Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miškovec – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Streda 14.11.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V predĺžení napokon o svojom víťazstve rozhodli domáci hokejisti, ktorí síce prehrali prvú tretinu 0:2, ale následne sa im podarilo v ďalších dvoch skórovať a lepšie zvládli aj predĺženie, takže získavajú z tohto súboja tabuľkových susedov dva body.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:17:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:26
    HC Nové Zámky dali gól!

    Samostatné nájazdy v Nových Zámkov nebudú, domáci dokonali svoj parádny obrat v tomto zápase a získavajú aj druhý bonusový bod! Kudla vysunul do úniku na bránku súpera ANDREASA ŠTRAUCH a ten sa napokon dnes predsa len raduje z gólu, stalo sa tak po parádnom blafáku – 3:2pp!
    Asistencia: Anthony Patrick Kudla, Andrej Košarišťan.
     
    63:10
    Predĺženie zatiaľ lepšie vychádza domácemu celku, ale skóre sa stále nemení a diváci sa už zrejme pomaličky môžu tešiť na samostatné nájazdy.
     
    62:29
    Banská Bystrica s veľkým šťastím ustála toto oslabenie, vraciame sa tak k formátu traja proti trom. Rozhodne toto stretnutie napokon predĺženie?
     
    62:12
    Hostia v plnom počte.
     
    61:40
    Štrauch mohol rozhodnúť toto stretnutie, ale stroskotal na výbornom brankárovi Williamsovi, ktorý tak výrazne podržal svoj celok!
     
    61:16
    Polovica z tejto presilovky je už preč, domáci sa len ťažko presadzujú v útočnom pásme. Banská Bystrica sa však musí mať stále na pozore.
     
    60:26
    Domáci ihneď v úvode predĺženia získavajú presilovku a môžu tak rozhodnúť o zisku druhého bodu.
     
    60:16
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Asselin – 2 min., podrazenie).
     
    60:05
    Naplno sa už rozbehlo predĺženie, buly v prospech domáceho celku.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine sa podarilo domácim hokejistom vyrovnať na 2:2, keď sa zrodil opäť gól v presilovke, o ktorý sa postaral Kudla. Po jednom bode tak už oba celky majú, o tom druhom sa bude rozhodovať v predĺžení či prípadných samostatných nájazdoch.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:16
    Už to však vyzerá, že tri tretiny nám víťaza tohto stretnutia neurčia. Oba tímy už nechcú nič riskovať.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:50
    Domáci v plnom počte.
     
    57:37
    Na pozore sa teraz musel mať brankár hostí Williams, pretože Bajtek zachytil puk a dostal sa do úniku na bránku, ale už tiesnený vypálil len do miest, kde stál brankár Banskej Bystrice!
     
    56:50
    Prvú polovicu tohto oslabenia domáci zvládli výborne, súpera ani nepustili do zakončenia na bránku.
     
    56:06
    Banská Bystrica tak získava šancu rozhodnúť toto stretnutie ešte v riadnom hracom čase. V presilovke sa už usadila v útočnom pásme, domácich čakajú veľmi krušné chvíle.
     
    55:50
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Nejezchleb – 2 min., faul lakťom).
     
    54:36
    Rozbieha sa nám teda záver tretej tretiny. Stav je vyrovnaný 2:2 a vyzerá to, že sa dnes bude v Nových Zámkoch predlžovať. Ešte však radšej nepredbiehajme.
     
    54:02
    Potešili sa teraz aj diváci na tribúnach, keďže mali možnosť sledovať pästnú výmenu názorov. Miller s Jakúbekom však už dnes zrejme v tomto zápase dohrali.
     
    53:30
    Banská Bystrica mohlo rozhodnúť toto stretnutie! Češík využil zaváhanie obrany súpera a pekne sa otočil okolo domácej bránky, ale Košarišťan sa stihol vrátiť späť na svoje miesto a pokračujeme tak za stavu 2:2!
     
    52:52
    Domáci v plnom počte.
     
    52:36
    Teraz to však už poriadne vrelo v obrannom pásme domácich, ale presná strela smerom na bránku stále neprichádza. Domáci to už zrejme dokážu ubrániť.
     
    51:52
    Hostia sa zatiaľ v početnej výhode nedokázali usadiť v útočnom pásme, domáci výborne napádajú súperovu rozohrávku.
     
    51:03
    Domáci sa v oslabení dostali do rýchleho brejku, ale Zbořilovi v rozhodujúcej chvíli nešťastne ušiel puk z čepele a tak nedokázal tento útok svojho tímu zakončiť úspešne!
     
    50:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Bajtek – 2 min., sekanie).
     
    50:10
    Sledovali sme prečíslenie hostí traja proti dvom, ale Lichanec sa možno troška aj uponáhľal a jeho nepresné zakončenie tak bránku domáceho tímu nijak neohrozilo.
     
    49:53
    Preto si domáci fanúšikovia pýtajú ešte jeden. Aktivita je však na oboch stranách, ťažko teraz niečo predpovedať.
     
    49:28
    Môže tak byť z toho ešte zaujímavý záver tretej tretiny, všetko je na oboch stranách otvorené a času na strelenie gólu je ešte dostatok.
     
    48:27
    Hostia v plnom počte.
     
    48:27
    HC Nové Zámky dali gól!

    Je vyrovnané! Nové Zámky teraz predviedli ukážkovú kombináciu v početnej výhode, pred bránku si parádne nakorčuľoval ANTHONY PATRICK KUDLA a možno aj troška so šťastím dostal puk za Williamsov chrbát – 2:2!
    Asistencia: Filip Bajtek, Andreas Štrauch.
     
    48:23
    Domácim sa však nedarí usadiť v útočnom pásme, musia teraz zakladať útok spoza svojej bránky.
     
    47:54
    Je tu reklamná prestávka, po nej sa začne presilovka pre domácich. Ideálna šanca na zrovnanie skóre.
     
    47:54
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Varga – 2 min., hákovanie).
     
    47:06
    Sledovali sme nahodenie na bránku v podaní Hendersona, ale jeho pokus až na Willamsa neprešiel, škoda pre domácich, že nikto nečíhal na presný teč.
     
    46:22
    Postupne sa už hra prelieva z jednej strany na druhú bez výraznejšieho prerušenia. Môžme zrejme očakávať nápor domácich, či otvorenie obrany.
     
    44:55
    Domácim sa po zisku puku nedarí v prechode do útočného pásma, je z toho len nepresná rozohrávka. Hostia sa nemajú kam ponáhľať, aj naďalej si držia svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    44:08
    Presne toto Banskej Bystrici vyhovuje, drží puk na svojich hokejkách a operuje v súperovom pásme. Nové Zámky sa tak musia brániť, potrebovali by však pridať na útočnej aktivite.
     
    43:46
    Aj naďalej sledujeme aktivitu hosťujúceho celku, ktorý hrá úspešne s pukom v súperovej tretiny. Zatiaľ však čakáme na výraznejšiu šancu v tretej tretine.
     
    43:22
    Prvý kanadský útok hosťujúceho celku teraz narobil vietor pred domácou bránkou, ale puk sa nedostal až do bránky. Banská Bystrica sa však ešte snaží pokračovať vo svojej aktivite.
     
    42:46
    Oba tímy sa snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, sledujeme aj tvrdšie osobne súboje. Zatiaľ sa však v tretej tretiny vylučovať nemuselo.
     
    42:03
    Strelou z prvej sa teraz prezentoval Urban, ale nepodarilo sa mu prekonať brankára Williamsa. Nové Zámky však ešte získavajú buly v útočnom pásme.
     
    41:48
    Zatiaľ sú to však z oboch strán len také nahodené puky, skôr je to opatrnejší rozbeh tretej tretiny. Ešte sa nieje kam moc ponáhľať.
     
    41:06
    Oba tímy strávili už svoje prvé chvíle v útočnej tretine, ale nič zaujímavého sme nevideli. Fanúšikovia domáceho celku na tribúnach však veria, že by dnes mohli doma nejaké tie body ostať.
     
    40:49
    Aktívnejšie tak teda musia hrať Nové Zámky, ale určite sa hostia nebudú spoliehať len na bránenie tohto tesného vedenia.
     
    40:15
    Posledná tretia tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech domáceho celku, ktorý musí doháňať stratu jedného gólu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia sa tak čoskoro začne!
     
    Aj v druhej tretine sme mali možnosť vidieť jeden presný zásah, o ktorý sa v jej úvode postaral domáci Urban, keď využil presilovú hru a tak Nové Zámky ešte zdramatizovali toto stretnutie. Po dvoch tretinách je tak stav stretnutia 1:2 a o všetkom sa bude rozhodovať v tretej tretine, ktorá sa začne približne o 20:24.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:02
    Blíži sa už záver druhej tretiny, ktorá tak bola nedávno poriadne rozkúskovaná. Uvidíme, či príde ešte nejaký zaujímavý moment na jednej či druhej strane.
     
    37:01
    Rogoňovi sa skončil trest a je späť na ľadovej ploche, boli však udelené dvojminútové tresty na oboch stranách za hrubosť, hrá sa však päť na päť.
     
    36:48
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sellceck – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Williams – 2 min., hrubosť).
     
    36:48
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hain – 2 min., hrubosť).
     
    36:13
    Hosťujúci Sloboda sa snažil o krížnu prihrávku, ale tú nedokázal napokon nikto zachytiť a Nové Zámky sa tak dokázali znova oslobodiť.
     
    36:01
    Lenže, polovica z tejto početnej výhody už uplynula, hokejisti v bielych dresoch sa poriadne nedostali pred súperovu bránku.
     
    35:12
    Banská Bystrica hrá tak v krátkosti aj ďalšiu presilovku, už sa teda snaží presadiť v útočnom pásme.
     
    35:01
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rogoň – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    34:57
    Veľká šanca pre domáci celok! Nové Zámky dokázali preniknúť až pred súperovu bránku, ale Zbořilove zakončenie tesne míňa priestor troch žrdí.
     
    34:44
    Domáci v plnom počte.
     
    34:24
    Hostia teraz dokázali udrieť aj v oslabení, k puku sa dostal Marshall, ale jeho nahodenie na domácu bránku kryje brankár Košarišťan.
     
    33:44
    Polovica z tejto početnej výhody hostí uplynula, nič zaujímavého nám neponúkla. Banská Bystrica si však aj naďalej drží svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    32:44
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rogoň – 2 min., držanie).
     
    32:34
    Oba tímy tak už hrajú v plnom počte, pokračujeme za stavu 1:2! Pomaly sa blížime do záverečnej časti druhej tretiny.
     
    32:24
    Hostia v plnom počte.
     
    31:58
    Prebieha už skrátená presilovka domáceho tímu, ale Nové Zámky sa nedokážu poriadne usadiť v útočnom pásme.
     
    31:12
    Domáci v plnom počte.
     
    30:56
    Momentálne tak sledujeme hru štyri na štyri, čo dáva viacej priestoru na ľadovej ploche obom tímom. Uvidíme, či príde aj nejaká ďalšia zaujímavá príležitosť.
     
    30:24
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miller – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    30:24
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ďatelinka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    30:06
    Bajtek ušiel v oslabení obrane súpera, ale nepodarilo sa mu v nádejnej pozícii vyrovnať stav tohto stretnutia, jeho strelu dokázal pokryť výborný Williams!
     
    29:56
    Banská Bystrica kombinovala v útočnom pásme, ale hostia stratili puk na modrej a tak sa musia znova prebíjať pred bránku svojho dnešného súpera.
     
    29:22
    Hostia získavajú teraz navyše presilovku a môžu celú situáciu upokojiť, dokonca sa môžu pokúsiť aj o znovu navýšenie svojho vedenia.
     
    29:12
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Nejezchleb – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    28:52
    Po veľmi dlhej dobe sa do útočného pásma dostali aj domáci hokejisti, ale nedarí sa im nič zaujímavého vymyslieť. Aj hostia sú veľmi aktívny pri napádanú súperovej rozohrávky.
     
    28:21
    Varga si prebral presnú prihrávku a následne sa natlačil pred domáceho brankára. Úspešné zakončenie však už z toho nebolo, Nové Zámky sú aj naďalej pod veľkým tlakom.
     
    28:09
    Sledujeme však aktívne napádanie súperovej rozohrávky zo strany domáceho celku, ale hostia si držia puk na svojich hokejkách.
     
    27:38
    A je tu aj ďalšie zakázané uvoľnenie zo strany domáceho celku, ktorý sa tak už dlhšiu dobu nepozrel do útočného pásma a musí sa len brániť.
     
    27:16
    Hosťujúci Miller opäť pálil veľmi tvrdo, proti tejto strele už musel domáci brankár ísť svojim betónom. Nasledovalo potom zakázané uvoľnenie a je tu reklamná prestávka.
     
    26:28
    Banská Bystrica ešte ostáva usadená v útočnom pásme a drží tak aktivitu na svojich hokejkách. Zrejme sa už hostia dostatočne oklepali z toho nedávneho inkasovaného gólu.
     
    26:10
    Tvrdou strelou sa teraz prezentoval Miller, ale jeho pokus končí len na zadnom mantinely. Nové Zámky sa však ešte budú musieť brániť, tlak hostí narastá.
     
    25:09
    Všetko tak ešte vyzerá byť v tomto stretnutí otvorené, ale stále majú o malinký kúsok bližšie k víťazstvu hostia. Súboj tabuľkových susedov tak ešte môže byť poriadne dramatický.
     
    24:49
    Domáci sa snažili odpovedať na druhej strane rovnakou mincou, ale narazili na pevnú súperovu obranu. Opäť to však pekne vrie na oboch stranách, ožívať začínajú aj tribúny.
     
    24:08
    Veľa nechýbalo, aby sa Banská Bystrica vrátila späť do vedenia o dva góly! Šťastný aktívne pracoval pred domácou bránkou, ale ani na dvakrát nedostal puk za výborného brankára Košarišťana.
     
    23:49
    Hra sa však začína prelievať z jeden strany na druhú, v pohotovosti tak sú obe defenzívy. Zápas začína dostávať veľmi slušné tempo, snáď to vydrží čo najdlhšie.
     
    23:18
    Fanúšikovia na tribúne si pýtajú ešte jeden gól. Nové Zámky výrazne ožili a snažia sa svojim miláčikom toto prianie splniť, hostia sa musia mať na veľkom pozore.
     
    22:18
    Hostia v plnom počte.
     
    22:18
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú túto presilovku a dávajú tak kontaktný gól! Nové Zámky sa úspešne usadili v útočnom pásme, Kudla prihral spoza bránky na zle pokrytého TOMÁŠA URBANA a ten presnou strelou prekonáva Williamsa – 1:2!
    Asistencia: Anthony Patrick Kudla, Andreas Štrauch.
     
    21:46
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sloboda – 2 min., sekanie).
     
    21:46
    Obrovská šanca pre domácich na kontaktný gól! Nejezchleba sa býborne zbavil obrancov súpera, nakorčuľoval si pred bránku, ale puk za brankára Williamsa už nedostal. Bude sa však vylučovať na strane Banskej Bystrice!
     
    21:20
    Teraz však v útočnom pásme úspešne operuje Banská Bystrica, ktorá drží domácich pod tlakom, ale nemôže sa dostať do zakončenia na Košarišťanovu bránku.
     
    21:09
    Nové Zámky sa snažia o aktívny vstup do druhej tretiny, ale zatiaľ sú z toho len zakázané uvoľnenia. Hostia sa sťažovať nemusia, zatiaľ majú dostatočne nahraté smerom k trom bodom.
     
    20:48
    Hra sa musela teraz na malú chvíľu prerušiť, pretože brankár William mal menšie problémy so svojou výstrojov. Všetko je však už v poriadku a tak môžme pokračovať ďalej.
     
    20:29
    Domáci prehrávajú o dva góly a tak sa ihneď pokúšali usadiť v útočnom pásme. Aj sa im to podarilo, ale k presnému zakončeniu na bránku súpera nedošlo.
     
    20:10
    Prostredná tretina v Nových Zámkoch sa už naplno rozbehla, buly v prospech domáceho celku.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Prvá tretina v Nových Zámkoch sa rozbiehala troška pomalšie, aj keď oba tímy hrali v početných výhodách. Hostia otvorili skóre tohto stretnutia v 13. minúte, keď sa dokázal presadiť Asselin a v 16. minúte pridal druhý gól Banskej Bystrice Higgs, keď ušiel v oslabení domácej obrane a svoj výpad zakončil tak ako sa má. Domáci tak po prvej tretiny prehrávajú 0:2 a majú tak čo do druhej tretiny zlepšovať. Druhá tretina sa začne približne o 19:20.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:04
    Puk teraz skončil na hráčskej lavici hosťujúceho celku a tak je hra prerušená. Nové Zámky sa snažia ešte aspoň o kontaktný gól pred koncom prvej tretiny.
     
    17:22
    Aktívnejšie však hrá teraz Banská Bystrica, sledovali sme zaujímavé nahodenie od Češíka, ale puk na bránku domácich neprešiel.
     
    16:38
    Domáci tak absolútne nezvládli túto presilovku a krátko pred koncom prvej tretiny prehrávajú o dva góly. Čaká ich teda ešte náročná úloha, ale majú na ňu dostatok času.
     
    16:16
    Hostia v plnom počte.
     
    15:55
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa ujímajú vedenia o dva góly, keď sa im podarilo zvýšiť svoj náskok v oslabení! Selleck zachytil zlú rozohrávku na modrej a tak Banská Bystrica vyrazila do rýchleho brejku, presná prihrávka smerovala na hokejku BROCKA HIGGSA a ten dobre umiestnenou strelou prekonáva Košarišťana – 0:2!
    Asistencia: Eric Selleck.
     
    15:15
    Polovica z domácej početnej výhody už uplynula, nič zaujímavého nám však neponúkla. Nové Zámky sa už dokázali usadiť v útočnom pásme, zatiaľ im to však nieje nič platné.
     
    14:26
    Už tretiu presilovku hrajú domáci hokejisti v tomto zápase. Hostia sa ale bránia úspešne a súpera do svojho pásma nechcú pustiť.
     
    14:16
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sloboda – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    13:19
    Veľa nechýbalo a domáci mohli rýchlo odpovedať! Po rýchlom prechode do útočného pásma sa k puku dostal Nejezchleba, ale z dobrej pozície nedokázal dosiahnuť vyrovnávajúci gól.
     
    12:57
    Banská Bystrica dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia v Nových Zámkoch, prakticky prvá vážnejšia situácia tak končí v sieti! Banská Bystrica predviedla úspešný prechod do útočného pasma, Higgs odviedol parádnu robotu a presnou prihrávkou pred bránkou súpera našiel GUILLAUMEHO ASSELINA a ten našiel medzeru medzi betónmi domáceho brankára – 0:1!
    Asistencia: Brock Higgs, Benjamin Marshall.
     
    12:14
    Hostia sa teraz dokázali usadiť v útočnom pásme, sledovali sme nahodenie od modrej a dobré clonenie od Millera, ale puk sa za Košarišťanov chrbát nedostal.
     
    11:49
    Stále teda čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase, zatiaľ sa obom tímom nedarí sa výraznejšie presadiť v súperovom pásme. Navyše, sledujeme aj pozornú prácu oboch defenzív.
     
    11:18
    Domáci sa ešte snažili pokračovať vo svojej útočnej aktivite, ale je z toho len postavenie mimo hru. Vhadzovať sa tak teraz bude v strednom pásme.
     
    10:50
    Hostia v plnom počte.
     
    10:39
    Banská Bystrica sa znova úspešne oslobodila, dnes tak zatiaľ početné výhody nehrá ani jeden celok ukážkovo. Nové Zámky sa pokúšajú o návrat pred Williamsovu bránku.
     
    09:50
    Polovica z oslabenia hostí uplynula, domáci majú teraz problémy sa usadiť v útočnom pásme.
     
    09:18
    V oslabení sa rútil do útočného pásma s pukom Češík, ale jeho zakončenie míňa domácu bránku. Hostia však aspoň nazbierali cenné sekundy v súperovom pásme.
     
    09:06
    Svoju druhú presilovku v tomto zápase hrajú domáci hokejisti, ktorí sa už stihli usadiť v útočnom pásme, ale majú problémy s koncovkou.
     
    08:50
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miller – 2 min., krosček).
     
    08:26
    Opäť je tu ďalšie zakázané uvoľnenie zo strany domáceho celku. Hra sa tak v týchto chvíľach dosť kúskuje, diváci na štadióne stále čakajú na nejaký ten prvý poriadny závar.
     
    08:03
    Ani hostia tak nevyužili svoju prvú presilovku v tomto zápase, ale snažia sa ešte pokračovať v útočnej aktivite. Nové Zámky vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie.
     
    07:43
    Domáci v plnom počte.
     
    07:26
    Presilovka hosťujúceho celku sa už začína krátiť, domáci vyvážajú puk do bezpečia. Početné výhody tak zatiaľ nevychádzajú ani jednému aktérovi tohto stretnutia.
     
    06:49
    Banská Bystrica drží domácich stále pod tlakom, ale ešte z toho nebolo žiadne nebezpečné zakončenie na brankára Košarišťana.
     
    06:02
    Na modrej si pýtal prihrávku Marshall, ale napokon ju nedokázal úspešne zachytiť a tak musia hostia zakladať ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    05:53
    Svoju prvú presilovku v tomto zápase si už zahrá aj hosťujúce mužstvo, ktoré sa usadilo v útočnom pásme a dostáva tak domácich pod veľký tlak.
     
    05:43
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Henderson – 2 min., hákovanie).
     
    05:02
    Úvodná päťminútovka tohto stretnutia v Nových Zámkoch tak presný zásah neponúkla, zatiaľ čakáme aj na prvú vážnejšiu príležitosť na jednej či druhej strane.
     
    04:21
    Rýchly brejk sa teraz zrodil na druhej strane, Štrauch sa po úspešnej kombinácii dostal do zakončenia na bránku súpera, ale Williams si takisto pripisuje ľahký zákrok.
     
    03:56
    Teraz si však už brankár Košarišťan pripisuje úspešný zákrok, bez problémov si poradil s Asselinovim nahodením, ktoré ukryl vo svojej lapačke.
     
    03:27
    Nebezpečne teraz hostia kombinovali v útočnom pásme, Mihalik nahodil zaujímavý puk pred domácu bránku, ale nikto z jeho spoluhráčov ho nedokázal úspešne tečovať.
     
    03:09
    Banská Bystrica sa už v plnom počte presunula do útočného pásma a skúša zavrieť svojho dnešného súpera. Nové Zámky sa tak v týchto chvíľach musia brániť.
     
    02:22
    Hostia v plnom počte.
     
    02:06
    Opäť sa hostia dokázali oslobodiť a už to teda vyzerá, že domáci túto presilovku nevyužijú. Williams ani raz nemusel zasahovať, pozorná defenzíva nepustila domácich do žiadneho zakončenia.
     
    01:22
    Uplynula už polovica z tohto oslabenia, ale nič zaujímavého sme nevideli. Nové Zámky sa ešte poriadne ani neusadili v útočnom pásme.
     
    01:06
    Banská Bystrica sa však v úvode oslabenia bránia úspešne, dostáva puk do súperovho pásma a domáci tak oň musia tvrdo bojovať.
     
    00:32
    Hneď v úvode tohto stretnutia hrajú domáci hokejisti presilovku o jedného hráča, ideálna šanca tak vymyslieť niečo nebezpečné.
     
    00:22
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sellceck – 2 min., podrazenie).
     
    00:15
    Prvá tretina v Nových Zámkoch sa už naplno rozbehla, buly v prospech hosťujúceho celku, ktorý odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, domáci naopak v čierno-zelenej kombinácii.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Doznela štátna hymna, čoskoro bude teda vhodné úvodné buly tohto stretnutia.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina stretnutia v Nových Zámkoch sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný hokejový večer! Po reprezentačnej prestávke dnes pokračujú stretnutia v Tipsport Lige, spoločne v tomto prenose zavítame do Nových Zámkov, kde nás čaká zaujímavý súboj tabuľkových susedov. Pôjde tak o dôležité body v boji o špicu ligovej tabuľky a tak sa určite máme na čo tešiť. Zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným buly sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Henderson, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Jakúbek, Slávik – L. Buc, Fábry, Ondrušek

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro – Selleck, Higgs, Asselin – T. Török, Faille, Bartánus – Gabor, Češík, Kabáč – Lichanec, A. Šťastný, Varga

    Rozhodca: Vladimír Baluška, D. Konc st. – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň – J. Konc st.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC Mikron Nové Zámky a HC 05 iClinic Banská Bystrica. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:30.

    Tipsport Liga pokračuje po reprezentačnej prestávke ďalšími stretnutiami, dnes sa odohrá päť stretnutí. V tomto prenose zavítame do Nových Zámkov, kde domáci celok privíta hosťujúcu Banskú Bystricu. Oba tímy momentálne bojujú o popredné priečky a tak nás čaká určite veľmi zaujímavé stretnutie.

    HC Mikron Nové Zámky:
    Domáci hokejisti sú zatiaľ veľkým prekvapením tejto sezóny, na svojom konte majú 41 bodov a to ich radí na štvrté miesto, pričom na druhé Košice strácajú momentálne len dva body. Nové Zámky boli dlho aj lídrom súťaže, ale menšie výkyvy formy ich zosunuli nižšie. Pred reprezentačnou prestávkou podľahli domáci na ľade Popradu 2:1.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica:
    Hosťujúce mužstvo má rovnaký počet bodov ako to domáce, len o skóre sa teda nachádza na piatom mieste. O tieto priečky tak bude ešte veľký boj a preto je potrebný každý jeden bod, Banská Bystrica postupne zlepšuje svoju formu. V generálke na toto stretnutie si hostia poradili doma s DVTK 3:1.

    Čaká nás tak súboj tabuľkových susedov, čo sľubuje vyrovnané a veľmi napínavé stretnutie. Sledujte ho tak prostredníctvom nášho prenosu!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 23. Urban (Kudla, Štrauch), 49. Kudla (Bajtek, Štrauch), 64. Štrauch (Kudla, Košarišťan) – 13. Asselin (Higgs, Marshall), 16. Higgs (Selleck)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Henderson, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Jakúbek, Slávik – L. Buc, Fábry, Ondrušek
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro – Selleck, Higgs, Asselin – T. Török, Faille, Bartánus – Gabor, Češík, Kabáč – Lichanec, A. Šťastný, Varga

    Rozhodca: Vladimír Baluška, D. Konc st. – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň – J. Konc st.