Lučenec – Makroteam Žilina 7:3 (kon.)
koniec
FC Mimel Lučenec
7:3 (3:1)
ŠK Makroteam Žilina
Piatok 15.09.2017, 19:00 • ŠH ARENA • Varta futsal liga • 1. kolo
     
    39
    Lučenec dáva gól!
    Hostia to ešte skúšali bez brankára, loptu však rýchlo stratili a do prázdnej brány dáva gól domáceho tímu DA SILVEIRA JUNIOR – 7:3!
     
    39
    Žltú kartu dostáva Fehérvári (FC Mimel Lučenec).
     
    38
    Lučenec dáva gól!
    Žilina kombinovala pred bránkou domácich, hostia však loptu stratili, získal ju DA SILVEIRA JUNIOR a do prázdnej brány už skórovať bolo jednoduché – 6:3!
     
    36
    A De Lima teraz triafa brvno! Lučenec je tak pod veľkým tlakom, hostia sa snažia streliť kontaktný gól, zatiaľ však domáci aj so šťastím odolávajú.
     
    35
    De Lima vo veľkej čanci! Hostia sa usadili pred bránou domácich, výbornú prihrávku dostal práve De Lima, ale Oberman sa prezentoval vynikajúcim zákrokom a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    33
    Žilina dáva gól!
    Domáci boli v útoku a tak skúšali hrať bez brankára, spravili však chybu v rozohrávke a gólom to dokázal potrestať MILAN KÁČER, ktorý tak ešte dáva svojmu tímu nádej – 5:3!
     
    33
    Žilina dáva gól!
    Konečne to tam padlo v druhom polčase aj hosťom, Žilina hrala bez brankára a kombinovala na útočnej polovičke, na pravej strane pred bránkou domácich stál úplne voľný DE LIMA a ten dáva druhý gól hostí v tomto zápase – 5:2!
     
    32
    Krištofík sa teraz dostal do veľkej šance, brankár domácich Oberman ho však dokázal vyhytať!
     
    29
    Lučenec dáva gól!
    A je tu ďalší gól domáceho mužstva! Sledovali sme rýchly prechod do útoku, pred bránou Žiliny krásne zakombinovali domáci hráči a na konci tejto situácie stal ANTON BRUNOVSKÝ, ktorý zazanamenáva hattrick v tomto zápase – 5:1!
     
    29
    Da Silveira Junior sa dostal do veľkej šance, Lajš však dobre čítal hru, včas opustil svoju bránu a výborným zákrokom zachránil svoj tím od ďalšieho inkasovaného gólu.
     
    28
    Žltú kartu dostáva De Lima (ŠK Makroteam Žilina).
     
    28
    Domáci založili rýchly útok, pred bránou hostí mal veľkú šancu Rutkaj, ale nedokázal loptu trafiť ideálne a tak si Lajš mohol vydýchnuť!
     
    25
    Lučenec dáva gól!
    Prichádza štvrtý gól domácich v tomto zápase! Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku, krásnu individuálnu akciu predviedol PETER RUTKAJ a celú túto situáciu zakončil aj gólom v sieti hostí – 4:1!
     
    24
    Veľká šanca pre Žilinu! De Lima sa dostal do zakončenia, prekonal brankára domácich, ale na bránkovej čiare loptu obrana domácich dostala do bezpečia a následne už De Lima nedorazil úspešne.
     
    22
    Pekná kombináca pred branou hostí, vo veľkej šanci sa ocitol Fehérvári, ale bránu prestrelil!
     
    18
    Lučenec dáva gól!
    A je tu tretí gól v sieti Žiliny! Hostia opäť prepadli v obrane, do veľkej šance sa dostal ANDTON BRUNOVSKÝ a prehodil brankára Lajša – 3:1!
     
    17
    Lučenec dáva gól!
    Tlak domácich končí gólom! Hostia stratili na svojom území loptu, najprv skvelo zasiahol brankár Lajš, k odrazenej lopte sa však dostal ATTILA FEHÉRVÁRI a domáci kapitán posiela Lučenec do vedenia 2:1!
     
    12
    Pre technické problémy začíname v 12. minúte, stav zápasu je 1:1!
     
    12
    V 12. minúte zápasu vyrovnáva za hostí na 1:1 MICHAL ŠKULEC!
     
    3
    V 3. minúte zápasu otvára skóre tohto stretnutia domáci ANTON BRUNOVSKÝ!

    Miroslav Revaj

    Góly: 3. Brunovský, 17. Fehérvári, 18. Brunovský, 25. Rutkaj, 29. Brunovský, 38. Da Silveira Junior, 39. Da Silveira Junior – 12. Škulec, 33. De Lima, 33. Káčer

    Karty:   39. Fehérvári (LUC) – 28. De Lima (ZIL)


    FC Mimel Lučenec: Oberman – Mikuš, Csaba, L. Hricov, Fehérvári (C), A. Hricov, Brunovský, Da Silveira Junior, Máč, Kuhajdík, Rutkaj, Kočiš, Hrnčiar, Mišo
    ŠK Makroteam Žilina: Lajš – Porubčanský, Hudek (C), Krištofík, De Lima Batista, Bruno Moura Da Silva, Červený, Škulec, Papajčík, Káčer, Baláž, Zatúra

    Rozhodca: Mário Belavý, Peter Molnár