Nové Zámky – Budapešť 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.)
Poprad – Trenčín 0:3 (kon.) | Detva – Žilina 2:1 (kon.) | Miškovec – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 14.10.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Duel 12. kola sa skončil. Lepšie ho zvládli trenčianski hokejisti, ktorí si z východu republiky zaslúžene odvážajú tri body a gólman Valent aj čisté konto. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:21:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    V samom závere zápasu sa ešte vylučuje. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Martin Belluš.
     
    59:10
    Hosťujúci Bartovič predviedol individuálnu akciu po ľavej strane. Na jej konci bol síce stíhaný, ale aj tak vystrelil, no iba vedľa bránky. Puk opečiatkoval zadný mantinel.
     
    58:40
    Domáci Bondra teraz strieľal krátko po prechode modrou čiarou. Skúsil to však spoza obrancu a jeho pokus k brankárovi neprešiel.
     
    58:00
    Popradský hlásateľ oznámil, že do konca tretej tretiny ostávajú už iba dve minúty. Dukla má tri body vo vrecku.
     
    57:34
    Domáci obranca Česánek pálil od mantinelu pri striedačke, ale iba veľmi nepresne. Zdá sa, že duel sa už bude iba dohrávať.
     
    56:56
    Máme tu ďalšie zakázané uvoľnenie na strane hosťujúcej Dukly. Poprad bude mať k dispozícii vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    56:37
    Domáci Takáč predviedol peknú akciu. Dokázal sa uvoľniť cez dvojicu súperov a z ľavej strany sa vyrútil na bránku, ale jeho hokejku napokon v poslednej chvíli zabklokoval Cebák.
     
    55:46
    Trenčania sa oslobodzujú iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred hosťujúcim gólmanom Valentom.
     
    55:29
    Na opačnej strane puk poskakoval pred bránkou Valenta. Do siete sa ho pokúsil upratať Bjalončík a po ňom aj Abdul, ale ani jeden z nich neuspel.
     
    54:53
    Trenčín sa už nikam neponáhľa, ale aj tak sa dostáva do dobrých pozícií. Mikula teraz spoza bránky bekhendom posúval do nebezpečného priestoru, ale tam Popradčania Hudecovi výborne zblokovali hokejku.
     
    54:20
    Popradčania napokon o pásmo prišli nepresnou Salijovou prihrávkou. Začínať tak musia iba spoza svojej bránky.
     
    53:54
    Takáč potiahol puk do útočnej tretiny domácich. Tam mu pomohol Koyš, ktorý si prevzal prihrávku, ale nevie, čo s ňou urobí.
     
    52:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už iba osem minút. Všetko nasvedčuje tomu, že o osem minút sa skončí aj celý zápas.
     
    51:50
    Zdá sa, že Poprad ešte zbrane neskladá. Abdul teraz strieľal z uhla z ľavej strany, a aj keď neuspel, Valenta drží stále v pohotovosti.
    50:54 Branko RADIVOJEVIČ - 0:3
     
    50:54
    Trenčín dal gól!
    Rozhodca avizoval vylúčenie na popradskej strane, ale hostia využívajú signalizovaný trest a vylučovať sa nebude. BRANKO RADIVOJEVIČ ostal nepokrytý pri ľavej žrdi, kam dostal presnú prihrávku a potreboval už iba puk nasmerovať do otvorenej časti bránky. To sa mu skúsene podarilo. Asistencie: Adam Špankovič, Ondrej Mikula.
     
    50:37
    Popradčania ostali v pásme a mali zaujímavú šancu. Koyš sa natlačil priamo pred bránku a skúšal dorážať, ale Valent ostal na zemi a puk si pokryl.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Hecl (Bartovič, Holenda), 5. Varga, 51. Radivojevič (Špankovič, Mikula)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Brejčák, Petran, Ťavoda, A. Salija, Kozák, Erving, Fabian, Česánek – Belluš, Mlynarovič, Svitana – Koyš, Paukovček, Takáč – D. Bondra, Zagrapan, Abdul – Macík, Bjalončík, Paločko
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Luža, Rýgl, Holenda, Cebák, Hudec, Bokroš, Martiška, Špankovič – Sádecký, Sojčík, Radivojevič – Hecl, Ölvecký, Bartovič – Mikula, Bližňák, T. Varga – Švec, Pardavý, Hudec

    Rozhodca: Goga, Štefik – Synek, Výleta

    Diváci: 1603