Žilina – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Miškovec 6:3 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Nitra – Poprad 4:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:1 (kon.) | Budapešť – B. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
HC Košice
6:3 (3:0, 1:3, 2:0)
DVTK Miškovec
Utorok 18.09.2018, 17:30 • Steel Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 3. kola Tipsport ligy, v ktorom HC Košice v Steel Aréne privíta DVTK Jegesmedvék Miškovec. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HC Košice

    Košičania odštartovali nový ročník Tipsport ligy na domácom ľade. Pred svojimi fanúšikmi sa ukázali vo výbornom svetle. Zvolenčanov zdolali jednoznačne 5:2 a získali prvé tri body. V druhom kole cestovali do Detvy, kde bol dlho stav nerozhodný 1:1, no následne Oceliari zabrali na plné obrátky a zvíťazili 1:4. Po prvých dvoch zápasoch im teda patrí druhé miesto so 6 bodmi a skóre 9:3.

    DVTK Miškovec
    Hokejisti maďarského tímu sa v úvodnom kole predstavili na ľade Nitry, kde inkasovali jednoznačný debakel 6:1. Reputáciu si chceli napraviť v druhom kole, v ktorom na domácom štadióne privítali Žilinu. DVTK predviedol suverénny výkon a žilinských vlkov zdolal s prehľadom 6:2. Miškovcu teda po prvých dvoch zápasoch patrí 9. miesto so ziskom troch bodov a skóre 7:8.

    Oba tímy sa navzájom stretli v prípravných zápasoch pred touto sezónou. 7. augusta Košice zdolali DVTK 7:1 a v odvete sa Miškovcu podarilo poraziť Košice 3:1. Oba tímy sa predstavili aj na tohtoročnom Tatranskom pohári, no navzájom sa proti sebe nepostavili.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš (A), Lenďák, Koch, Pretnar, Pulli, McDowell, Žitný, Čížek – Kafka, Brophey, Netík – Nagy (C), Suja, Spilar (A) – Šoltés, Galamboš, Haščák – Klíma, Krajňák, Hričina

    DVTK Miškolc: Duschek (Adorján) – Szirányi (A), T. Slovák, Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Lada, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas (A), Loiseau – Ritó, Hajos, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Štefik – Gajan, Smrek.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú oba tímy. Košičania v tmavomodrých dresoch a hráči Miškovcu v bielych. Pred úvodným buly si ešte vypočujeme štátne hymny Maďarska a Slovenska.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Magosi nahodil puk z obranného pásma žabkou až cez celé klzisko. Rozhodcovia okamžite odpískali icing a hra sa presúva pred Duscheka.
     
    00:41
    Spilarovi a ani Pretnarovi sa nepodarilo udržať útočné pásmo. Košice presunuli hru na opačné krídlo a skúšajú to nahodením puku.
     
    01:03
    Daniel Kiss zrejme nepríjemne spadol v nepriehľadnej situácii pri mantineli. Hra bola okamžite prerušená a už k nemu prichádza lekár.
     
    01:18
    Haščák posunul puk z rohu klziska McDowellovi, ktorému sa však túto prihrávku spracovať nepodarilo a oceliari museli vyjsť znovu von z útočnej tretiny.
     
    01:55
    Dudáš posunul po modrej čiare nepresnú a ťažkú prihrávku Čížekovi. Hostia iba posunuli puk von z obranného pásma.
     
    02:32
    Pretnar sa poriadne oprel do puku na modrej čiare a jeho delovku sa snažil tečovať Brophey. Duschek však bol pripravený a strelu pokryl.
     
    02:41
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú úvodný zásah! Tvrdú McDowellovu strelu od modrej čiary tečoval spred bránky JAKUB SUJA a Duschek v bráne ostal zaskočený. Puk jednoducho nechytil.
    Asistencie: James McDowell, Ladislav Nagy.
     
    03:27
    Rusk vysúval dopredu Kulmalu, ktorého tečovaný puk sa snažil zachytiť Somogyi, no Miškovcu sa nepodarilo udržať útočné pásmo.
     
    04:16
    Kafka zo stredného pásmo perfektne do šírky prehodil puk na Tomáša Netíka, ktorý vyštartoval smerom na bránku, ale bekhendovú koncovku Duschek dokázal zneškodniť.
     
    04:53
    Crawford hľadal z pravého kruhu prihrávkou pred bránu Bálinta Magosiho, ktorý tam síce korčuľoval, no bol pokrytý protihráčom.
     
    05:32
    Suja sa vydal dopredu po ľavom krídle, no neprešiel ďaleko. Pri mantineli ho odstavil obranca Milam. Momentálne sledujeme dlhší úsek bez prerušenia hry.
     
    06:11
    Ruskovi ušiel puk v obrannom pásme. Okamžite ho získal Galamboš a presúval ho medzi kruhy Šoltésovi, ktorý však bekhendom mieril mimo bránky.
     
    06:37
    V ďalšej príležitosti sa po Pretnarovej prihrávke ocitol aj Tomáš Hričina, ktorý strieľal bekhendom z otočky z pravého kruhu, no trafil iba bočnú konštrukciu brány.
     
    07:28
    Hajós sa pokúšal niečo vymyslieť s pukom v útočnom pásme. Košičania si však protihráčov dobre pokryli a nedovolili im vôbec vystreliť.
     
    07:57
    Až teraz je asi po piatich minútach prerušená hra. Dlhé vyhodenie puku z hokejky Ládu sa skončilo zakázaným uvoľnením a hra sa presúva pred Duscheka.
     
    08:22
    Košice dali gól!
    Oceliari idú do dvojgólového vedenia! JAKUB SUJA si spracoval prihrávku na pravom krídle, podišiel k hranici pravého kruhu a perfektnou rýchlou strelou švihom prekonal Duscheka popod vyrážačku!
    Asistencie: Gabriel Spilar, Martin Lenďák.
     
    08:22
    Oddychový čas pre DVTK Miškovec!
     
    09:04
    Oceliari zatiaľ výborne rozbehli tento zápas. Do týchto chvíľ mali hostia iba jednu strelu na bránu, takže Habal si zatiaľ moc nezachytal a nemá v podstate žiadnu prácu.
     
    09:33
    Pokus o hybridný icing od McDowella nebol úspešný, puk zachytil prvý Crawford a vhadzovať sa teda bude pred Habalom.
     
    09:43
    Miškovec vyhral buly v útočnom pásme a zamestnal Habala. Spoza pravého kruhu to svižnou strelou skúsil Balázs Somogyi, no gólman HC mal pripravenú svoju lapačku.
     
    10:29
    Nagy naštartoval po ľavom krídle Jakuba Suju, ktorý nahadzoval spoza ľavého kruhu, no nemieril presne. Potom to od modrej napálil Pretnar a Duschek musel vykonať zákrok.
     
    11:28
    Kafkovi sa za bránkou ukazoval Brophey, no hostia si túto prihrávku pokryli. Košičania však znovu získali puk a kombinujú v pásme.
     
    11:43
    Spoza pravého kruhu poslal strelu na bránu Tomáš Netík. Duschek šiel na kolená a bez problémov zastavil letiaci puk.
     
    12:07
    László Ritó sa z rohu klziska pretlačil vyššie na pravý kruh a posielal priamu strelu na bránku. Habal ju pohodlne vyrazil svojou hokejkou.
     
    12:53
    Pance chcel zo stredného pásma nahodiť puk pre Kulmalu, no poslal ho bekhendom na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    13:22
    Brophey od zadného mantinelu výbornou prihrávkou našiel pri ľavom kruhu Petra Kafku, ktorý vypálil z prvej, ale bránu minul!
     
    14:02
    Spoza pravého kruhu prudko pálil Ryan Harrison, no jeho delovka nebola vôbec presná, keďže puk skončil iba na plexiskle.
     
    14:37
    Spilarovi sa podarilo vybojovať puk v obrannom pásme, prenechal puk Nagyovi, ktorý čaká na nových spoluhráčov a strieda takisto aj DVTK.
     
    15:16
    Dudáš strieľanou prihrávkou našiel medzi kruhmi Marcela Haščáka, ktorý to však iba napálil do protihráča. Puk si potom na svoje hokejky vzali hostia.
     
    15:54
    Vidíme prvé vylúčenie v tomto zápase. Za podrazenie si dve minúty odsedí Mátyás Vojtkó.
     
    16:24
    Košice dali gól!
    Košická presilovka je prakticky ihneď využitá! Pretnar nabil za ľavý kruh Kafkovi, ktorý tvrdo vypálil a jeho strelu spred bránkoviska ideálne stečoval do brány MARTIN DUDÁŠ.
    Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    16:43
    Spilar našiel prihrávkou medzi kruhy Ladislava Nagya, ktorý si pripravil puk a švihom ho poslal tesne nad brvno. Košice ostávajú ešte v pásme.
     
    17:30
    McDowell zachytil vyhodený puk od Galanisza a poslal ho medzi kruhy Spilarovi, ktorý sa len otočil a okamžite strieľal. Toto zakončenie však bolo už zblokované.
     
    18:30
    Kulmala hľadal prihrávkou pred bránku Panceho, no toho si dobre pokryli košickí hráči. Habal si teda na svoje konto siedmy zákrok nepripísal.
     
    19:03
    Šoltés zachytil puk pri mantineli v útočnom pásme a nabil na modrú čiaru Dudášovi, ktorý sa oprel do strely. Duschek však mal čistý výhľad a bez problémov zastavil túto strelu.
     
    19:42
    Žitný si nerozumel s Hričinom v útočnom pásme, ale Hričina ešte získal medzi kruhmi odrazený puk a poslal ho priamo na Duschekov pravý betón.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine sme videli košickú dominanciu. Domáci sa v prvej tretine presadili trikrát. Dvakrát skóroval Suja a jeden zásah pridal Dudáš. Hostia sa zatiaľ do veľkej šance nedostali.
    Druhá časť hry sa začne približne o 18:23.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Kafka si vymenil puk v útočnom pásme s Netíkom a spomedzi kruhov chcel strieľať z prvej. Strela bola zblokovaná a šla na zadný mantinel.
     
    20:42
    Košičania chceli rýchlo rozohrať akciu z obranného pásma, no nerozumeli si. Netík sa naťahoval za pukom, ale napokon naň nesiahol.
     
    21:11
    Láda ťažkou prihrávkou síce na modrej čiare našiel Vinczeho, ale nakoniec sa ukázalo, že to bolo postavenie mimo hry.
     
    21:22
    Haščák dobrou prihrávkou od zadného mantinelu našiel medzi kruhmi Petra Galamboša, ktorý pálil z prvej, ale nemieril presne.
     
    22:02
    Dudáš nie vôbec dobre prihral. Puk zachytil na modrej čiare Jamie Milam, ktorý to napálil priamo na bránku, ale Habal bol pripravený.
     
    22:49
    Menší zmätok v košickej obrane sa snažil využiť Galanisz, no jeho zakončenie z pravého kruhu smerovalo priamo do Habalovej vyrážačky.
     
    23:18
    Netík krížnou prihrávkou z pravého kruhu hľadal na opačnej strane Kafku, no puk napokon na jeho hokejku neprenikol.
     
    23:58
    Harrison sa už nedotkol Ládovej prihrávky. Po tejto situácii čiaroví rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie a hra smeruje pred Duscheka.
     
    24:34
    Galamboš poslal krížnu prihrávku v strednom pásme na Lenďáka, ktorý iba nahodil puk dopredu. Košičania oň bojovali, ale napokon ho nezískali.
     
    25:14
    Šoltés bol faulovaný počas svojho prieniku. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Jamie Milam.
     
    25:47
    Netík to vyskúšal delovkou spoza pravého kruhu. Jeden z hráčov DVTK však ľahol do strely a obetavo ju zastavil.
     
    26:05
    Košice budú hrať maximálne minútu a 9 sekúnd presilovku o dvoch hráčov. Miškovec dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    26:33
    Košice dali gól!
    Ďalšie bleskurýchle využitie presilovky domácich. Haščák ešte spoza ľavého kruhu posunul puk pred bránu DÁVIDOVI ŠOLTÉSOVI, ktorý zblízka nedal šancu Duschekovi na úspešný zákrok.
    Asistencie: Marcel Haščák, Ladislav Nagy.
     
    27:29
    Oceliari ešte samozrejme pokračujú v presilovke o jedného hráča. Okamžite získali útočné pásmo, Kafka sa snažil nájsť pred bránku Bropheyho, no neúspešne.
     
    28:10
    Kulmala naskočil z trestnej lavice a okamžite si pýtal puk v strednom pásme. Domáci sa však ihneď vrátili dozadu a nedovolili preniknúť prihrávke.
     
    28:27
    Miškolc dal gól!
    DVTK znižuje stav stretnutia. Suja nezachytil prihrávku od spoluhráča, puk sa dostal za ľavý kruh na RASMUSA KULMALU, ktorý strelou švihom popri lapačke prekvapil Habala!
    Bez asistencie.
     
    29:12
    Nagy posunul puk na modrú čiaru McDowellovi, ktorý okamžite pálil, ale priestor bránky vôbec netrafil.
     
    30:08
    Haščák iba tečoval Pretnarovu prihrávku smerom do útočného pásma. Hostia potom puk len nepresne vyhodili po mantineli a pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    30:30
    Od modrej čiary napriahol Jamie Milam. Jeho prudká delovka príklepom Habalovi z lapačky vypadla, no nebol tam nik, kto by mohol dorážať.
     
    31:07
    Galanisz sa chcel uvoľniť medzi kruhmi a čakal na prihrávku od zadného mantinelu z hokejky Rita, no v tej chvíli to nešlo. Košičania si ich dobrým pohybom strážili.
     
    31:37
    Rýchlo po osi ihriska prenikol dopredu Ryan Harrison, ktorý sa dostal medzi kruhy a spoza hráča nepríjemne strieľal. Habal však mal situáciu pod kontrolou a do výstroja bezpečne zachytil puk.
     
    32:17
    Kafka vyštartoval do menšieho prečíslenia spoločne s Netíkom, ktorému chcel posunúť puk pred bránu. Už sa tam však vrátil aj druhý obranca DVTK a prihrávku zastavil.
     
    32:49
    Nagy sa ukazoval Pullimu na útočnej modrej čiare. Košický obranca mu už posielal prihrávku, ale zastavil ju jeden z hráčov Miškovcu.
     
    33:34
    Ladislav Nagy smeroval do útočného pásma cez obrancu Milama. Ten ho však po úroveň kruhov nepustil a puk získali na svoje hokejky hostia.
     
    34:11
    Galamboš stratil puk v obrannom pásme. Vincze našiel prihrávkou Crawforda, ktorý chcel ešte na ľavý kruh posielať Ritóvi, no tomu sa napokon puk nepodarilo spracovať.
     
    34:34
    Koch sa snažil preštrikovať z ľavého kruhu až pred bránku, ale napokon v tomto svojom prieniku neuspel a Košice aj prišli o puk.
     
    35:44
    Od modrej čiary poslal nepríjemný puk na bránku Nick Crawford, ktorý sa snažila tečovať ešte dvojica jeho spoluhráčov, no na puku bol prvý napokon brankár Habal.
     
    36:32
    Kulmala prihrávkou naslepo hľadal medzi kruhmi Panceho, pri ktorom však bol obranca Košíc a nepustil ho k puku.
     
    37:22
    Galamboš sa nenechal obrať o puk v rohu klziska. Dvojica Vincze, Harrison mu puk nevzala. Galamboš následne posúval prihrávku dopredu.
     
    37:48
    Miškolc dal gól!
    Hostia znižujú na rozdiel dvoch gólov. Pulli podcenil situáciu pri zadnom mantineli, puk mu vzal Miskolczi, posunul ho Magosimu, ktorý z úrovne bránkovej čiary našiel pred bránkou bekhendom ALEXISA LOISEAUA a ten šikovným blafákom prekonal Habala strelou pomedzi betóny!
    Asistencie: Bálint Magosi, Márk Miskolczi.
     
    38:32
    Suja bol pod tlakom počas rozohrávky, otravoval ho zozadu Somogyi, no napokon to Suja spravil zodpovedne a ihneď posielal prihrávku dopredu.
     
    39:03
    Miškolc dal gól!
    Hostia predviedli ďalšiu šikovnú akciu a strelili kontaktný gól! Z ľavého kruhu nahadzoval puk na bránku Kulmala. Pred bránkovisko si nakorčuľoval BALÁZS LÁDA a najprv od neho a potom ešte od košického hráča bol puk zrazený do brány! Gól musel byť potvrdený aj videorozhodcom.
    Asistencia: Rasmus Kulmala.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej dvadsaťminútovke sa Košičania dostali do menšieho herného kŕča a prišli o trojgólové vedenie. Najprv síce na 4:0 zvýšil Šoltés, no DVTK potom predviedol jednoduché akcie. Postupne sa presadili Kulmala, Loiseau a Láda a stav je po 40 minútach 4:3 pre domácich.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:14.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Prvú útočnú akciu sme sledovali na hosťujúcej strane. Spoza ľavého kruhu to strelou skúšal Bálint Magosi, no Habal pokojne zachytil puk do lapačky.
     
    40:54
    Crawford iba nahodil do útočného pásma. Szirányi ani veľmi nekorčuľoval za pukom, keď videl, že pri ňom jednoznačne bude prvý Spilar.
     
    41:29
    Pancemu sa pred bránkou ukazoval rozbehnutý Kulmala. Prihrávka prešla popred bránkovisko, no Kulmala ju napokon nespracoval.
     
    42:09
    Tomáš Klíma sa rozbehol po ľavom krídle a vyslal puk na bránu spoza ľavého kruhu. Strela bola nepresná, Duschek ju len skontroloval pohľadom.
     
    42:50
    Brophey bojoval o puk v útočnom pásme so Slovákom. Ten následne poslal puk preč cez celé klzisko a pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    43:32
    Nagyovi sa pred bránkoviskom ukazoval pripravený Spilar. Košický kapitán už tam posielal prihrávku, ale nakoniec bola pre Spilara príliš prudká.
     
    44:25
    Pretnara v strednom pásme zvalcoval jeden z protihráčov. Puk získal Haščák no poslal ho iba na Duscheka, ktorý ihneď rozohrával.
     
    45:12
    Balázs Somogyi sa rozbehol od modrej čiary a namieril si to medzi dvojicu košických hráčov. Prišiel pred bránku, no v poslednej chvíli stratil puk.
     
    45:48
    Na opačnej strane to od modrej čiary delovkou skúšal Čížek, no netrafil priestor bránky. O pár sekúnd na to Košice prišli o pásmo.
     
    46:51
    Šoltés sa vyhol v strednom pásme jednému protihráčovi a pokračoval v akcii. Strelu spoza pravého kruhu však nasmeroval vedľa brány.
     
    47:23
    Miskolczi bol v útočnom pásme prvý pri puku a zabránil zakázanému uvoľneniu. Hneď na to však oň prišiel a ani nevystrelil.
     
    47:44
    Petr Kafka to skúsil príklepom z väčšej diaľky. Prevetral lapačku gólmana Davida Duscheka, ktorý potom ihneď rozohral.
     
    48:37
    Koch nepustil ďalej hosťujúcich hráčov, puk poslal okamžite späť do útočného pásma a Miškovec musí začínať opäť spoza Duscheka.
     
    49:08
    Košice dali gól!
    Košičania strieľajú piaty gól a sú znovu na rozdiel dvoch gólov! PETER GALAMBOŠ prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ presne mierenou strelou prekonal Duscheka.
    Asistencie: Dávid Šoltés, Patrik Koch.
     
    50:21
    Najprv sa vo veľkej príležitosti ocitli hráči DVTK, no po košickom protiútoku to bolo ešte veselšie. Do pästného súboja sa medzi sebou pustili Martin Dudáš a Jed Rusk. Úspešnejší bol Dudáš, no tresty neminú oboch.
     
    50:22
    Jed Rusk dostáva trest 5 minút a dokonca zápasu za hrubosť. Martinovi Dudášovi patria 2 minúty za hrubosť a 10 minút osobný trest. Hrá sa 4 na 4.
     
    51:18
    Harrison si narazil puk s Vasom a pokračoval dopredu smerom k bránke, no puk mu ušiel a už nestihol zakončiť smerom na Habala.
     
    51:55
    Spoza protihráča to skúšal strelou Jamie Milam. Jeho pokus šiel po ľade, ale nemieril do priestoru bránky.
     
    52:40
    Netík nahodil puk do útočného pásma a dotkol sa ho až na modrej čiare McDowell, no prekĺzol mu cez hokejku a pásmo tak udržať nedokázal.
     
    53:03
    McDowellova prihrávka od modrej čiary bola zblokovaná a zmocnil sa jej pred bránkou v stopercentnej šanci Tomáš Netík, no nastrelil to iba priamo na Duscheka!
     
    53:26
    Košice budú hrať presilovku. Za podrazenie dostáva dve minúty Bálint Magosi.
     
    53:54
    Košice dali gól!
    Presilovková zostava Košíc sa opäť naplno presadila. Kafka krížnou prihrávkou nabil za pravý kruh TOMÁŠOVI NETÍKOVI, ktorý tvrdou strelou k pravej žrdi prestrelil Duscheka!
    Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    54:25
    Už sa zdalo, že v tretej tretine budeme sledovať drámu, keďže Miškolc bol len gól od vyrovnania, no Košice si nenechali vziať tento zápas a pridali ďalšie góly a momentálne vedú už o tri zásahy.
     
    55:18
    Marcel Haščák si spracoval prihrávku na ľavom kruhu a vyskúšal to strelou švihom. Napálil to však len priamo do hráča DVTK.
     
    55:52
    Jemné nahodenie z hokejky Milama si radšej Habal pozorne odsledoval. Napokon však puk padol za jeho bránku.
     
    56:05
    Košice budú ešte aj v závere hrať presilovku. Dve minúty za podrazenie si odsedí Jamie Milam.
     
    56:31
    Netík to dával z úrovne bránkovej čiary pred bránkovisko, kde sa pripravoval na strelu Hričina, no napokon to nebola úplne presná prihrávka.
     
    56:50
    Szirányi zabojoval o puk v rohu klziska a nekompromisne ho poslal von cez všetky čiary. Košice začínajú spoza Habala.
     
    58:09
    Suja peknou krížnou prihrávkou našiel Šoltésa, ktorý si chcel ešte pripraviť puk na strelu, no vôbec sa mu to nepodarilo, a tak ani nestrieľal.
     
    59:04
    Spilar nabral rýchlosť po pravom krídle a pretlačil sa až tesne pred brankára Duscheka. Gólman DVTK však puk okamžite prikryl pod lapačku.
     
    59:36
    Netík bojoval o puk za bránou. Napokon ho zachytili hostia a ešte sa snažili o rozohrávku, no veľmi už nič s týmto výsledkom nezmôžu.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej tretine sa nepodarilo hosťom z Miškovcu už streliť vyrovnávajúci gól. Košičania si udržali dianie pod kontrolou a skórovali ešte dvakrát. V 50. minúte sa presadil Galamboš a na konečných 6:3 pre Košice upravil v 54. minúte v presilovke Netík.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:52:31)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Suja (McDowell, Nagy), 9. Suja (Spilar, Lenďák), 17. Dudáš (Kafka, Pretnar), 27. Šoltés (Haščák, Nagy), 50. Galamboš (Šoltés, Koch), 54. Netík (Kafka, Pretnar) – 29. Kulmala, 38. Loiseau (Magosi, Miskolczi), 40. Láda (Kulmala)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš (A), Lenďák, Koch, Pretnar, Pulli, McDowell, Žitný, Čížek – Kafka, Brophey, Netík – Nagy (C), Suja, Spilar (A) – Šoltés, Galamboš, Haščák – Klíma, Krajňák, Hričina
    DVTK Miškovec: Duschek (Adorján) – Szirányi (A), T. Slovák, Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas (A), Loiseau – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: D. Konc, Štefik – Gajan, Smrek