Tottenham – Southampton 5:2 (kon.) | Bournemouth – West Ham 3:3 (kon.) | Chelsea – Brighton 2:0 (kon.)
Huddersfield Town – Stoke City 1:1 (kon.) | Manchester United – Burnley 2:2 (kon.) | Watford – Leicester 2:1 (kon.)
West Bromwich – Everton 0:0 (kon.) | Liverpool – Swansea 5:0 (kon.)
koniec
Watford FC
2:1 (1:1)
Leicester City
Utorok 26.12.2017, 16:00Anglická Premier League • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    V úplnom závere riadneho hracieho času prichádza aj záverečné striedanie domácich. André Carrillo prenechal miesto Jeromovi Sinclairovi.
     
    88
    Marvin Zeegelaar (Watford) uvidel žltú kartu za svoje nešportové správanie. Domáci útočník komplikoval súperovi rozohrávku autového vhadzovania.
     
    87
    Watford druhýkrát striedal a trochu natiahol čas. Ben Watson odchádzal z ihriska pomaličky, vymenil ho Sebastian Prödl.
    85. Wes Morgan (LEC)
     
    85
    Heurelho Gomes predviedol dva mimoriadne dôležité zákroky po rohových kopoch. Najskôr zneškodnil koncovku Wesa Morgana a potom vytlačil do bezpečia aj hlavičku Leonarda Ullou.
     
    84
    Ešte pred rohovým kopom Leicester City strieda. Na ihrisko vybehol Leonardo Ulloa, ktorý vymenil Andy Kinga.
    82. Tom Cleverley (WAT)
     
    82
    Ben Chilwell váhal s rozohrávkou a napokon prišiel o loptu. Do šance si ju potiahol Tom Cleverley, no jeho krížna strela skončila vedľa žrde.
     
    81
    Po dlhšej dobe vidíme žltú kartu. Andy King (Leicester) zastavil črtajúci sa protiútok Watfordu za cenu nedovoleného zákroku a následného trestu.
     
    73
    Očakávané striedanie v tíme hostí je realitou. Z ihriska odišli Aleksandar Dragović a Šindži Okazaki. Na ich miesta vybehli Demarai Gray a Islam Slimani.
    65. Kasper Schmeichel (WAT) - 2:1


     
    65
    Watford práve strelil gól! Domáci futbalisti otáčajú stav stretnutia. Center zo štandardky našiel Doucourého, ktorý z ostrého uhla prekvapil KASPERA SCHMEICHELA. Dánsky brankár si nechtiac usmernil loptu za chrbát a Ben Chilwell ju nestihol loptu ešte pred čiarou.
     
    45+4
    Richarlison zahodil ďalšiu obrovskú šancu. Mladý Brazílčan prudko vypálil zvnútra pokutového územia a jeho delovka sa zastavila na žrdi.
    45. Molla Wagué (WAT) - 1:1
     
    45
    Watford práve strelil gól! Domáci futbalisti stihli vyrovnať ešte pred prestávkou. Po rohovom kope sa lopta odrazila pred bránu a MOLLA WAGUÉ ju z tesnej blízkosti poslal do siete.
     
    44
    Domáci lodivod bude striedať ešte pred prestávkou. Z ihriska odchádza Roberto Pereyra, ktorého nahradí Stefano Okaka.
    40. Richarlison (WAT)
     
    40
    Richarlison mal na kopačke vyrovnanie. Domáci útočník si prebral loptu na hranici šestnástky, mal pred sebou len Kaspera Schmeichela, ešte aj toho si položil na trávnik, no zblízka trafil iba bočnú sieť.
    37. Riyad Mahrez (LEC) - 0:1
     
    37
    Leicester City dáva gól! Hostia zaslúžene otvárajú skóre. Marc Albrighton udržal loptu pod tlakom, otočil sa s ňou a naslepo odcentroval pred bránu. Našiel úplne voľného RIYADA MAHREZA, ktorého hlavička skončila v sieti.
     
    30
    Aleksandar Dragović (Leicester) si pomáhal rukami v súboji Robertom Pereyrom a súpera ťahal za dres. Logickým vyústením bola už štvrtá žltá karta v tomto zápase.
    26. Jamie Vardy (LEC)
     
    26
    Jamie Vardy zahodil stopercentnú šancu. Kanonier "líšok" dostal vynikajúcu prihrávku do behu od Marca Albrightona, išiel sám na brankára Gomesa, ale nečakane minul cieľ.
    18. Šindži Okazaki (LEC)
     
    18
    Ben Chilwell využil benevolentnú hru domácich obrancov, urobil si priestor na ľavom krídle a výborne odcentroval. V šestnástke sa presadil nízky Šindži Okazaki a hlavičkou donútil Gomesa k zákroku.
     
    13
    Do tretice je tu žltá karta v rukách hlavného rozhodcu. Christian Kabasele (Watford) išiel do riskantného sklzu a nedovolene zastavil rozbehnutého Šindžiho Okazakiho.
     
    8
    Hlavný arbiter Chris Kavanagh je dnes nekompromisný, no opäť oprávnene vytiahol žltú kartu. Tentoraz ju videl Ben Watson (Watford), ktorý sklzom zneškodnil Marca Albrightona.
     
    4
    Harry Maguire (Leicester) si mohol odpustiť tvrdý súboj v strede poľa, keď poslal protihráča k zemi. Hlavný rozhodca neváhal a vytiahol žltú kartu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 45. Wagué, 65. Schmeichel (vla.) – 37. Mahrez

    Karty:   8. Watson (WAT), 13. Kabasele (WAT), 88. Zeegelaar (WAT) – 4. Maguire (LEC), 30. Dragović (LEC), 81. A. King (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 6:13.
    Watford FC: Gomes – Janmaat, Wagué, Kabasele, Zeegelaar – Cleverley, Watson (87. Prödl), Doucouré – Carrillo (90. Sinclair), Richarlison, Pereyra (44. Okaka).
    Náhradníci: Bachmann – Prödl, Sinclair, Gray, Holebas, Capoue, Okaka.

    Leicester City: Schmeichel – Dragović (73. Gray), Maguire, Morgan, Chilwell – Mahrez, A. King (84. Ulloa), Albrighton, Ndidi – Okazaki (73. Slimani), Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Gray, Slimani, Ulloa, James, Fuchs, Benalouane.