Uruguaj – Uzbekistan 3:0 (kon.) | Irán – Litva 1:0 (kon.) | Chorvátsko – Senegal 2:1 (kon.)
Švajčiarsko – Japonsko 2:0 (kon.) | Nemecko – Saudská Arábia 2:1 (kon.) | Poľsko – Čile 2:2 (kon.)
koniec
Poľsko
2:2 (2:1)
Čile
Piatok 08.06.2018, 20:45 • INEA stadion, Poznaň • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Poľska a Čile. Zápas sa začína o 20:45.

    Majstrovstvá sveta vo futbale 2018 sa už nezadržateľne blížia, v prípravných zápasoch ešte pokračujú celky, ktoré sa predstavia na tomto vrcholnom podujatí a majú tak ešte k dispozícii jedno prípravné stretnutie, aby doladili svoju formu a definitívne sa pripravili na svetový šampionát.

    Poľsko:
    Poľsko sa naposledy predstavilo na svetovom šampionáte v roku 2006, kde však skončilo už v základnej skupine. Na MS sa teda táto reprezentácia predstaví po dlhých 12 rokoch. Poľsko sa však zúčastnilo na ME 2016 vo Francúzsku, kde to dotiahlo až do štvrťfinále a na podobný výsledok by rado nadviazalo aj v Rusku. V príprave sa mu však zatiaľ až tak nedarí, zo štyroch zápasov zaznamenalo len výhru 3:2 s Južnou Kóreou.

    Čile:
    Čile sa však na svetovom šampionáte nepredstaví a tak ešte využilo tento asociačný termín, aby doladilo formu na ďalší kvalifikačný cyklus. V rokoch 2010 a 2014 to Čile na svetovom šampionáte dotiahlo až do osemfinále, ale v Rusku bude teda chýbať. V príprave sa tejto reprezentácii darí striedavo, naposledy však zaznamenalo výhru 1:0 nad Srbskom.

    Podľa vypísaných kurzov je miernim favoritom Poľsko. Určite nás však čaká veľmi zaujímavé stretnutie. Z pozície komentátora vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Poľsko: Szczęsny – Piszczek, Bednarek, Pazdan, Rybus – Linetty, Krychowiak – Błaszczykowski, Zieliński, Grosicki – Lewandowski (C)

    Náhradníci: Bialkowski, Fabiański – Jędrzejczyk, Cionek, Góralski, Milik, Teodorczyk, Glik, Peszko, Bereszyński, Kurzawa, Kownacki

    Čile: Arias – Díaz, Roco (C), Maripán, Vegas – Reyes, Sagal, Valdés, Martínez – Castillo, Fernándes

    Náhradníci: Toselli, Collao – Kuscevic, Henríquez, Cuevas, Galdames, Bizama, Rodríguez, Mora, Araos, Albornoz, Lichnovsky, Sierralta, Dávila

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – Filippo Meli, Fabiano Preti (všetci Taliansko)
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku prípravného zápasu medzi reprezentáciami Poľska a Čile už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov tak, ako ich poskladali obaja tréneri a to Adam Nawałka na domácej strane a Reinaldo Rueda na strane hostí. Pre Poľsko je to generálka pred svetovým šampionátom, hostia to berú ako ďalšie prípravné stretnutie. Favoritom zápasu je teda domáca reprezentácia, ale určite nás čaká zaujímavá konfrontácia. V dejisku stretnutia, ktorým je INEA stadion v Poznani, je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni z Talianska a to Paolo Silvio Mazzoleni – Filippo Meli, Fabiano Preti. Tesne pred výkopom sa vám teda opäť prihlásime.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, pred úvodným výkopom sú na programe ešte štátne hymny, po ktorých sa naplno rozbehne prvý polčas!

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop malo Čile. V dejisku stretnutia od začiatku panuje výborná atmosféra, poľskí priaznivci sú známi svojim povzbudzovaním. Domáca reprezentácia odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, hostia v červených.
     
    2
    K lopte sa už dostala domáca reprezentácia, ktorá sa postupne presunula až na útočnú polovicu. Následne sa do pokutového územia hostí dostala centrovaná lopta, na ktorú síce kapitán Lewandowski dočiahol, ale jeho zakončenie z uhla smerovalo do náručia brankára Ariasa.
     
    3
    Na druhej strane sa o rýchlu odpoveď snažilo Čile, ktoré sa prebojovalo až pred pokutové územie domáceho tímu, ale lopta sa dostala len do rukavíc brankára Szczęsneho, ktorý ju už rozohral na svojich spoluhráčov.
    3. Valdés (CLE)
     
    4
    Poľsko sa po priamom kope usadilo na útočnej polovici a hľadá cestu, odkiaľ by sa dala založiť ďalšia nebezpečná útočná akcia. Ich súper je však v defenzíve pozorný a vyvaruje sa každej chybe.
     
    5
    Celý pobyt domácej reprezentácie na útočnej polovici sa končí len nedovoleným zákrokom, ktorým sa previnil Błaszczykowski. K lopte sa tak už dostáva Čile, ktoré sa snaží založiť rýchly útočný výpad.
     
    6
    Ale aj hosťujúca reprezentácia sa previnila iba útočným faulom a tak už loptu pochopiteľne stráca. Úvod prvého polčasu je teda v znamení nedovolených zákrokov, snáď sa to čoskoro zemní a budeme môcť vidieť aj zaujímavejšie situácie.
     
    7
    Čile sa snažilo o rýchly útočnú akciu po pravej strane, ale nepresná prihrávka tejto reprezentácii nič nepriniesla a lopta doputovala len k brankárovi domácich. Poľsko tak už rozbieha kombináciu na svojej polovici.
     
    8
    Ďaleko sa však domáca reprezentácia nedostala a pri lopte sú už opäť hostia. Čile však takisto kombinuje len na svojej polovici, pretože ich súper dobre bráni stred poľa.
     
    9
    Do pokutového územia domáceho celku však teraz smeroval center v podaní Castilla, ale obrana Poľska si na celú situáciu dala pozor a svojho súpera do ničoho vážneho nepustila.
     
    10
    Zatiaľ sa teda striedajú útočné výpady na oboch stranách, úvod zápasu tak prináša vyrovnané dejstvo. Stretnutie sa však stále ešte len rozbieha a razom sa všetko môže zmeniť.
     
    11
    Na útočnej polovici teraz kombinuje hosťujúca reprezentácia, ktorá však márne hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy. Stále teda čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    12
    Čile nedokázalo už nič zaujímavého vymyslieť a bude to len odkop od brány domácej reprezentácie, na starosti ho bude mať brankár Szczęsny. Poľsko sa následne snaží usadiť na útočnej polovici.
     
    13
    Ani teraz sa však domáca reprezentácia ďaleko neprebojovala a loptu už musí prenechať svojmu dnešnému súperovi. Čile sa tak zdá byť v úvode zápasu aktívnejšie, ale je to len optická prevaha.
     
    14
    Hosťujúca reprezentácia môže hrať aj zrejme trocha uvoľnenejšie, predsa len na svetový šampionát nepocestuje a tak to berie ako prípravu na ďalší kvalifikačný cyklus. Poľsko hrá však generálku pred MS a môže sa aj obávať zranení na poslednú chvíľu.
     
    14
    A práve Čile je aj naďalej častejšie pri lopte a postupnými prihrávkami sa presúva na útočnú polovicu. Poľsko sa tak snaží o vysoké napádanie a vybojovať si tak loptu na svoje kopačky.
     
    15
    Do pokutového územia domácich smeroval výborný center, ktorý sa dostal až ku Castillovi, ktorý sa rozhodol pre zakončenie nožničkami, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány, kde stál pripravený Szczęsny!
     
    16
    Po dlhšej dobe sa na útočnej polovici prezentovala aj domáca reprezentácia. Futbalisti domáceho celku úspešne zakombinovali, ale pred pokutovým územím súpera sa už do zakončenia nedostali. Dopredu tak už vyráža Čile.
     
    17
    Súper domáceho tímu sa už usadil na útočnej polovici a snaží sa opäť niečo zaujímavé vymyslieť. Poľsko však predvádza úspešnú defenzívu a súpera do ničoho nepúšťa.
     
    18
    Domáci sa však teraz previnili faulom na Martíneza a tak Čile získava priamy kop. Poľsko sa tak teraz bude musieť brániť tejto štandardnej situácii zo strany svojho dnešného súpera.
     
    19
    Hostia sa už radovali z úvodného gólu v tomto zápase, ale ten napokon neplatí! Fernándes dostal loptu hlavou do sieti z ofsajdovej pozície a tak si Poľsko mohlo vydýchnuť.
    19. Fernándes (CLE)
     
    20
    Na druhej strane malo Poľsko k dispozícii rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol a tak do rýchleho protiútoku vyráža jeho súper. Domáci sa teda vracajú späť na svoju polovicu.
    20. Krychowiak (POL)
     
    21
    Čile opäť nebezpečne pohrozilo! V pokutovom území domáceho tímu sa k hlavičke dostal Contreras, ale jeho pokus len tesne míňa priestor domácej brány a bude to tak našťastie pre Poľsko len odkop od Szczęsneho brány.
     
    22
    Pri lopte je teraz domáca reprezentácia, ktorá sa zatiaľ nemá kam ponáhľať a tak sa snaží smerom dopredu preniknúť pomocou krátkych a presných prihrávok.
     
    23
    Domáci sa už presúvajú na útočnú polovicu a tak dostávajú svojho súpera pod menší tlak. Uvidíme, či sa aj zrodí nejaká zaujímavá situácie zo strany účastníka tohtoročného svetového šampionátu v Rusku.
     
    24
    K lopte sa teraz dostal Grosicki, ktorý sa snažil odcentrovať do pokutového územia hostí, ale obrane Čile sa podarilo loptu odvrátiť na rohový kop. Poľsko tak aj naďalej ostáva v útoku.
     
    25
    Rohový kop domácim nič zaujímavého neponúkol a tak sa smerom dopredu vydal ich súper. Čile získalo po nedovolenom zákroku priamy kop, ale ani ten žiadne prevrat neponúkol.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Vegas (Čile).
     
    27
    Iniciatívu postupne začínajú preberať domáci futbalisti. K lopte sa teraz dostal Linetty, ktorý to skúšal prízemným pokusom na bránu hostí, ale úspešný zákrok predviedol Arias.
     
    28
    Tlak domácej reprezentácie sa zvyšuje. Do pokutového územia Čile smeroval ďalší presný center, ktorý dopadol k Grosickemu, ale jeho zakončenie z voleja bolo nepresné.
     
    29
    Poľsko je aj naďalej usadené na útočnej polovici a snaží sa vmyslieť ďalšie zakončenie na bránu súpera. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá situácia, do konca prvého polčasu ostáva ešte dostatok času.
     
    30
    Poľsko dalo gól!

    Je tu otvárací gól tohto prípravného stretnutia! Po polhodine hry sa Poľsko ujíma vedenia o jeden gól, keď pokračovalo vo svojej útočnej aktivite. Domáci sa presunuli na útočnú polovicu, kde sa ujal lopty Krychowiak, ktorý ju následne posunul na voľného RÓBERTA LEWANDOWSKIHO a ten presnou strelou spoza pokutového územia posiela Poľsko do vedenia 1:0!
    30. Lewandowski (POL) - 1:0
     
    31
    No a Poľsko aj naďalej pokračuje vo svojej aktivite a drží loptu častejšie na svojich kopačkách. Hostia sa tak v týchto chvíľach musia len brániť, s vyrovnaním si teda zrejme budú musieť počkať.
     
    32
    Čile sa však po zisku lopty snažilo založiť rýchly protiútok, ktorý však nič zaujímavého neponúkol a tak je pri lopte opäť domáca reprezentácia. Znova tak zrejme uvidíme tlak zo strany Poľska.
     
    33
    Spoza pokutového územia smerovala ďalšia strela na bránu hosťujúcej reprezentácie, ale tento pokus od Grosickiho smeroval len do rukavíc pripraveného brankára Ariasa.
     
    34
    Poľsko dalo gól!

    Táto strela však už prináša zmenu skóre! Opäť sa k lopte dostal domáci Grosicki, ktorý teraz založil útočnú akciu svojho celku po ľavej strane. Následne sa mu podarilo preniknúť do pokutového územia, loptu prihral na opačnú stranu na voľného PIOTRA ZIELIŃSKEHO a ten zvyšuje náskok Poľska na 2:0!
    34. Zieliński (POL) - 2:0
     
    35
    Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Vegas, prichádza Albornoz.
     
    36
    Pred Čile tak stojí veľmi náročná situácia, kedže musí zmazať dvojgólový náskok svojho súpera. Keby sa hosťom podarilo do polčasovej prestávky streliť aspoň ten jeden gól, do druhého polčasu by určite bez šance nebol.
     
    37
    Domáca reprezentácia hrá však aj naďalej aktívnejšie a drží loptu na svojich kopačkách. Čile sa však snaží o vysoké napádanie rozhohrávky svojho dnešného súpera.
     
    38
    Predsa len sa Čile dokázalo vymaniť z tlaku domácich a dostalo sa aj do útoku. K lopte sa dostal teraz Castillo, jeho zakončenie smerovalo tesne vedľa domácej brány.
    38. Castillo (CLE)
     
    39
    Čile dalo gól!

    Kontaktný gól hosťujúcej reprezentácie je na svete! Sagalovi sa podarilo preniknúť pred bránu domácich, následne vyslal presný center do pokutového územia na hlavu DIEGA VALDÉSA a ten znižuje stav stretnutia na 1:2!
    39. Valdés (CLE) - 2:1
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 5 minút. Čile razom ožilo a tak to teda ešte vyzerá, že sa v tomto zápase máme na čo tešiť. Poľsko si tak bude musieť dávať väčší pozor v defenzíve.
     
    41
    Domáci Linetty sa prebojoval až do pokutového územia súpera, ale dostal sa následne z uhla a tak jeho strela nebola nijak nebezpečná. Šancu ísť smerom dopredu tak teraz získava Čile.
     
    43
    Ani jeden z tímov sa však teraz nikam neponáhľa, zrejme sa už len snažia v pokoji dohrať prvý polčas. Druhé dejstvo tak teda bude o všetkom rozhodovať, ak sa nič vážne v záverečných minútach prvého dejstva nestane.
     
    44
    Už sa očakáva aj údaj o nadstavenom čase. Hlavný rozhodca Mazzoleni z Talianska však nemá dôvod zbytočne predlžovať prvé dejstvo tohto prípravného zápasu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto prípravného zápasu, v ňom sme už videli tri góly. Najprv začalo hrať veľmi aktívne Čile, ale postupne prebralo iniciatívu Poľsko a zo svojho veľkého tlaku vyťažilo dva góly zásluhou Lewandowskeho a Zielińskeho. Hosťujúcej reprezentácii sa však ešte do konca prvého polčasu podarilo znížiť zásluhou Valdésa a tak je ešte všetko v druhom polčase otvorené.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:49.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

    Kedže sa jedná o prípravné stretnutie, očakávať sa dá aj väčšie množstvo striedaní na jednej či druhej strane.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Szczęsny, prichádza Fabiański.
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Linetty, prichádza Milik.
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Piszczek, prichádza Cionek.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci. Poľsko napokon spravilo hneď tri zmeny do druhého dejstva, tá najvýraznejšia je v bráne, keď Fabiański nahradil Szczęsneho.
     
    48
    Čile sa však dostalo k realizácii rohového kopu, ktorý domáci celok ubránil. Hostia však ešte ostávajú usadení na útočnej polovici a tak sa Poľsko musí aj naďalej brániť.
     
    49
    Smerom dopredu sa napokon už podarilo preniknúť aj domácej reprezentácii. Boli sme však len svedkami nepresnej prihrávky, ktorá doputovala k brankárovi Ariasovi.
     
    50
    Na pozore sa však teraz musel mať brankár domácich Fabiański. Dobre však čítal hru a išiel včas proti centrovanej lopte, ktorú napokon ukryl do svojich rukavíc.
     
    51
    Hosťujúca reprezentácia tak stále prehráva o jeden gól a musí teda vyvíjať väčšiu iniciatívu smerom dopredu. Poľsko hrá však v obrane veľmi pozorne, čo môže byť jedna zo zbraní aj na svetovom šampionáte v Rusku.
     
    52
    Čile sa teda po každom zisku lopty snaží usadiť na útočnej polovici, ale má to veľmi náročné. V druhom polčase sme stále ešte nič zaujímavého nevideli.
     
    53
    Ani center zo strany hostí do pokutového územia súpera na tom nič nezmenil, bude to len odkop od poľskej brány. Fabiański tak zatiaľ tiež nemusel v bráne domácich nič vážneho riešiť.
     
    54
    Poľsko však teraz bude musieť čeliť ďalšiemu rohovému kopu zo strany súpera. Tlak hostí teda narastá, ale stále neprichádza žiadna výraznejšia šanca.
     
    55
    Nič na tom nezmenil ani spomínaný rohový kop. Domáci si už prebrali loptu na svoje kopačky a snažia sa kombinovať na útočnej polovici, nemajú sa kam ponáhľať.
     
    56
    Čile dalo gól!

    Stav zápasu je vyrovnaný! Čile získalo pri svojom veľkom tlaku ďalší rohový kop. Centrovanú loptu do pokutového územia domácich ešte dokázala obrana Poľska odvrátiť, ale k odrazenej lopte sa dostal MIIKO ALBORNOZ a parádnym volejom vyrovnáva na 2:2!
    56. Albornoz (CLE) - 2:2
     
    57
    Domáca reprezentácia tak stratila svoje vedenie o dva góly, čo môže dodať viacej psychickej pohody práve súperovi. Do konca zápasu však ešte ostáva dostatok času, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    58
    Dianie na ihrisku sa začína vyrovnávať. Čile už trocha poľavilo zo svojej aktivity, dosiahlo vyrovnávajúci gól a tak sa už snaží hru upokojiť. Naopak, hladnejšie po víťazstve je zrejme Poľsko.
     
    59
    Útočné výpady sa už postupne striedajú na oboch stranách. Snáď do konca zápasu ešte uvidíme zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    60
    Momentálne však nič zaujímavého na ihrisku nevidíme, sledujeme teda nudnejšiu pasáž hry. Obom tímom nevychádzajú kombinácie a tak ani prechody do útoku.
     
    61
    Čile získalo výhodu rohového kopu, po ktorom sa do zakončenia dostal Castillo, ale jeho pokus bol nepresný a smeroval nad bránu domáceho celku.
     
    62
    O individuálny prienik sa teraz snažil domáci Krychowiak, ale nepodarilo sa mu prekonať obranu súpera. Pri lopte je tak teraz hosťujúca reprezentácia, ktorý ale kombinuje na svojej polovici.
     
    63
    Stále teda nič zaujímavé neprichádza, čo sa postupne prestáva páčiť domácim fanúšikom. Presa len, má Poľsko pred svetovým šampionátom a malo by predviesť lepší výkon.
     
    64
    Opäť sa v útočnej akcii predviedol Krychowiak, ale nepodarilo sa mu znova presne zakončiť a bude to len ďalší odkop od brány Čile. Arias si však dáva načas.
     
    65
    Tréneri svojho tímu majú k dispozícii ešte nejaké tie striedania, ktoré by mohli hru výraznejšie oživiť. Stále teda platí vyrovnaný stav 2:2!
     
    67
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Grosicki, prichádza Góralski.
     
    68
    Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Martínez, prichádza Araos.
     
    70
    Dianie na ihrisku sa teraz často kúskuje, či už vlnou striedaní, alebo nedovolených zákrokov z jednej alebo druhej strany. Ak to bude takto pokračovať ďalej, presné zásahy už dnes zrejme neuvidíme.
     
    71
    Loptu na svojich kopačkách teraz drží Čile, ale má problémy s prechodom na útočnú polovicu. Poľsko dobre bráni svoje územie a súpera tak do ničoho vážneho nepúšťa.
     
    72
    Zaujímavých situácii teda nepribúda ani na jednej strane. Remízový výsledok sa tak zdá byť čoraz viac reálny, ale oba celky majú k dispozícii ešte nejaký ten čas, aby sa to aspoň pokúsili zmeniť.
     
    74
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Lewandowski, prichádza Teodorczyk.
     
    75
    Ak by sa tento zápas skončil výsledkom 2:2, pre Poľsko by to bolo sklamaním. Predsa len, bolo v tomto zápase favoritom a hlavne vyhrávalo o dva góly.
    75. Milik (POL)
     
    76
    Pri lopte je teraz domáca reprezentácia, ktorá sa snaží postupnými prihrávkami preniknúť na útočnú polovicu. Čile však dobre bráni svoje územie a tak domácich do ničoho nepúšťa.
     
    77
    Lopta sa však teraz dostáva na kopačky hosťujúceho celku. Ani Čile sa však ďaleko nedostáva, aj domáci predvádzajú úspešnú defenzívu. Poľskí fanúšikovia vy však najradšej videli ofenzívnejšie divadlo.
     
    78
    Po rýchlom prechode na útočnú polovicu získavajú hostia rohový kop, takže sa teraz domáci budú musieť mať na pozore.
     
    79
    Spomínaný rohový kop však nič zaujímavého neponúkol a tak je pri lopte poľská reprezentácia. Uvidíme, čo nám teda prinesie záverečná časť tohto prípravného stretnutia.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút, možno nejaký ten nadstavený čas. Dianie na ihrisku sa však nijak výrazne nemení a zápas stále smeruje k remízovému koncu.
     
    81
    Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Sagal, prichádza Bizama.
     
    82
    Striedanie v tíme Poľsko: z ihriska odchádza Rybus, prichádza Bereszyński.
     
    83
    Loptu na svojich kopačkách drží Poľsko, ale má problém preniknúť smerom dopredu. Čas sa už teda začína krátiť, stále platí vyrovnaný stav 2:2.
     
    85
    Až na ten vyrovnávajúci gól, sme v druhom polčase nič zaujímavého nevideli a nemení sa to ani v jeho závere. Zrejme už ani jeden z celkov nemá motiváciu zmeniť tento stav.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Araos (Čile).
     
    87
    Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Castillo, prichádza Cuevas.
     
    88
    Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Díaz, prichádza Sierralta.
     
    89
    Už čakáme na údaj o nadstavenom čase. Hlavný rozhodca Paolo Silvio Mazzoleni z Talianska však nemá dôvod, aby dlhý polčas nejako výrazne predlžoval.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa napokon podarilo Čile vyrovnať, aj keď aktívnejšie hrala domáca reprezentácia. V 56. minúte tak Albornoz stanovil konečný výsledok tohto prípravného zápasu – 2:2! Poľsko je však určite sklamané, predsa len vyhrávalo o dva góly a bolo v tomto zápase miernym favoritom.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:38:21)

    Miroslav Revaj

    Góly: 30. Lewandowski, 34. Zieliński – 39. Valdés, 56. Albornoz

    Karty:   26. Vegas (CLE), 86. Araos (CLE)


    Poľsko: Szczęsny – Piszczek, Bednarek, Pazdan, Rybus – Linetty, Krychowiak – Błaszczykowski, Zieliński, Grosicki – Lewandowski (C)
    Náhradníci: Bialkowski, Fabiański – Jędrzejczyk, Cionek, Góralski, Milik, Teodorczyk, Glik, Peszko, Bereszyński, Kurzawa, Kownacki

    Čile: Arias – Díaz, Roco (C), Maripán, Vegas – Reyes, Sagal, Valdés, Martínez – Castillo, Fernándes
    Náhradníci: Toselli, Collao – Kuscevic, Henríquez, Cuevas, Galdames, Bizama, Rodríguez, Mora, Araos, Albornoz, Lichnovsky, Sierralta, Dávila

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – Filippo Meli, Fabiano Preti (všetci Taliansko)