Girona – Levante 1:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 1:1 (kon.) | Las Palmas – Real Madrid 0:3 (kon.)
Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:2 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 31.03.2018, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol veľmi napínavý futbal a pri jeho sledovaní sme sa určite nenudili, aj keď všetko podstatné sa stalo v jeho závere. V úvode druhého dejstva išli domáci už do vedenia o dva góly a pohodlne držali tento svoj náskok až do záveru zápasu. V 88. minúte sa podarilo hosťom znížiť na rozdiel jedného gólu a v 89. minúte dokonca vyrovnali na konečných 2:2! Sevilla teda môže byť veľmi sklamaná, siahla jednoznačne na tri body. Naopak, hostia môžu byť maximálne spokojný, jeden bod doslova vydreli v hodine dvanástej.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:37:51)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa hra prelieva zo strany na stranu, oba celky sa snažia rozhodnúť toto stretnutie. Hostia však s remízou musia byť určite spokojný, však do 88. minúty prehrávali o dva góly.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú 2 minúty!
    89. Lionel Messi (BAR) - 2:2
     
    89
    Barcelona dala gól!
    Tak to je neuveriteľné! Hostia získali loptu späť na svoje kopačky a okamžite sa tak vydali na útočnú polovicu, v pokutovom území sa teraz lopta dostala do moci LIONELA MESSIHO a ten presnou strelou k tyčke vyrovnáva na 2:2! To je teda parádny záver hosťujúceho celku, ale zápas sa ešte nekončí.
    88. Luis Suárez (BAR) - 2:1
     
    88
    Barcelona dala gól!
    Predsa len sa hostia dočkali gólu v zábere zápasu a ešte to tak bude veľmi dramatické! Pred bránu domácich smerovala centrovaná lopta, ktorá si napokon našla voľného LUISA SUÁREZA a ten presnou hlavičkou znižuje na 2:1!
     
    87
    Veľa nechýbalo a hostia takmer dosiahli kontaktný gól! Rakitić išiel proti centrovanej lopte, ale jeho hlavička mierila iba do konštrukcie brány.
     
    86
    Postupne sa však hostia dostávajú častejšie k lopte a momentálne prenikajú aj na útočnú polovicu. Domáci sa tak teraz budú musieť zrejme brániť.
     
    84
    Zo strany hostí neprichádza žiadny záverečný tlak, domáci tak pohodlne držia svoje vedenie o dva góly. Času je už naozaj len minimum, ale vo futbale sa môže stať čokoľvek.
     
    83
    Sevilla sa však púšťa aj naďalej do útočných výpadov, takže sa Barcelona musí aj brániť. Zatiaľ to teda vyzerá, že tri body ostanú doma, čo bude zrejme menšie prekvapenie.
     
    82
    Čas sa už hosťujúcemu celku začína krátiť a stále prehráva o dva góly. Uvidíme teda, či ešte príde nejaká dráma, alebo to už domáci bezpečne dotiahnú do úspešného konca.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Paco Alcácer.
    79.
     
    79
    Navas mal však teraz na kopačke rozhodujúci gól tohto zápasu! V pokutovom území sa vo veľkej šanci ocitol práve domáci futbalista, vyslal presnú strelu k tyčke, ale ter Stegen sa poriadne natiahol a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    78
    Teraz sme mali možnosť sledovať rýchly útočný výpad domáceho celku, k odrazenej lopte sa dostal Navas, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a letel len nad bránu hostí.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Paulinho, prichádza Denis Suárez.
     
    75
    Pri lopte sú však teraz častejšie domáci futbalisti, čo hosťom teda vôbec nevyhovuje. Barcelona sa snaží o vysoké napádanie, ale domáci teraz chyby nerobia.

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. F. Vázquez, 50. Muriel – 88. L. Suárez, 89. Messi

    Karty:   34. Mercado (SEV), 44. S. Rico (SEV)


    FC Sevilla: S. Rico – Mercado (46. Layún), Kjaer, Lenglet, Escudero (C) – N'Zonzi, Banega – Navas, F. Vázquez, Correa (72. Pizarro) – Muriel.
    Náhradníci: Soria – Layún, Carriço, Arana, Pizarro, Ben Yedder, Nolito.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Paulinho (77. Denis Suárez), Rakitić, Iniesta (C) (81. Alcácer) – O. Dembèlé (58. Messi), L. Suárez, Coutinho.
    Náhradníci: Cillessen – Semedo, Vermaelen, Denis Suárez, A. Gomes, Messi, Alcácer.

    Rozhodca: J. González – R. Becerril, I. Rubio