Lipt. Mikuláš – Žilina 6:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:4 (kon.) | B. Bystrica – Miškovec 3:1 (kon.) | Budapešť – Zvolen 2:3 (po pr.)
koniec
HC Košice
6:1 (2:0, 1:0, 3:1)
HK Nitra
Nedeľa 04.11.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom HC Košice vyškolil HK Nitra z efektivity a po výsledku 6:1 si do tabuľky pripísal tri body.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám ešte pokojný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:18:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Záverečná minúta, zdá sa, že sa už nič podstatné neudeje.
     
    58:33
    Klíma sa obtočil okolo Šimbochovej bránky a skúsil zakončiť. Gólman Nitranov nepôsobil najistejším dojmom, puk len vyrazil pred seba.
     
    57:20
    Posledné tri minúty tretej tretiny, čakáme prakticky už len na záver.
     
    56:37
    Nitra dala gól!
    Habal prichádza o svoje čisté konto, Nitra využíva svoju presilovú hru. Pred bránkou sme sledovali neprehľadnú situáciu, v ktorej sa zorientoval najlepšie JURAJ MAJDAN. Asistencie: Graeme McCormack, Kale Kerbashian.
     
    55:56
    Košičania sa už dokázali oslobodiť.
     
    55:10
    Obrovská šanca Nitry! Habal mal obrovské šťastie, Pupák si ešte vylepšil strelecký uhol, napokon ale netrafil priestor troch žrdí.
     
    54:35
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Václav Čížek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    53:54
    Habal bez problémov s pukom na čepeli, Galamboš môže rozohrať smerom dopredu.
     
    53:02
    Košice dali gól!
    Gólový poltucet je zavŕšený. Petr Kafka vysunul nádhernou prihrávkou Suju. JAKUB SUJA neváhal a volil svoju povestnú strelu švihom, ktorú Šimboch nedokázal vo výstroji zachytiť. Asistencie: Petr Kafka, Jere Pulli.
     
    52:20
    Dudáš hral dlho bez hokejky, napokon si po ňu prikorčuľoval na striedačku. Ani túto situáciu Corgoni na strelenie gólu využiť nedokázali.
     
    51:20
    Habal mohol prísť o čisté konto. V azda najvýhodnejšej pozícii stál Rapáč, keď chcel z bezprostrednej blízkosti prestreliť košického gólmana. Spolu s ním ale prepálil aj bránku.
     
    50:48
    McCormack to skúšal individuálne, napokon ale musel predsa len nahodiť na zadný mantinel. Tam bol najrýchlejšie Blackwater, ktorý sa ešte pokúsi rozohrať.
     
    50:01
    Kafka odviedol v strednom pásme kusisko práce, naviazal na seba dvoch hráčov, pripravil ich o puk a získal tak ďalšie cenné sekundy pre svoj celok.
     
    49:05
    Ďalšie vyhodenie puku, Nitra musí spred Habala odkorčuľovať.
     
    48:27
    Scheidl stál v pomerne výhodnej pozícii medzi kruhmi, čo vyzeralo nádejne. Mierne sa však prikrčil a priestor troch žrdí netrafil. Habalova lapačka mohla ostať v pokoji.
     
    47:40
    Nitre nevychádza počas tretej tretiny absolútne nič, čo Košičania demonštrovali niekoľkými vyhodeniami puku cez všetky čiary.
     
    46:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + 10 min. osobný trest, napadnutie oblasti hlavy a krku).

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 7. Kafka (Netík, Galamboš), 16. Nagy (Šedivý, Brophey), 33. Kafka (Šedivý, Nagy), 46. Nagy (Haščák, Brophey), 47. Netík, 54. Suja (Kafka, Pulli) – 57. Majdan (McCormack, Kerbashian)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš, Pretnar, Šedivý, Čížek, Pulli, Koch, McDowell – Nagy, Brophey, Haščák – Kafka, Suja, Netík – Šoltés, Galamboš, Spilar – Petráš, Klíma, Hričina – Žitný
    HK Nitra: Šimboch (Lawson) – McCormack, Mezei, Morrison, Rais, Rácz, Pupák, Sloboda, Korím – Blackwater, Slovák, Lantoši – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Fominych – Čaládi, Richard, Šiška

    Rozhodca: Novák, Stano – Gegáň, Smrek