Žilina – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Miškovec 6:3 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Nitra – Poprad 4:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:1 (kon.) | Budapešť – B. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
HC Košice
6:3 (3:0, 1:3, 2:0)
DVTK Miškovec
Utorok 18.09.2018, 17:30 • Steel Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Košice budú ešte aj v závere hrať presilovku. Dve minúty za podrazenie si odsedí Jamie Milam.
     
    53:54
    Košice dali gól!
    Presilovková zostava Košíc sa opäť naplno presadila. Kafka krížnou prihrávkou nabil za pravý kruh TOMÁŠOVI NETÍKOVI, ktorý tvrdou strelou k pravej žrdi prestrelil Duscheka!
    Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    53:26
    Košice budú hrať presilovku. Za podrazenie dostáva dve minúty Bálint Magosi.
     
    53:03
    McDowellova prihrávka od modrej čiary bola zblokovaná a zmocnil sa jej pred bránkou v stopercentnej šanci Tomáš Netík, no nastrelil to iba priamo na Duscheka!
     
    50:22
    Jed Rusk dostáva trest 5 minút a dokonca zápasu za hrubosť. Martinovi Dudášovi patria 2 minúty za hrubosť a 10 minút osobný trest. Hrá sa 4 na 4.
     
    50:21
    Najprv sa vo veľkej príležitosti ocitli hráči DVTK, no po košickom protiútoku to bolo ešte veselšie. Do pästného súboja sa medzi sebou pustili Martin Dudáš a Jed Rusk. Úspešnejší bol Dudáš, no tresty neminú oboch.
     
    49:08
    Košice dali gól!
    Košičania strieľajú piaty gól a sú znovu na rozdiel dvoch gólov! PETER GALAMBOŠ prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ presne mierenou strelou prekonal Duscheka.
    Asistencie: Dávid Šoltés, Patrik Koch.
     
    45:12
    Balázs Somogyi sa rozbehol od modrej čiary a namieril si to medzi dvojicu košických hráčov. Prišiel pred bránku, no v poslednej chvíli stratil puk.
     
    39:03
    Miškolc dal gól!
    Hostia predviedli ďalšiu šikovnú akciu a strelili kontaktný gól! Z ľavého kruhu nahadzoval puk na bránku Kulmala. Pred bránkovisko si nakorčuľoval BALÁZS LÁDA a najprv od neho a potom ešte od košického hráča bol puk zrazený do brány! Gól musel byť potvrdený aj videorozhodcom.
    Asistencia: Rasmus Kulmala.
     
    37:48
    Miškolc dal gól!
    Hostia znižujú na rozdiel dvoch gólov. Pulli podcenil situáciu pri zadnom mantineli, puk mu vzal Miskolczi, posunul ho Magosimu, ktorý z úrovne bránkovej čiary našiel pred bránkou bekhendom ALEXISA LOISEAUA a ten šikovným blafákom prekonal Habala strelou pomedzi betóny!
    Asistencie: Bálint Magosi, Márk Miskolczi.
     
    28:27
    Miškolc dal gól!
    DVTK znižuje stav stretnutia. Suja nezachytil prihrávku od spoluhráča, puk sa dostal za ľavý kruh na RASMUSA KULMALU, ktorý strelou švihom popri lapačke prekvapil Habala!
    Bez asistencie.
     
    26:33
    Košice dali gól!
    Ďalšie bleskurýchle využitie presilovky domácich. Haščák ešte spoza ľavého kruhu posunul puk pred bránu DÁVIDOVI ŠOLTÉSOVI, ktorý zblízka nedal šancu Duschekovi na úspešný zákrok.
    Asistencie: Marcel Haščák, Ladislav Nagy.
     
    26:05
    Košice budú hrať maximálne minútu a 9 sekúnd presilovku o dvoch hráčov. Miškovec dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    25:14
    Šoltés bol faulovaný počas svojho prieniku. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Jamie Milam.
     
    16:24
    Košice dali gól!
    Košická presilovka je prakticky ihneď využitá! Pretnar nabil za ľavý kruh Kafkovi, ktorý tvrdo vypálil a jeho strelu spred bránkoviska ideálne stečoval do brány MARTIN DUDÁŠ.
    Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    15:54
    Vidíme prvé vylúčenie v tomto zápase. Za podrazenie si dve minúty odsedí Mátyás Vojtkó.
     
    13:22
    Brophey od zadného mantinelu výbornou prihrávkou našiel pri ľavom kruhu Petra Kafku, ktorý vypálil z prvej, ale bránu minul!
     
    08:22
    Oddychový čas pre DVTK Miškovec!
     
    08:22
    Košice dali gól!
    Oceliari idú do dvojgólového vedenia! JAKUB SUJA si spracoval prihrávku na pravom krídle, podišiel k hranici pravého kruhu a perfektnou rýchlou strelou švihom prekonal Duscheka popod vyrážačku!
    Asistencie: Gabriel Spilar, Martin Lenďák.
     
    04:16
    Kafka zo stredného pásmo perfektne do šírky prehodil puk na Tomáša Netíka, ktorý vyštartoval smerom na bránku, ale bekhendovú koncovku Duschek dokázal zneškodniť.
     
    02:41
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú úvodný zásah! Tvrdú McDowellovu strelu od modrej čiary tečoval spred bránky JAKUB SUJA a Duschek v bráne ostal zaskočený. Puk jednoducho nechytil.
    Asistencie: James McDowell, Ladislav Nagy.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Suja (McDowell, Nagy), 9. Suja (Spilar, Lenďák), 17. Dudáš (Kafka, Pretnar), 27. Šoltés (Haščák, Nagy), 50. Galamboš (Šoltés, Koch), 54. Netík (Kafka, Pretnar) – 29. Kulmala, 38. Loiseau (Magosi, Miskolczi), 40. Láda (Kulmala)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš (A), Lenďák, Koch, Pretnar, Pulli, McDowell, Žitný, Čížek – Kafka, Brophey, Netík – Nagy (C), Suja, Spilar (A) – Šoltés, Galamboš, Haščák – Klíma, Krajňák, Hričina
    DVTK Miškovec: Duschek (Adorján) – Szirányi (A), T. Slovák, Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas (A), Loiseau – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Štefik – Gajan, Smrek