Gap – Zürich 1:11 (kon.) | Frölunda – EC-KAC 2:1 (kon.) | Liberec – Cardiff 5:2 (kon.)
Stavanger – Redhawks 3:4 (kon.) | Kuopio – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Nottingham 2:4 (kon.)
Davos – Växjö 0:3 (kon.) | Bern – TPS 4:0 (kon.)
koniec
Mountfield HK
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Nottingham Panthers
cz Sobota 26.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Hradec Králové • Liga majstrov • Skupina F
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek z města Františka Ulricha a Josefa Gočára vše, přeji vám pěkný zbytek večera a někdy brzy se zase budu těšit, na počtenou. (20:46:11)
     
    Střely ve třetí třetině (celkem):

    Mountfield HK – 12 (39)

    Nottingham Panthers – 8 (19)
     
    Je dobojováno! Pod Bílou věží se dnes urodil překvapivý výsledek, když Panteři z Nottinghamu porazili místní Mountfield 4:2! V průběhu utkání nebyli lepším celkem, ale efektivitu v zakončení měli podstatně vyšší než Hradečtí, což bylo pro střetnutí alfou i omegou. Do osudu duelu nejvýrazněji promluvili tři hráči, kteří jsou rovněž vyhlášeni jeho největšími hvězdami. Za Východočechy je to Roman Kukumberg. Z celku Angličanů jsou to vynikající brankář Michael Garnett a vymetač horních rohů hokejových branek – Josh Shalla. Fanoušci z Británie hlasitě oslavují svou výhru ještě nyní, když už aréna potemněla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Hra se dohrává za bránou Garneta, kde se pochopitelně ještě strhla menší roztržka. Jedno je však již jisté. Panteři dnes získají překvapivé vítězství.
     
    59:35
    Graňákovu ránu od modré zblokoval první bránící hráč a Rosandičovi sjel puk z čepele. Následovalo zakázané uvolnění Nottinghamu, jehož fanoušci už slaví.
     
    59:09
    Hradečtí motají svého soupeře kombinací po mantinelu, ale do střelecké pozice se zatím nemohou prosadit. Protivník výborně napadá.
     
    58:41
    Je to tak, Lvi zkoušejí své štěstí s šesti bruslaři v poli a odkrytou klecí. Uvidíme, zda riskantní tah trenéra Sýkory vyjde.
     
    58:41
    Panteři se teď osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění, tlak Východočechů je nyní opravdu drtivý. Pavelka již jednou vystartoval na střídačku a nyní lze očekávat, že na ní zůstane. Hradečtí si pochopitelně berou oddechový čas.
     
    58:02
    Mountfield ještě větří příležitost, Jarůšek míchá s toušem u mantinelu a pohledem hledá volného parťáka do kombinace.
    57:45 ROSANDIČ - 2:4
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku 4 na 3 Hradečtí využili. Garnett vyrazil asi tři střely, když se puku chopil MISLAV ROSANDIČ a konečně jej poslal pod břevno za záda bezmocného brankáře, jenž má svým bekům co vyčítat. Asistence: Roman Kukumberg, Bedřich Köhler.
     
    57:25
    S tresty se tu roztrhl pytel. Tento je zasloužený. Farmer dostává dvě minuty za sekání.
     
    56:52
    Na ledě se hraje ve čtyřech, Východočeši motají svého protivníka v jeho třetině, do zakončení se ale zatím nedostali.
     
    56:19
    Situace eskaluje. Do potyčky se nyní dostali Radovan Pavlík a Per Erik Gustav Lindhagen. Oba dostali dvě minuty za hrubost.
     
    55:34
    Tak teď sudí pravděpodobně ustřelil. Zdeněk Čáp pro mě osobně zcela nepochopitelně inkasuje dvě trestné minuty za nádherný bodyček, za nějž by měl být pochválen. Situace měla dohru u mantinelu, kde Britové opláceli, pročež se vylučuje na obou stranách. Nakonec jsou to dvě minuty pro Čápa – podražení a dvě pro Yanna Sauvea – krosček.
     
    55:16
    Hráči z Británie dnes možná vytěžili z minima maximum, každopádně se teď již cítí v pohodě, což je znát i na jejich hře, jelikož aktivně napadají rozehrávku Lvů.
    54:22 MOKSHANTSEV - 1:4
     
    54:22
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! Panteři využívají již třetí přesilovku v zápase! ALEXANDER MOKSHANTSEV dostal přihrávku na levou stranu a střelou do teploměru na přední tyč pokořil Pavelku, jenž pokus ztlumil, ale nezastavil – 4:1! Asistence: Zackary Phillips, Yann Sauve.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 53. Kukumberg (R. Pavlík, F. Pavlík), 58. Rosandič (Kukumberg, Köhler) – 13. Shalla (Farmer), 30. Spang (Phillips), 45. Shalla (Perlini), 55. Mokshantsev (Phillips, Sauve.)


    Mountfield HK: Pavelka (Sedláček) – Gregorc, F. Pavlík, Vydarený "A", Čáp, Graňák, Rosandič, Pohl – Červený, Džerinš, Jarůšek – Šimánek, Zigo, Köhler "C" – R. Pavlík, Kukumberg "A", Vopelka – Pilař, Miškář, Dvořák. Trenér: Václav Sýkora.
    Nottingham Panthers: Garnett (Gospel) – Billingsley, Spang, Lee "C", Sauve, Mosey, Gagnon – Lindhagen, Phillips, Derlago – Shalla, Perlini, Farmer "A" – Clarke, Bussieres, Brown "A" – Betteridge, Lachowicz, Mokshantsev. Trenér: Corey Neilson.

    Rozhodca: Birin, Úlehla – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3220