Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Streda 14.11.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V predĺžení napokon o svojom víťazstve rozhodli domáci hokejisti, ktorí síce prehrali prvú tretinu 0:2, ale následne sa im podarilo v ďalších dvoch skórovať a lepšie zvládli aj predĺženie, takže získavajú z tohto súboja tabuľkových susedov dva body.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:17:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:26
    HC Nové Zámky dali gól!

    Samostatné nájazdy v Nových Zámkov nebudú, domáci dokonali svoj parádny obrat v tomto zápase a získavajú aj druhý bonusový bod! Kudla vysunul do úniku na bránku súpera ANDREASA ŠTRAUCH a ten sa napokon dnes predsa len raduje z gólu, stalo sa tak po parádnom blafáku – 3:2pp!
    Asistencia: Anthony Patrick Kudla, Andrej Košarišťan.
     
    63:10
    Predĺženie zatiaľ lepšie vychádza domácemu celku, ale skóre sa stále nemení a diváci sa už zrejme pomaličky môžu tešiť na samostatné nájazdy.
     
    62:29
    Banská Bystrica s veľkým šťastím ustála toto oslabenie, vraciame sa tak k formátu traja proti trom. Rozhodne toto stretnutie napokon predĺženie?
     
    62:12
    Hostia v plnom počte.
     
    61:40
    Štrauch mohol rozhodnúť toto stretnutie, ale stroskotal na výbornom brankárovi Williamsovi, ktorý tak výrazne podržal svoj celok!
     
    61:16
    Polovica z tejto presilovky je už preč, domáci sa len ťažko presadzujú v útočnom pásme. Banská Bystrica sa však musí mať stále na pozore.
     
    60:26
    Domáci ihneď v úvode predĺženia získavajú presilovku a môžu tak rozhodnúť o zisku druhého bodu.
     
    60:16
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Asselin – 2 min., podrazenie).
     
    60:05
    Naplno sa už rozbehlo predĺženie, buly v prospech domáceho celku.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine sa podarilo domácim hokejistom vyrovnať na 2:2, keď sa zrodil opäť gól v presilovke, o ktorý sa postaral Kudla. Po jednom bode tak už oba celky majú, o tom druhom sa bude rozhodovať v predĺžení či prípadných samostatných nájazdoch.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:16
    Už to však vyzerá, že tri tretiny nám víťaza tohto stretnutia neurčia. Oba tímy už nechcú nič riskovať.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:50
    Domáci v plnom počte.
     
    57:37
    Na pozore sa teraz musel mať brankár hostí Williams, pretože Bajtek zachytil puk a dostal sa do úniku na bránku, ale už tiesnený vypálil len do miest, kde stál brankár Banskej Bystrice!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 23. Urban (Kudla, Štrauch), 49. Kudla (Bajtek, Štrauch), 64. Štrauch (Kudla, Košarišťan) – 13. Asselin (Higgs, Marshall), 16. Higgs (Selleck)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Henderson, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Jakúbek, Slávik – L. Buc, Fábry, Ondrušek
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro – Selleck, Higgs, Asselin – T. Török, Faille, Bartánus – Gabor, Češík, Kabáč – Lichanec, A. Šťastný, Varga

    Rozhodca: Vladimír Baluška, D. Konc st. – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň – J. Konc st.