Třinec – Mannheim 3:0 (kon.) | HV71 – Esbjerg 3:0 (kon.) | Brynäs – Cracovia 8:0 (kon.)
Wolfsburg – Tappara 1:7 (kon.) | Jyväskylä – Vienna 4:1 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:3 (kon.)
Mníchov – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Salzburg – B. Bystrica sk 5:0 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 27.08.2017, 19:30 • Eisarena Salzburg, Salzburg • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:06
    Tím Salzburg práve strelil gól!
    Domácim dnes proste presilovky vychádzajú výborne! Hosťujúca obrana si nedala pozor na túto situáciu, nechala preniknúť na svoju bránu RYANA DUNCANA a domáci hokejista bezpečne zvyšuje nad Lassilovu lapačku na 5:0! Zápas je tak definitívne rozhodnutý, rozhodli o ňom presilové hry.
    Asistencia: Brant Harris, Matthias Trattnig.
     
    33:04
    Tím Salzburg práve strelil gól!
    A je to 4:0! Domáci sa rýchlo presunuli do útočného pásma, predviedli krásnu kombináciu pred bránou hostí, ALEXANDER CIJAN si poradil so skackajúcou prihrávkou a puk umiestnil za chrbát brankára Lassilu!
    Asistencia: Julien Brouillette, Mario Huber.
     
    27:14
    Tím Salzburg práve strelil gól!
    Očakávaný tretí gól domácich prichádza! Presilovku 5 na 3 hostia ustáli, ale domáci pokračovali v prevahe 5 na 4 a z tejto presilovky domáci už gól vyťažili. Raffl sa dostal k strele na bránku hostí, tento pokus ešte brankár Lassila vyrazil, ale na dorážku od ALEXANDERA RAUCHENWALDA už nestačil – 3:0!
    Asistencia: Thomas Raffl.
     
    19:03
    Tím Salzburg práve strelil gól!
    Nuž, Salzburg využíva aj to druhé vylúčenie z trestu a ide do vedenia 2:0! Welser poslal spoza bránky puk do dobrej pozície pre BRANTA HARRISA a ten sa nemýlil. Pre hostí to je veľmi nepríjemná situácia, kvôli jednému faulu inkasovali dva góly.
    Asistencia: Daniel Welser.
     
    18:26
    Tím Salzburg práve strelil gól!
    Dlho netrvalo a domáci využívajú presilovku! ALEXANDERA RAUCHENWALDA teraz až neuveriteľne prešiel cez troch hokejistov hostí, dostal sa pred brankára Lassilu a pohotovou strelou dáva prvý gól tohto zápasu – 1:0! Presilovka domácich pokračuje ďalej.
    Asistencia: Matthias Trattnig.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 19. Rauchenwald (Trattnig), 20. Harris (Welser), 28. Rauchenwald (Raffl), 34. Cijan (Brouillette, Huber), 53. Duncan (Harris, Trattnig)


    EC Red Bull Salzburg: Gracnar (Starkbaum) – Brouillette, Heinrich, Generous, Trattnig, Pallestrang, Raymond, Viveiros – Duncan, Welser, Harris – Raffl, Rauchenwald, Aleardi – Cijan, Schiechl, Huber – Latusa, Hochkofler, Baltram – Wachter
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Kubka, Ďatelinka, Sedlák, Dame-Malka, Gélinas, Mihalik, Gründling – Gabor, Lamper, Bortňák – Bubela, Hohmann, Bartánus – Brittain, Belluš, Faille – Češík, Tamáši, Andrisík – Róth

    Rozhodca: Hallin (NOR), Smetana (AUT) – Paradatscher (ITA), Verworner (AUT)