, 23. Bondra (Svitana, Ťavoda), 33. Ťavoda (Bondra, Svitana) – 38. Ri. Huna (Kriška), 56. Ri. Huna (Kriška, Suchý)


    HK Poprad: Vošvrda (Pavličko) – Petran, Brejčák, Salija, Ťavoda, Erving, Karalahti, Fabian – Takáč, Mlynarovič, Kundrik – Abdul, Zagrapan, Koyš – Svitana, Heizer, Bondra – Belluš, Paukovček, Macík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Bátory) – Bača, Nádašdi, Horváth, Nemec, Kurali, Suchý, Košecký, Mezovský – Kriška, Tamáši, Žiak – Uram, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Ri. Huna, Ró. Huna – Lištiak, Piatka, Uhrík

    Rozhodca: Štefik, Müllner – Stanzel, Krajčík

    Diváci: 1 044