Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – Novgorod 2:1 (po pr.)
Jugra Chanty-Mansijsk – S.Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižnekamsk – Red Star Kunlun 2:1 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:6 (0:2, 1:1, 1:3)
Spartak Moskva
cz Sobota 26.08.2017, 13:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:01 Lukáš RADIL - 2:6
     
    57:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek v samotném závěru třetí třetiny upravuje své vedení. Ben Maxwell vypálil a jeho ránu před brankou zkušeně a zejména přesně tečoval LUKÁŠ RADIL. Asistence: Ben Maxwell a Ville Lajunen.
     
    48:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek hraje aktivní, výsledkem toho je další vstřelená branka. Domácí obrana nechala příliš mnoho prostoru ALEXANDRU CHOCHLAČOVI, který dokázal přihrávku od Leščenka zpracovat a přesně vypálit. Asistence: Vjačeslav Leščenko a Ryan Stoa.
    47:32 Viktor KOMAROV - 2:4
     
    47:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Bleskově ale odpovídá hostující celek. Lukáš Radil výborně přihrál na zcela volného VIKTORA KOMAROVA, který se zakončením do horní části branky neměl problém. Výborně to udělal Radil, který sám mohl zakončovat, ale ještě vylepšil pozici pro spoluhráče. Asistence: Lukáš Radil, Ben Maxwell.
    46:56 Maxim PESTUŠKO - 2:3
     
    46:56
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky. Po krásné kombinaci se přesnou střelou bez přípravy prosazuje MAXIM PESTUŠKO. Asistence: Pavel Valentěnko a Dmitrij Makarov.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexej Pepeljajev – 2 min., hákování).
     
    44:32
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Maxim Pestuško – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
    37:44 Vitalij ŠULAKOV - 1:3
     
    37:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté v závěru druhé třetiny dávají gól, a tak snižují náskok soupeře. Sergej Kupcov dobře vystřelil a clonil před brankou, díky čemuž měl VITALIJ ŠULAKOV dostatek prostoru pro pohodlné zakončení. Asistence: Sergej Kupcov a Dmitrij Makarov.
     
    31:46
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min., podražení).
     
    31:46
    Nyní to domácí sehráli velmi dobře, do zajímavé střelecké pozice se dostal Anton Koroljov, který ovšem trefil jen prostor, kde byl Nikita Bespalov.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Judin – 2 min., držení protihráče).
    21:26 Alexandr CHOCHLAČOV - 0:3
     
    21:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek také aktivně vstoupil do druhé části. ALEXANDR CHOCHLAČOV se dostal do útočného pásma, napřáhl se a jeho tvrdá rána končí pod horní tyčkou. Krásná rána navyšuje náskok Moskvy.
    19:17 Igor MIRNOV - 0:2
     
    19:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny navyšuje hostující celek své vedení. Po pěkné rychlé kombinaci v předbrankovém prostoru se kotouč odrazil k volnému IGORU MIRNOVI, který z hranice brankoviště celkem snadno doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Viktor Bobrov.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Maxim Pestuško – 2 min., podražení).
     
    07:02
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Ivan Lekomcev – 2 min., podražení).
    00:25 Viktor KOMAROV - 0:1
     
    00:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    První střela na branku končí gólem. Hostující VIKTOR KOMAROV mohl přihrávat, ale rozhodl se pro zakončení. Kotouč poslal mezi ruku a tělo domácího brankáře, což se ukázalo jako dobré řešení.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 38. Šulakov (Kupcov, D. Makarov), 47. Pestuško (Valentenko, D. Makarov) – 1. V. Komarov, 20. Mirnov (Bobrov), 22. Chochlačov, 48. V. Komarov (Radil, Maxwell), 49. Chochlačov (Leščenko, Stoa), 58. Radil (Maxwell, V. Lajunen)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Proskuriakov) – Šulakov, Lekomcev, Valentenko, Štajnoch, Ugolnikov, Makarov – Pestuško, D. Makarov, Skačkov – Savinainen, Kurianov, Koroljov – Akmaldinov, K. Majorov, Ankudinov – Gorbunov, Panov, Šen – Kupcov.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Kalinin, Judin, Pepeljajev, V. Lajunen, Provolnev, Bondarev – Maxwell, V. Komarov, Radil – Chochlačov, Leščenko, Stoa – Bobrov, Mirnov, Komaristý – Lee, Kuznecov, Nikoncev – Orlov.

    Rozhodca: Azukovskij, Ovčinikov – Viljugin, Nikolajev