Novosibirsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Omsk – Helsinki 1:3 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (po pr.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan sk 2:4 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Slovan Bratislava
Piatok 03.11.2017, 15:00 • Kultúrno-zábavný komplex Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Nick Ebert (SBA) - 2:4
     
    58:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci to ešte v závere skúsili pri hre bez brankára. Do šance sa dostával Vojtěch Polák, no neuspel. Následne puk získal v obrannom pásme NICK EBERT a trafil opustenú domácu bránu. Bez asistencie.
    56:56 Veli-Matti Savinainen (JUG) - 2:3
     
    56:56
    Jugra dal gól!
    Domáci hokejisti sa napokon radujú zo strelenia kontaktného gólu. Ivan Švarný zbytočne prišiel o puk v obrannom pásme, napokon sa dostal k strele Tobias Viklund a tesne pred Jakubom Štěpánkom jeho pokus výborne tečoval VELI-MATTI SAVINAINEN. Asistencie: Tobias Viklund a Vojtěch Polák.
    51:08 Řepík (SBA) - 1:3
     
    51:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    Paráda! Belasí vedú opäť dvojgólovým rozdielom. Michal Sersen v spolupráci s Marekom Viedenským udržal puk v útočnom pásme, následne Lukáš Kašpar našiel pred bránou osamoteného MICHALA ŘEPÍKA, no a ten trafil odkrytú časť brány. Asistencie: Lukáš Kašpar a Michal Sersen.
    42:19 Ondřej Vitásek (JUG) - 1:2
     
    42:19
    Jugra dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú dôležitý kontaktný gól. Iľja Šipov potiahol puk do útočného pásma a následne ho posunul na ONDŘEJA VITÁSKA. Český obranca si prehodil puk na forhendovú stranu a prekonal svojho krajana v bráne Slovana. Celá situácia sa ešte riešila s videorozhodcami, no Jugra neporušila pravidlo o príliš veľa hráčoch na ľade.
     
    38:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí strieľajú v závere druhej tretiny nesmierne dôležitý gól. Po krásnej prihrávke Colbyho Genowaya spoza brány si izraelský útočník ELIEZER ŠERBATOV potiahol puk na forhendovú stranu a so šťastím z tesnej blízkosti prekonal brankára Iľju Proskuriakova. Asistencie: Colby Genoway a Zach Boychuk.
    12:20 Tomáš Hrnka (SBA) - 0:1
     
    12:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia nevyužili štvorminútovú presilovú hru, no napriek tomu sa dostávajú do vedenia. Pavol Skalický zaviezol puk do útočného pásma, následne ho posunul na hokejku TOMÁŠA HRNKU, ktorý peknou strelou nad rameno prekonal Iľju Proskuriakova. Asistencie: Pavol Skalický a Ivan Švárny.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 43. Vitásek, 57. Viklund (Viklund, V. Polák) – 13. Hrnka (Skalický, Švarný), 39. Šerbatov (Co. Genoway, Boychuk), 52. Řepík (Kašpar, Sersen), 59. Ebert


    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskuriakov (Šaryčenkov) – Viklund, Lekomcev (A), Vitásek, Štajnoch, Nekolenko, Pogorišný, Pereťagin – V. Polák, Varfolomejev, Savinainen – Koroljov, A. Michejev, Pestuško – Kozlovskij, Kupcov, Beľajev – Šurakov, Iľjin, Ankudinov – Šipov.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Sersen, Ebert, Després, Meszároš (C), T. Voráček, Švarný (A), Barker – Boychuk, Buchtele, Řepík – Viedenský, Co. Genoway, Kašpar (A) – Šerbatov, Skalický, A. Šťastný – Sádecký, J. Mikúš, Hrnka.

    Rozhodca: Jevgenij Gamalej, Jurij Oskirko – Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov.