Bournemouth – Manchester City 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Swansea 0:2 (kon.) | Huddersfield Town – Southampton 0:0 (kon.)
Newcastle – West Ham 3:0 (kon.) | Watford – Brighton 0:0 (kon.) | Manchester United – Leicester 2:0 (kon.)
koniec
Huddersfield Town
0:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 26.08.2017, 16:00 • John Smith's Stadium Huddersfield • Anglická Premier League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    90+1. Ryan Bertrand (SOT)
     
    90+1
    Southampton mohol v závere rozhodnúť o svojom víťazstve. Ryan Bertrand dostal výbornú prihrávku pred odkrytú bránu, ale loptu na poslednú chvíľu vykopol z čiary Tom Smith.
     
    88
    Máme tu posledné striedanie v domácom tíme. Dnešný duel nedohrá Elias Kachunga, pretože ho vymenil Collin Quaner.
     
    86
    Southampton v záverečných minútach zápasu prebral iniciatívu. Výbornú prihrávku McQueena však nezužitkoval Shane Long, ktorý zblízka nezasiahol dobre loptu a minul bránu.
    85. Nathan Redmond (SOT)
     
    85
    Jonas Lössl vytiahol iba druhý zákrok v dnešnom zápase, ale mimoriadne dôležitý. Dánsky brankár úspešne zlikvidoval strelu Redmonda z hranice šestnástky.
    82. James Ward-Prowse (SOT)
     
    82
    James Ward-Prowse dostal vynikajúcu prihrávku za obranu, ale nemal potrebnú rýchlosť. Preto musel zvoliť kľučku proti Zankovi. Napokon spadol na trávnik a pýtal si penaltu. Bolo to však naivné.
     
    74
    Tréner Southamptonu si vyčerpal všetky možnosti na striedanie. Tentoraz stiahol z trávnika Dušana Tadića, ktorého nahradil Sam McQueen.
     
    71
    Evidujeme druhé striedanie v hosťujúcom tábore. V dnešnom zápase dohral Manolo Gabbiadini, vystriedal ho James Ward-Prowse.
     
    64
    Prvýkrát striedajú aj hostia. Mario Lemina prenechal miesto skúsenému Shanovi Longovi, ktorý by mal oživiť ofenzívu.
     
    61
    Domáci kouč urobil druhú zmenu v dnešnom stretnutí. Z ihriska stiahol Philipa Bilinga, ktorého nahradil Danny Williams.
     
    56
    Rajiv van La Parra napokon musel opustiť trávnik pre zdravotné problémy. Nahradil ho Kasey Palmer.
     
    45+1
    Ešte pred polčasovým hvizdom hlavný rozhodca prvýkrát siahol do svojej kapsičky, kde mal odloženú žltú kartu pre Oriola Romeua (Southampton).
    40. Elias Kachunga (HUD)
     
    40
    Veľké zaváhanie Frasera Forstera. Brankár Southamptonu nedokázal spracovať centrovanú loptu, vypadla mu rovno pred súpera, ale jeho strela bola zblokovaná na roh.
     
    31
    Steve Mounié mohol zmeniť bezgólový stav. Domáci útočník dostal presnú loptu do šestnástky, ale jeho strela nebola ideálna a skončila tesne vedľa brány.
     
    23
    Skóre sa však mohlo meniť na opačnej strane ihriska. Bleskový prechod domácich dopredu sa skončil strelou Rajiva van La Parru, ktorú na poslednú chvíľu zastavil jeden z obrancov hostí.
     
    20
    Gólová príležitosť domáceho tímu. Po výbornom centri z ľavého krídla si nabehol pred bránu voľný Steve Mounié, ale zblízka stroskotal na Forsterovi.
     
    11
    Veľká šanca hostí. Nathan Redmond si nabehol za obranu domáceho tímu, postupoval sám na Lössla, ale loptu poslal tesne vedľa žrde.

    Tomáš Lengyel

    Góly:

    Karty:   45+1. Romeu (SOT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 10:10.
    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Zanka, Schindler, Löwe – Mooy, Biling (61. Williams) – Kachunga (88. Quaner), Ince, van La Parra (56. Palmer) – Mounié.
    Náhradníci: Coleman – Malone, Hefele, Williams, Quaner, Palmer, Lolley.

    Southampton FC: Forster – Soares, Stephens, Jošida, Bertrand – Romeu, Lemina (64. S. Long) – Tadić (74. McQueen), S. Davis (C), Redmond – Gabbiadini (71. Ward-Prowse).
    Náhradníci: A. McCarthy – Hoedt, Ward-Prowse, Boufal, McQueen, Ch. Austin, S. Long.