Lučenec – Makroteam Žilina 7:3 (kon.)
koniec
FC Mimel Lučenec
7:3 (3:1)
ŠK Makroteam Žilina
Piatok 15.09.2017, 19:00 • ŠH ARENA • Varta futsal liga • 1. kolo
     
    Aj druhý polčas priniesol veľa zaujímavých momentov, hostia sa ešte dostali do tlaku a znížili náskok domácich na dva góly, ale Lučenec si následne už všetko postrážili poistil si víťazstvo ďalšími gólmi a tak sa toto stretnutie končí výhrou domáceho tímu 7:3!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:44:09)
     
    40
    Koniec zápasu.
     
    39
    Lučenec dáva gól!
    Hostia to ešte skúšali bez brankára, loptu však rýchlo stratili a do prázdnej brány dáva gól domáceho tímu DA SILVEIRA JUNIOR – 7:3!
     
    39
    Žltú kartu dostáva Fehérvári (FC Mimel Lučenec).
     
    39
    Pri lopte sú teraz domáci, ktorí sa nikam neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke. Lajš tak musí ostať vo svojej bránke, Lučenec sa postupnou kombináciou dostáva na útočnú polovičku.
     
    39
    Žilina to ešte skúša v útoku, ale do konca zápasu ostáva veľmi málo času. Domáci sa však ešte musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by hostia mohli potrestať.
     
    38
    Oddychový čas hostí.
     
    38
    Lučenec dáva gól!
    Žilina kombinovala pred bránkou domácich, hostia však loptu stratili, získal ju DA SILVEIRA JUNIOR a do prázdnej brány už skórovať bolo jednoduché – 6:3!
     
    38
    Hostia sú už pri lopte a znova odvolávajú brankára. Žilina už musí všetko sústrediť do útoku, čas sa rýchlo kráti. Lučenec sa tak približuje k úspešnej premiére v najvyššej súťaži.
     
    37
    Žilina navyše teraz často fauluje a tak si loptu aj naďalej držia futsalisti domáceho celku. Lučenec sa snaží čo najdlhšie držať loptu a nazbierať tak cenné sekundičky.
     
    37
    Lučenec sa teraz dostáva k lopte a presúva sa na útočnú polovičku. Tlak hostí je tak teraz prerušený, Žilina znova musí bojovať o loptu. Veľa času už hosťom však neostáva.
     
    37
    Oberman v bránke domácich vyťahuje ďalší veľmi úspešný zákrok, približne 3 minúty pred koncom domáci futsalisti stále vyhrávajú o dva góly.
     
    36
    Pri lopte je tak aj naďalej Žilina a kombinuje na útočnej polovičke. Zaplnená hala v Lučenci hlasitým povzbudzovaním pomáha svojim miláčikom.
     
    36
    A De Lima teraz triafa brvno! Lučenec je tak pod veľkým tlakom, hostia sa snažia streliť kontaktný gól, zatiaľ však domáci aj so šťastím odolávajú.
     
    35
    De Lima vo veľkej čanci! Hostia sa usadili pred bránou domácich, výbornú prihrávku dostal práve De Lima, ale Oberman sa prezentoval vynikajúcim zákrokom a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    35
    Pri lopte boli teraz však domáci, postupne sa dostali na útočnú polovičku, ale tam len faulovali a tak lopta pripadne hosťom. Lajš tak ide opäť na striedačku.
     
    34
    Kuhajdík zachytil zlú prihrávku a okamžite to skúsil na odkrytú bránu hostí, ale jeho pokus mieril tesne vedľa bránky Žiliny. Hostia už rozbiehajú ďalší útočný výpad.
     
    34
    Hostia získavajú loptu na svojej polovičke a Lajš opäť mieri na striedačku. Žilina prehráva o dva góly a do konca zápasu ostáva približne 6 minút. Domáci sa tak teraz musia brániť.

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. Brunovský, 17. Fehérvári, 18. Brunovský, 25. Rutkaj, 29. Brunovský, 38. Da Silveira Junior, 39. Da Silveira Junior – 12. Škulec, 33. De Lima, 33. Káčer

    Karty:   39. Fehérvári (LUC) – 28. De Lima (ZIL)


    FC Mimel Lučenec: Oberman – Mikuš, Csaba, L. Hricov, Fehérvári (C), A. Hricov, Brunovský, Da Silveira Junior, Máč, Kuhajdík, Rutkaj, Kočiš, Hrnčiar, Mišo
    ŠK Makroteam Žilina: Lajš – Porubčanský, Hudek (C), Krištofík, De Lima Batista, Bruno Moura Da Silva, Červený, Škulec, Papajčík, Káčer, Baláž, Zatúra

    Rozhodca: Mário Belavý, Peter Molnár