Schalke – Hertha 1:0 (kon.) | Frankfurt – Hannover 1:0 (kon.) | Augsburg – Hoffenheim 0:2 (kon.)
Hamburger – Mainz 0:0 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 1:2 (kon.) | Lipsko – Dortmund 1:1 (kon.)
koniec
FC Schalke 04
1:0 (1:0)
Hertha BSC
Sobota 03.03.2018, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Nemecká Bundesliga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Max Meyer už najmä v druhom polčase nebol taký aktívny ako v tom prvom, napriek tomu si dnes svoju robotu odviedol veľmi dobre. Na posledné minúty ho však na ihrisku nahráda Jevhen Konopljanka.
     
    80
    Breel Embolo si toho dnes od stopérskej dvojice Herthy vytrpel poriadne veľa. Teraz si však už mladý Švajčiar môže vydýchnuť, keď ho Domenico Tedesco na záverečných desať minút nahrádza Westonom McKenniem.
     
    79
    Peter Pekarík dnes najmä v druhom polčase predviedol svoj tradične aktívny výkon v ofenzíve, v tomto momente si však m§že ísť oddýchnuť, keď svoje miesto prepúšťa Maximilianovi Mittelstädtovi.
     
    73
    Davie Selke sa dnes na hrote útoky Herthy príliš nepresadil, na čo Pál Dárdai reaguje logicky, keď mladého nemeckého útočníka nahrádza Vedadom Ibiševićom.
     
    66
    Dnešný zápas nedohrá ani strelec zatiaľ jediného gólu. Marko Pjaca si dnes svoju úlohu splnil dokonale, v tomto momente však už prepúšťa miesto na trávniku Alessandrovi Schöpfovi.
     
    64
    Slovenskí fanúšikovia si dnes napokon užijú na ihrisku oboch slovenských futbalistov v drese Herthy Berlín. Po Petrovi Pekaríkovi sa na záverečných približne 25 minút dostáva na ihrisko namiesto Arneho Maiera aj Ondrej Duda.

    Jakub Kocourek

    Góly: 37. Pjaca

    Karty:   90+2. Duda (HER)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.
    FC Schalke 04: Fährmann (C) – Stambouli, Naldo, Nastasić – D. Caligiuri, Meyer (88. Konopljanka), Bentaleb, Oczipka – Embolo (80. McKennie), Di Santo, Pjaca (66. Schöpf).
    Náhradníci: Nübel – Harit, Insua, Konopljanka, McKennie, Riether, Schöpf.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík (C) (79. Mittelstädt), Stark, Rekik, Plattenhardt – Lustenberger, Maier (64. Duda) – Leckie, Lazaro, Kalou – Selke (73. Ibišević).
    Náhradníci: Kraft – Duda, Esswein, Ibišević, Mittelstädt, Skjelbred, Weiser.

    Rozhodca: Sascha Stegemann