Girona – Levante 1:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 1:1 (kon.) | Las Palmas – Real Madrid 0:3 (kon.)
Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
UD Las Palmas
0:3 (0:2)
Real Madrid
Sobota 31.03.2018, 18:30 • Estadio de Gran Canaria • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon hostia pridali aj tretí gól, po druhej odpískanej penalte. Konečné skóre 0:3 stanovil Bale, ktorý dal v tomto zápase dva góly a o ten jeden sa postaral ešte Benzema. Real Madrid si tak pripisuje tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:24:17)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavuje 1 minúta!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už pomaly napĺňa. Uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu, ktorým je González.
     
    87
    Zápas sa teda už len dohráva, domáci sú už s jeho osudom zmierený. Ostáva dohrať už len záverečné minúty, po ktorých si Real pripíše do tabuľky tri body.
     
    85
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Momo, prichádza Imoh Ezekiel.
     
    84
    Domáci mali teraz k dispozícii rohový kop, ale center od rohovej zástavky v podaní Moma nepriniesol nič zaujímavého a tak lopta už ide na kopačky hosťujúceho celku.
     
    83
    Momentálne sú pri lopte práve hostia, ktorí kombinujú na svojej polovici ihriska. Domáci sa ešte snažia o vysoké napádanie, ale ich súper dnes veľa chýb nerobí.
     
    82
    V zakončení na bránu domácich sa opäť predviedol Bale, ale ani tento jeho pokus neznamenal pre domácich žiadne nebezpečenstvo. Aj tak už hviezda Realu dala v tomto zápase dva góly a tak môžme byť s týmto zápasom spokojný.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času tohto zápasu ostáva už len 10 minút, o jeho osude je tak už zrejme rozhodnuté. Domáci sa ešte snažia niečo v útoku vymyslieť, ale v tejto fáze hry sa im dnes vôbec nedarí.
     
    79
    Na druhej strane sa dostal do zakončenia Bale, ale jeho pokus len tesne minul domácu bránu. Chichizola tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    77
    No a mohlo byť znížené! Calleri sa dostal v pokutovom území hostí k centrovanej lopte, ale jeho pokus napokon skončil len na brvne hosťujúcej brány.
     
    76
    Aj sa tak napokon stalo, ale domácim tento center nevyšiel podľa predstáv a hostia sa tak bez problémov ubránili. Domáci však ešte ostávajú na útočnej polovici.
     
    75
    Tento útok domácich futbalistov museli hostia zastaviť len za cenu nedovoleného zákroku a tak Las Palmas získava priamy kop na súperovej polovičke. Zrejme budeme svedkami nejakej centrovanej lopty.
     
    73
    Po rýchlom prechode do útoku sa snažil zakončovať na bránu Halilović, ale opäť nemieril presne. Dnes sa domácim futbalistom v útočnej fáze vôbec nedarí.
     
    72
    Real teraz kombinuje na svojej polovici ihriska, nemá sa kam ponáhľať a snaží sa udržať si z tohto zápasu aj čisté konto. Uvidíme teda, či prídu ešte nejaké zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    71
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Calleri, ale nemieril presne. Uvidíme teda len odkop od Navasovej brány.
     
    70
    Zanedlho sa však domáci opäť dostali k lopte a svojou aktivitou si vybojovali rohový kop. Real sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    69
    Následne sa do rýchleho brejku dostali domáci futbalisti, ale Expósito sa prezentoval iba nepresným zakončením. K lopte sa tak dostávajú futbalisti Realu Madrid.
    67. Karim Benzema (REA)
     
    67
    Do pokutového územia domácich smerovala presná prihrávka na Benzemu, ktorý sa ocitol sám pred brankárom Chichizolom, ale ten ukázal svoje kvality a loptu dostal na rohový kop.
     
    65
    Hostia však bezpečne kontrolujú priebeh stretnutia a smerujú sa troma bodmi z tohto zápasu.
     
    64
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého nepriniesol, domáci získavajú loptu na svoje kopačky a môžu sa pokúsiť ešte niečo vymyslieť.
     
    63
    Pred bránu domácich vyslal center Hernandez a aj tento pokus domáci zblokovali na rohový kop. Real Madrid tak opäť hýri veľkou aktivitou.
     
    62
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Marcos Llorente.
     
    61
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.
     
    60
    Po rýchlom prechode do útoku získavajú hostia rohový kop. Dnes veľmi aktívny Bale sa dostal v pokutovom území k lopte, ale jeho zakončenie zblokovala obrana domácich za postrannú čiaru.
     
    59
    Domáci však predsa len ešte prenikli na útočnú polovicu, Calleri sa po individuálnej akcii dostal aj do zakončenia na bránu hostí, ale jeho strelu do stredu brány pohodlne kryje brankár Navas.
     
    57
    Veľa zaujímavého sa teraz v dejisku tohto stretnutie nedeje, hostia sú pri lopte a kombinujú na svojej polovici. Domáci sa ani nesnažia o napádanie, zrejme sú už s osudom zápasu zmierení.
     
    56
    Dnešné stretnutie sleduje 22942 divákov.
     
    55
    O osude zápasu sa teda už zdá byť rozhodnuté, hostia hrajú aj naďalej veľmi aktívne a držia si už svoje veľmi nádejné vedenie. Domáci dnes doplatili hlavne na nedisciplinovanosť, proti nim sa kopali až dve penalty.
     
    53
    Hostia pokračujú vo svojej aktivite, smerom dopredu sa teraz hnal Bale, ale ocitol sa znova v postavení mimo hru. Hviezda Realu Madrid má dnes našliapnuté za hattrickom.
    52. Gareth Bale (REA) - 0:3
     
    52
    Real Madrid dal gól!
    Tentoraz si loptu na biely bod postavil GARETH BALE a ani on sa nemýlil! Loptu poslal do stredu brány a keďže sa brankár Chichizola hodil do strany, tak loptu doputovala do brány a hostia vyhrávajú o tri góly – 0:3!
     
    51
    Žltú kartu dostáva Ximo Navarro (UD Las Palmas).
     
    50
    Bola nariadená penalta pre hostí! Real Madrid získava druhý pokutový kop v tomto zápase, keď Navarro poslal nedovolene k zemi Hernándeza.
     
    49
    Podobným nepresným pokusom sa na druhej strane teraz prezentoval aj Halilović a tak to bude odkop od brány a postará sa oň brankár Navas.
     
    48
    V pokutovom území domácich sa k strele dostal Benzema, ale jeho zakončenie bolo veľmi nepresné a tak k ohrozeniu domácej brány nedošlo.
     
    47
    Druhý polčas je už teda v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia. Las Palmas napokon spravil až dve zmeny v základnej zostave.
     
    46
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Vicente Gómez, prichádza Jairo.
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Míchel, prichádza Erik Expósito.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Prvé dejstvo začalo veľmi vyrovnane, ale postupne začali réžiu do svojich rúk brať hostia a z ich strany napokon prišli dva presné zásahy, postarali sa o ne Bale a Benzema. Hostia tak zaslúžene vyhrávajú po prvom dejstve o dva góly.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:35!
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Hostia ešte získali v závere nadstaveného času priamy kop, priamou strelou na bránu to skúšal Modrić, ale brankár Chichizola bol pozorný a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    45+2
    Žltú kartu dostáva Alejandro Gálvez (UD Las Palmas).
     
    45+1
    Bale sa teraz ocitol v ďalšom postavení mimo hru. Domáci sa tak dostávajú k lopte, ale zrejme nás už nič zaujímavého v prvom polčase nečaká.
     
    45
    Napokon sa ešte nadstavujú 3 minúty!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už pomaly napĺňa, zrejme však ešte budeme svedkami aj nadstaveného času.
     
    42
    Las Palmas má však problémy s prechodom na útočnú polovicu, záver prvého polčasu nám teda nič zaujímavého neponúka. Hostia vyhrávajú o dva góly a určite sa nemá kam ponáhľať.
     
    41
    Dopredu sa teraz dostávali hostia, ale Bale sa ocitol v postavení mimo hru. Lopta tak pripadne domácim futbalistom.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 5 minút, hostia sa už nachádzajú v oveľa lepšej pozícii a môžu hrať uvoľnenejšie. Domáci však ešte nie sú bez šance, ale musia sa jednoznačne zlepšiť.
    39. Karim Benzema (REA) - 0:2
     
    39
    Real Madrid dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil KARIM BENZEMA a loptu poslal do ľavej strany, ktorá bola opačná, akú si vybral brankár Chichizola a hostia už teda vyhrávajú o dva góly – 0:2!
    38. Jonathan Calleri (LPA)
     
    38
    Bola nariadená penalta pre hostí! Domáci Calleri fauloval v pokutovom území a hostia tak získavajú šancu na navýšenie svojho vedenia.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Momo (UD Las Palmas).
     
    35
    Las Palmas však chybovalo pri svojej prihrávke a tak sa lopta dostáva na kopačky ich dnešného súpera. Real Madrid sa však nemá kam ponáhľať a zatiaľ sa do útoku nehrnie.
     
    34
    Navarro je už napokon v poriadku a zasiahol späť do diania na ihrisku. Domáci sú momentálne pri lopte a tak sa ešte snažia niečo do konca prvého dejstva vymyslieť.
     
    33
    Opäť sa však dianie na ihrisku musí prerušiť, jeden z domácich futbalistov sa sťažuje na zdravotné problémy. Oba tímy sa zatiaľ môžu občerstviť a nazbierať sily na zvyšok prvého polčasu.
     
    31
    Aj naďalej hrajú veľmi aktívne hostia, domáci sa tak musia mať neustále na pozore a brániť sa. Zrejme takýto obraz hry sa pred zápasom aj očakával, ale jeho úvod to určite nenasvedčoval.
     
    30
    Tridsať minút z tejto hry už uplynulo, hostia vyhrávajú o jeden presný zásah. Tréner hostí už musel siahnuť aj k vynútenému striedaniu. Uvidíme, čo nám prinesie zvyšok prvého polčasu.
     
    29
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Nacho Fernández, prichádza Achraf Hakimi.
     
    27
    Na rade sú tak teraz domáci futbalisti, ktorí sa však len ťažko dostávajú k lopte, pretože hostia teraz hýria veľkou aktivitou. Las Palmas sa tak musí aj naďalej brániť.
    26. Gareth Bale (REA) - 0:1
     
    26
    Real Madrid dal gól!
    Je tu prvý gól tohto zápase! Aktívni hostia sa dočkali zaslúženého vedenia, keď Modrič vyslal presnú prihrávku do pokutového územia domácich, tam sa jej zmocnil GARETH BALE a presnou strelou posiela hostí do vedenia o jeden gól – 0:1!
     
    24
    Táto situácia zrejme hostí poriadne nakopla a aj naďalej sú pri lopte a držia sa na útočnej polovici. Uvidíme, čo všetko nám ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne.
    23. Marco Asensio (REA)
     
    23
    V pokutovom území domácich vznikla veľmi nebezpečná situácia, Bale posielal prihrávku na Asensia, ale ten bránu domácich len prestrelil!
     
    22
    Hostia však vysokým napádaním získali loptu na svoje kopačky a už sa presúvajú na dostrel domácej brány. Las Palmas sa teraz musí mať na pozore a vyvarovať sa chybám.
     
    21
    Po krátkom prerušení hry sa v zápase pokračuje ďalej, pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ktorí sa teraz nikam neponáhľajú a snažia sa kombinovať na svojej polovici.
     
    19
    Real sa už snaží postupnou kombináciou preniknúť na útočnú polovicu, ale domáci dobre bránia svoju územie a súpera do ničoho nepúšťajú. Uvidíme, kedy budú nasledovať aj zaujímavejšie situácie.
     
    18
    O ďalší strelecký pokus na bránu hostí sa postaral Halilović, ale jeho strela bola veľmi nepresná a Navas tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    17
    Pred bránu hostí smerovala centrovaná lopta, ale s ňou si obrana Realu poradila a dostala ju do bezpečia. Domáci však ešte ostávajú aj s loptou na útočnej polovici.
     
    16
    Na druhej strane sa o útočnú akciu snažili domáci futbalisti, ale Casemiro prerušil snahu domácich nedovoleným zákrokom. Las Palmas tak ešte ostáva pri lopte.
     
    15
    Dlho netrvalo a hosťujúci celok sa pokúšal o ďalšiu útočnú akciu, ale tá je napokon prerušená postranným rozhodcom, pretože Bale sa ocitol v postavení mimo hru.
     
    14
    Sledovali sme peknú útočnú akciu hostí, ale tá sa gólom napokon nekončí. Benzema si dobre nabehol do pokutového územia na presnú prihrávku, ale jeho zakončenie napokon kryje brankár Chichizola.
     
    12
    Hostia zatiaľ kombinujú na svojej polovičke, aj oni sa snažia postupnými prihrávkami preniknúť až na územie svojho dnešného súpera. Zápas sa ešte len rozbieha a nieje sa kam ponáhľať.
     
    11
    Na pozore sa teraz musel mať brankár hostí Navas. K strele z väčšej vzdialenosti sa odhodlal Halilović, ale jeho pokus brankár Realu úspešne kryje. Dopredu tak už môžu ísť hostia.
     
    10
    Domáci futbalisti však teraz kombinujú na svojej polovici, snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť smerom dopredu. Hostia teda zatiaľ vyčkávajú čo si na nich domáci pripravia.
     
    9
    Priamou strelou na bránu to vyskúšal Bale, ale loptu zastavil dobre postavený obranný múr domácich. K lopte sa tak už dostáva Las Palmas a hostia sa vracajú späť na svoju polovicu.
     
    8
    Real Madrid sa však zakrátko znova dostal k lopte a postupne prenikol aj na útočnú polovicu, Navarro zastavil útok opäť len za cenu nedovoleného zákroku a hostia získavajú priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    7
    Napokon sa hosťom podarilo aj zaútočiť, ale Bale sa prezentoval iba nepresným zakončením spoza 16-tky. Nasledovať tak bude odkop od brány domácich a postará sa oň brankár Chichizola.
     
    6
    Smerom dopredu sa už vydali hosťujúci futbalisti, ale ich rýchly útok je zastavený domácimi futbalistami aj keď len za cenu nedovoleného zákroku. Real tak získava priamy kop v strede poľa.
     
    5
    Do rýchleho protiútoku sa však dostali domáci futbalisti a po tomto prechode sa streleckým pokusom prezentoval Calleri, ale jeho strela minula bránu hostí.
     
    4
    Obe mužstvá však od úvodu zápasu hýria vysokým nasadením, loptu už teda získava Real Madrid a aj hostia sa snažia založiť zaujímavú útočnú akciu.
     
    3
    Vysoké napádanie sa domácim futbalistom vydarilo, prebrali si loptu na svoje kopačky a postupne sa už snažia preniknúť na útočnú polovicu.
     
    2
    K lopte sa už dostali hostia, ale domáci sa ihneď pustili do vysokého napádania a hostia tak presunuli svoju kombináciu na vlastnú polovičku.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa tak môžu pokúsiť o prvý útočný výpad.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný sviatočný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci 30. kola španielskej Primera Divison medzi mužstvami UD Las Palmas a Real Madrid CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Papierovým favoritom tohto stretnutia sú hostia, ale rozhodovať sa bude na ihrisku a navyše Realu dnes chýba viacero opôr. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni González – Fernández, García. Estadio de Gran Canaria v Las Palmas je už na všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel, Navarro, Gálvez, Aguirregaray – J. Castellano, V. Gómez – Halilović, Aquilani, Momo – Calleri

    Náhradníci: Lizoain – Simón, David García, Ezekiel, Jairo, Ramírez, Expósito

    Real Madrid CF: Navas – Nacho Fernández, Vallejo, Varane, Hernández – L. Vázquez, Casemiro, Modrić, Asensio – Benzema, Bale

    Náhradníci: Casilla – M. Llorente, Hakimi, Mayoral, Kovačić, Tejero, Arnaiz

    Rozhodca: González – Fernández, García
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá UD Las Palmas a Real Madrid CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:30.

    Cez víkend po reprezentačnej prestávke pokračuje aj španielska Primera Division. Na programe je už 30. kolo a na Estadio de Gran Canaria sa proti sebe stretnú mužstvá z opačných častí tabuľky.

    UD Las Palmas:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 21 bodov a tak sa nachádzajú až na 18. mieste a čaká ich ešte veľký boj o záchranu. Nasvedčuje tomu aj ich posledná forma, domáci sú už dlhšie bez víťazstva. V minulom kole domáci remizovali s tabuľkovým susedom Dep. La Coruña 1:1.

    Real Madrid CF:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 60 bodov a tak sa nachádzajú na 3. mieste, so stratou 4 bodov na druhé Atl. Madrid a pomaly sa už stráca aj nádej na boj o titul. Posledná forma domácich je však veľmi impozantná, v minulom kole zvíťazili doma v divokej prestrelke 6:3 s Gironou.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia hosťujúci celok. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 26. Bale, 39. Benzema, 52. Bale

    Karty:   37. Momo (LPA), 45+2. Gálvez (LPA), 51. Navarro (LPA)


    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel (46. Expósito), Navarro, Gálvez, Aguirregaray – J. Castellano, V. Gómez (46. Jairo) – Halilović, Aquilani, Momo (85. Ezekiel) – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, David García, Ezekiel, Jairo, Ramírez, Expósito.

    Real Madrid: Navas – Nacho Fernández (29. Hakimi), Vallejo, Varane, Hernández – L. Vázquez, Casemiro (62. M. Llorente), Modrić (61. Kovačić), Asensio – Benzema, Bale.
    Náhradníci: Casilla – M. Llorente, Hakimi, Mayoral, Kovačić, Tejero, Arnaiz.

    Rozhodca: González – Fernández, García