Girona – Levante 1:1 (kon.) | Bilbao – Vigo 1:1 (kon.) | Las Palmas – Real Madrid 0:3 (kon.)
Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
UD Las Palmas
0:3 (0:2)
Real Madrid
Sobota 31.03.2018, 18:30 • Estadio de Gran Canaria • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon hostia pridali aj tretí gól, po druhej odpískanej penalte. Konečné skóre 0:3 stanovil Bale, ktorý dal v tomto zápase dva góly a o ten jeden sa postaral ešte Benzema. Real Madrid si tak pripisuje tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:24:17)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavuje 1 minúta!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už pomaly napĺňa. Uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu, ktorým je González.
     
    87
    Zápas sa teda už len dohráva, domáci sú už s jeho osudom zmierený. Ostáva dohrať už len záverečné minúty, po ktorých si Real pripíše do tabuľky tri body.
     
    85
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Momo, prichádza Imoh Ezekiel.
     
    84
    Domáci mali teraz k dispozícii rohový kop, ale center od rohovej zástavky v podaní Moma nepriniesol nič zaujímavého a tak lopta už ide na kopačky hosťujúceho celku.
     
    83
    Momentálne sú pri lopte práve hostia, ktorí kombinujú na svojej polovici ihriska. Domáci sa ešte snažia o vysoké napádanie, ale ich súper dnes veľa chýb nerobí.
     
    82
    V zakončení na bránu domácich sa opäť predviedol Bale, ale ani tento jeho pokus neznamenal pre domácich žiadne nebezpečenstvo. Aj tak už hviezda Realu dala v tomto zápase dva góly a tak môžme byť s týmto zápasom spokojný.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času tohto zápasu ostáva už len 10 minút, o jeho osude je tak už zrejme rozhodnuté. Domáci sa ešte snažia niečo v útoku vymyslieť, ale v tejto fáze hry sa im dnes vôbec nedarí.
     
    79
    Na druhej strane sa dostal do zakončenia Bale, ale jeho pokus len tesne minul domácu bránu. Chichizola tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    77
    No a mohlo byť znížené! Calleri sa dostal v pokutovom území hostí k centrovanej lopte, ale jeho pokus napokon skončil len na brvne hosťujúcej brány.
     
    76
    Aj sa tak napokon stalo, ale domácim tento center nevyšiel podľa predstáv a hostia sa tak bez problémov ubránili. Domáci však ešte ostávajú na útočnej polovici.
     
    75
    Tento útok domácich futbalistov museli hostia zastaviť len za cenu nedovoleného zákroku a tak Las Palmas získava priamy kop na súperovej polovičke. Zrejme budeme svedkami nejakej centrovanej lopty.
     
    73
    Po rýchlom prechode do útoku sa snažil zakončovať na bránu Halilović, ale opäť nemieril presne. Dnes sa domácim futbalistom v útočnej fáze vôbec nedarí.
     
    72
    Real teraz kombinuje na svojej polovici ihriska, nemá sa kam ponáhľať a snaží sa udržať si z tohto zápasu aj čisté konto. Uvidíme teda, či prídu ešte nejaké zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    71
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Calleri, ale nemieril presne. Uvidíme teda len odkop od Navasovej brány.
     
    70
    Zanedlho sa však domáci opäť dostali k lopte a svojou aktivitou si vybojovali rohový kop. Real sa tak teraz bude musieť brániť.

    Miroslav Revaj

    Góly: 26. Bale, 39. Benzema, 52. Bale

    Karty:   37. Momo (LPA), 45+2. Gálvez (LPA), 51. Navarro (LPA)


    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel (46. Expósito), Navarro, Gálvez, Aguirregaray – J. Castellano, V. Gómez (46. Jairo) – Halilović, Aquilani, Momo (85. Ezekiel) – Calleri.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, David García, Ezekiel, Jairo, Ramírez, Expósito.

    Real Madrid: Navas – Nacho Fernández (29. Hakimi), Vallejo, Varane, Hernández – L. Vázquez, Casemiro (62. M. Llorente), Modrić (61. Kovačić), Asensio – Benzema, Bale.
    Náhradníci: Casilla – M. Llorente, Hakimi, Mayoral, Kovačić, Tejero, Arnaiz.

    Rozhodca: González – Fernández, García