Lučenec – Makroteam Žilina 7:3 (kon.)
koniec
FC Mimel Lučenec
7:3 (3:1)
ŠK Makroteam Žilina
Piatok 15.09.2017, 19:00 • ŠH ARENA • Varta futsal liga • 1. kolo
     
    39
    Lučenec dáva gól!
    Hostia to ešte skúšali bez brankára, loptu však rýchlo stratili a do prázdnej brány dáva gól domáceho tímu DA SILVEIRA JUNIOR – 7:3!
     
    38
    Lučenec dáva gól!
    Žilina kombinovala pred bránkou domácich, hostia však loptu stratili, získal ju DA SILVEIRA JUNIOR a do prázdnej brány už skórovať bolo jednoduché – 6:3!
     
    33
    Žilina dáva gól!
    Domáci boli v útoku a tak skúšali hrať bez brankára, spravili však chybu v rozohrávke a gólom to dokázal potrestať MILAN KÁČER, ktorý tak ešte dáva svojmu tímu nádej – 5:3!
     
    33
    Žilina dáva gól!
    Konečne to tam padlo v druhom polčase aj hosťom, Žilina hrala bez brankára a kombinovala na útočnej polovičke, na pravej strane pred bránkou domácich stál úplne voľný DE LIMA a ten dáva druhý gól hostí v tomto zápase – 5:2!
     
    29
    Lučenec dáva gól!
    A je tu ďalší gól domáceho mužstva! Sledovali sme rýchly prechod do útoku, pred bránou Žiliny krásne zakombinovali domáci hráči a na konci tejto situácie stal ANTON BRUNOVSKÝ, ktorý zazanamenáva hattrick v tomto zápase – 5:1!
     
    25
    Lučenec dáva gól!
    Prichádza štvrtý gól domácich v tomto zápase! Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku, krásnu individuálnu akciu predviedol PETER RUTKAJ a celú túto situáciu zakončil aj gólom v sieti hostí – 4:1!
     
    18
    Lučenec dáva gól!
    A je tu tretí gól v sieti Žiliny! Hostia opäť prepadli v obrane, do veľkej šance sa dostal ANDTON BRUNOVSKÝ a prehodil brankára Lajša – 3:1!
     
    17
    Lučenec dáva gól!
    Tlak domácich končí gólom! Hostia stratili na svojom území loptu, najprv skvelo zasiahol brankár Lajš, k odrazenej lopte sa však dostal ATTILA FEHÉRVÁRI a domáci kapitán posiela Lučenec do vedenia 2:1!
     
    12
    V 12. minúte zápasu vyrovnáva za hostí na 1:1 MICHAL ŠKULEC!
     
    3
    V 3. minúte zápasu otvára skóre tohto stretnutia domáci ANTON BRUNOVSKÝ!

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. Brunovský, 17. Fehérvári, 18. Brunovský, 25. Rutkaj, 29. Brunovský, 38. Da Silveira Junior, 39. Da Silveira Junior – 12. Škulec, 33. De Lima, 33. Káčer

    Karty:   39. Fehérvári (LUC) – 28. De Lima (ZIL)


    FC Mimel Lučenec: Oberman – Mikuš, Csaba, L. Hricov, Fehérvári (C), A. Hricov, Brunovský, Da Silveira Junior, Máč, Kuhajdík, Rutkaj, Kočiš, Hrnčiar, Mišo
    ŠK Makroteam Žilina: Lajš – Porubčanský, Hudek (C), Krištofík, De Lima Batista, Bruno Moura Da Silva, Červený, Škulec, Papajčík, Káčer, Baláž, Zatúra

    Rozhodca: Mário Belavý, Peter Molnár