Kolín nad Rýnom – Hamburger 1:3 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
1:3 (0:2)
Hamburger SV
Piatok 25.08.2017, 20:30 • RheinEnergieStadion • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas napokon priniesol veľa zaujímavých momentov! Najprv sa dlho nehralo pre zdravotné problémy rozhodcu a preto sa muselo nastavovať v závere toľko minút. V 59. minúte prišla červená karta pre hostí a domáci tak dlho hrali presilovku o jedného hráča. Nastavený čas napokon priniesol ešte dva góly, keď najprv na rozdiel jedného gólu znížil domáci Sörensen, ale chvíľu na to Holtby dal tretí gól hostí a tak Kolín prehráva doma tento zápas pomerom 1:3!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! (22:37:12)
     
    90+12
    Koniec zápasu.
     
    90+11
    Stále sa ešte hrá! Domáci sa ešte snažia streliť aspoň jeden gól, ale ich úsilie je prerušené ofsajdom. Zrejme to už hostia bez problémov dotiahnu do víťazného konca.
    90+10. Lewis Holtby (HAM) - 1:3
     
    90+10
    Hamburger SV dal gól!
    Napokon však prichádza gól hosťujúceho mužstva a ten už zrejme znamená definitívny zisk troch bodov pre Hamburger! Ekdal zachytil loptu v strede poľa, dostal sa až pred bránu domácich, loptu potom posunul na LEWISE HOLTBYHO a ten dáva gól na 1:3!
    90+8. Kyriakos Papadopoulos (HAM)
     
    90+8
    Žltú kartu dostáva Kyriakos Papadopoulos (Hamburger SV).
    90+7. Frederik Sörensen (KLN) - 1:2
     
    90+7
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Tak predsa len sa podarilo domácim v tomto zápase streliť gól a znižujú tak na 1:2! Center do pokutového územia domácich dokázal hlavou spracovať Córdoba, pripravil tak streleckú pozíciu pre FREDERIKA SÖRENSENA a ten pohodlne dáva gól! Uvidíme, či domáci ešte stihnúť pridať aj druhý.
     
    90+6
    Do konca nastaveného času už veľa nechýba, domáci sú pri lopte ale nedarí sa im ich snahu dotiahnuť až do úspešného zakončenia.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Lewis Holtby.
     
    90+4
    Na druhej strane prišlo aj zakončenie zo strany domácich, ale Clemensov pokus úspešný nebol a bude to odkop od brány Hamburgeru.
     
    90+3
    Hostia mohli zápas definitívne rozhodnúť! Kostić sa po rýchlom brejku dostal k nebezpečnej strele spoza 16-tky, ale brankár domácich Horn sa vyznamenal!
     
    90+2
    Rohový kop domácim futbalistom nič zaujímavého nepriniesol a hostia teraz navyše vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    90+1
    Domáci futbalisti prenikli na útočnú polovičku a po zblokovanej lopte získavajú rohový kop.
     
    90
    Hlavný rozhodca napokon nastavuje ešte 9 minút! Presne ako sme avizovali, takže domáci ešte získavajú nejaký ten čas.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Jonas Hector (1. FC Kolín nad Rýnom).
     
    88
    A pri lopte sú navyše práve hostia a pochopiteľne sa nikam neponáhľajú. S loptou sa držia na útočnej polovičke a snažia sa hrať o čas. Domácim nepomáha ani vysoké napádanie.
     
    87
    Do pokutového územia hostí smeroval center z ľavej strany, skákal naň Guirassy, ale loptu poslal iba mimo bránu. Hostia sa tak aj teraz ubránili bez problémov.
     
    85
    Ako som už spomínal, v druhom polčase bola hra dlho prerušená kvôli zdravotným problémom hlavného rozhodcu a tak podľa mňa zápas ešte nejakých minimálne 10 minút potrvá. Hamburger si aj naďalej drží náskok o dva góly.
    84.
     
    84
    Veľká šanca na strane domácich! Po zmätkoch pred bránou hostí sa k odrazenej lopte dostal aktívny Córdoba, ale vo výbornej príležitosti nedokázal prekonať fantastického Mathenia!
     
    83
    Na druhej strane sme sledovali rohový kop v podaní Hamburgeru, Kostićov center však nič prevratného neznamenal a domáci vyrážajú do ďalšieho brejku.
     
    82
    Kolín založil rýchly protiútok a po ňom sa strelou prezentoval domáci futbalista Jojić, ale jeho pokus úspešný nebol a tak to bude opäť len odkop od brány hostí.
     
    81
    Pri lopte sú momentálne hostia a snažia sa naťahovať čas. S rozohrávkou autového vhadzovania sa nikam neponáhľali a tak im musel hlavný rozhodca dohovoriť. Hamburger však je aj naďalej na útočnej polovičke.
     
    80
    K jeho rozohrávke sa napokon postavil Jojic, jeho center bol však nepresný a žiadnu zaujímavú situáciu tak nepriniesol. Výkop od brány Mathenia.
     
    79
    Kolínu sa podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po faule zo strany hostí získava nebezpečný priamy kop, čo by sme mohli nazvať ako skrátený rohový kop.
     
    78
    Už teraz je zrejmé, že v druhom polčase sa bude nastavovať väčšia minutáž. Dlho sa totižto pre zdravotné problémy hlavného rozhodcu nehralo. Kolín tak ešte má nejaký ten čas aby strelil dva góly, navyše hrá presilovku o jedného hráča.
     
    77
    A opäť sme sledovali individuálnu akciu domáceho Córdobu, teraz sa dostal už aj k strele, ale z ťažkého uhla sa mu brankára hostí Mathenia prekonať nepodarilo.
     
    76
    Hostia sa na chvíľu usadili na útočnej polovičke, nič zaujímavého tam však nevymysleli a tak už idú dopredu domáci futbalisti.
     
    75
    Domáci Córdoba sa aj v tomto prípade ocitol v ofsajde. Snaha domácich futbalistov je veľká, prichádzajú však chyby vo finálnej fáze.
     
    74
    Sledovali sme ďalší útočný výpad domácich futbalistov, Klunterov center však skončilo iba mimo hraciu plochu. Mathenia tak bude odkopávať od svojej brány.
     
    73
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Matthias Lehmann, prichádza Miloš Jojić.
     
    72
    O ďalšiu útočnú akciu domáceho tímu sa snažil dnes veľmi aktívny Córdoba, avšak postranný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Dennis Diekmeier (Hamburger SV).
     
    70
    Tlak domácich pokračuje aj naďalej, hostia však stále statočne odolávajú. Uvidíme, či sa Kolínu ešte niečo s týmto výsledkom podarí spraviť.
     
    68
    Po rýchlom útoku zo strany domácich sa k zakončeniu dostal Lehmann, jeho pokus z väčšej vzdialenosti však brankár Mathenia bezpečne zneškodnil.
     
    67
    Hostia sa však dostali až na útočnú polovičku a získali aj rohový kop. Center od Kostića však dokázali domáci upratať do bezpečia. Hamburger sa sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    66
    Domáci teraz však na útočnej polovičke faulovali a tak loptu strácajú. Hamburger sa tak následne snaží hru upokojiť. Kolín však na nič nečaká a okamžite vysoko napáda rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    65
    Ale Kolín sa opäť dostáva k lopte a presúva sa na útočnú polovičku. Zrejme takýto obraz hry budeme sledovať veľmi často, pretože hostia hrajú od 60. minúty o jedného hráča menej.
     
    64
    Dlho netrvalo a domáci opäť pohrozili, Osako si spracoval ťažkú loptu a pokúsil sa aj vystreliť, ale jeho pokus napokon presný nebol a brankára domácich tak nezamestnal.
     
    63
    Rohový kop následne nič zaujímavého nepriniesol, hostia sa ubránili bez problémov. Domáci však ihneď vysoko napádajú a snažia sa o ďalší útok.
     
    62
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Gian-Luca Waldschmidt, prichádza Gideon Jung.
     
    61
    Horn centroval do pokutového územia hostí a po zblokovanej strele vybojoval pre svoj tím rohový kop. Pred ním však ešte uvidíme striedanie na strane hostí.
     
    60
    Domáci v strede poľa získali loptu a po priamom kope sa okamžite presúvajú na útočnú polovičku. Hostia tak majú pred sebou ešte poriadne ťažký zvyšok druhého polčasu.
    59. Mërgim Mavraj (HAM)
     
    59
    Nepríjemná situácia pre hostí! Marvaj je po druhej žltej karte vylúčený z tohto zápasu a domáci budú tak do konca zápasu hrať presilovku o jedného hráča, čo im dáva veľkú šancu na skorigovanie výsledku.
     
    58
    Tak, napokon je hlavný rozhodca zápasu Brych v poriadku a v hre už môžme pokračovať! Uvidíme, ako táto dlhšia pauza bude mať vplyv na zápas.
     
    54
    Hlavný rozhodca Brych je aj naďalej v šatni. Dlhšiu dobu sa tak nehrá a určite sa tak bude nastavovať v druhom polčase poriadna minutáž. Uvidíme, či napokon bude musieť náhradný rozhodca zasiahnuť do hry.
     
    52
    Stále sa nehrá! Hlavný rozhodca je zrejme v opatere lekárov, celkom kuriózna situácia, ktorú až tak často nevidíme.
     
    50
    Tak to je zaujímavá situácia! Hra sa musela prerušiť, pretože do šatní odišiel hlavný rozhodca zápasu Brych. Uvidíme, ako sa táto situácia napokon vyvinie.
     
    50
    Momentálne sú pri lopte práve hostia, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke. Snažia sa postupnými prihrávkami dostať svojho dnešného súpera pod tlak.
     
    49
    To na druhej strane hostia zase predviedli výbornú efektivitu a zatiaľ majú našliapnuté za víťazstvom v tomto zápase. Čaká ich však ešte určite veľmi náročné druhé dejstvo.
     
    48
    Zrejme tak môžme očakávať v druhom polčase aktívnu hru domácich futbalistov. V prvom polčase Kolín bol určite vyrovnaným súperom, žiaľ inkasoval dva góly.
    47. Jhon Córdoba (KLN)
     
    47
    Hneď v úvode tohto dejstva je tu veľká šanca pre domácich futbalistov! Córdoba sa dostal k odrazenej lopte a nebezpečne spoza 16-tky aj vystrelil. Jeho pokus len tesne minul bránu hostí!
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti a presúvajú sa na útočnú polovičku. Kolín napokon spravil do druhého polčasu zmenu v zostave.
     
    46
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Leonardo Bittencourt, prichádza Sehrou Guirassy.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Sledovali sme napokon veľmi zaujímavý prvý polčas! Hra bola z oboch strán veľmi vyrovnaná, avšak góly dávali hostia. Najprv sa to podarilo v 28. Hahnovi a potom aj v 34. minúte Woodovi. Hostia tak po prvom polčase vyhrávajú 2:0!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    K strele na domácu bránu sa ešte dostal Kostić. jeho pokus len tesne minul bránu hostí! Po tejto situáciu už hlavný rozhodca ukončil prvý polčas.
     
    45+2
    Napokon sme ešte sledovali rohový kop hostí, ale lopta po ňom opustila hraciu plochu. Zrejme to už bolo z prvého polčasu všetko.
     
    45+1
    Momentálne sú pri lopte hostia, postupnými prihrávkami sa snažia o prienik na útočnú polovičku. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    45
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Brych napokon nastavuje ešte 3 minúty!
     
    44
    Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, zrejme môžme nejaké tie minútky navyše očakávať.
     
    43
    Rohový kop už žiadnu zaujímavú príležitosť nepriniesol a pri lopte sú už hostia. Kolín sa tak sťahuje na svoju polovičku a čaká, čo ich súper vymyslí.
     
    42
    Veľa nechýbalo a domáci mohli znížiť! Hector sa odhodlal k strele z väčšej vzdelanosti, Mathenia napokon výborným zákrokom loptu vyrazil na rohový kop!
     
    41
    K lopte sa dostávajú ale domáci futbalisti a okamžite sa snažia o prenik na útočnú polovičku. Hostia sa tak vracajú naspäť na svoje územie.
     
    40
    Domáci sa napokon nikam ďaleko neprebojovali a tak loptu získali hostia. Kolín sa tak bude musieť opäť brániť, hostia sa však nikam neponáhľajú.
     
    38
    Priamy kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, po ňom prišiel iba ofsajd hosťujúceho mužstva. Po dlhšej dobe tak môžu skúsiť niečo smerom dopredu domáci futbalisti.
     
    37
    Hostia teraz navyše získavajú ďalší priamy kop. No domáci sú zrejme stále z toho celého v šoku a k lopte sa prakticky nemôžu na dlhšiu dobu dostať.
     
    36
    A Hamburger sa postupne dostáva na koňa. Hostia sú momentálne usadení na útočnej polovičke a dostávajú domácich pod tlak. Kolín musí už bez ujmy prečkať prvý polčas a popremýšľať, čo spravia v tom druhom.
     
    35
    Hostia sa tak v tomto zápase prezentujú výbornou efektivitou. Domáci nie sú o nič horším tímom oproti svojmu súperovi, avšak prehrávajú už o dva góly a to ešte prvý polčas ani neskončil.
    34. Bobby Wood (HAM) - 0:2
     
    34
    Hamburger SV dal gól!
    Nepodarilo, svoj druhý gól naopak dávajú hostia! Hamburger zahrával priamy kop, loptu síce dokázali domáci odvrátiť, ale opäť sa k nej dostali hostia. Následne prišla presná prihrávka pred bránu od Waldschmidta na BOBBY WOOD a ten presnou strelou do ľavého dolného rohu dáva druhý gól tohto stretnutia – 0:2!
     
    33
    Pri lopte sú momentálne hostia, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke. Hamburger sa nemá pochopiteľne kam ponáhľať a môže tak hrať viacej uvoľnenejšie. Uvidíme, či sa domácim podarí do konca prvého polčasu ešte vyrovnať.
     
    32
    Takmer mohlo byť vyrovnané! Bittencourt sa dostal k odrazenej lopte, neváhal a vyslal tvrdú strelu na bránu hostí. Jeho pokus napokon len tesne minul pravú tyčku brány hostí!
     
    31
    Domáci sa snažia čo najrýchlejšie odpovedať, avšak aj hostia hrajú aktívne a tak sledujeme vyrovnaný futbal. Hostia však mali viacej šťastie a sú tak aj naďalej v tesnom vedení.
     
    30
    Tak napokon už aj hostia siahli takto skoro k striedaniu. Zrejme aj v tomto prípade sa jednalo o zdravotné problémy. Po 30 minútach hry hostia vyhrávajú 1:0!
     
    29
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Aaron Hunt, prichádza Gian-Luca Waldschmidt.
    28. André Hahn (HAM) - 0:1
     
    28
    Hamburger SV dal gól!
    Je tu prvý gól tohto stretnutia! Po rohovom kope sa podarilo domácim odvrátiť loptu preč od svojej brány, tá sa následne odrazila k úplne voľnému ANDRÉ HAHN a ten peknou strelou z voleja otvára skóre tohto zápasu – 0:1!
     
    27
    A hostia si napokon svojou aktivitou pred bránou domácich vybojovali aj ďalší rohový kop. Domáci celok sa tak bude musieť aj naďalej brániť.
     
    26
    Domáci tréner už takto skoro siahol k striedaniu, zrejme sa jednalo o zranenie. Hostia zahrávali rohový kop, domáci loptu odvrátili do bezpečia. Hamburger je ale aj naďalej na útočnej polovičke.
     
    25
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Marcel Risse, prichádza Christian Clemens.
     
    25
    Za dlhou prihrávkou pred bránu hostí sa hnal Córdoba, avšak pri lopte bol skorej brankár Mathenia a nedovolil tak domácemu futbalistovi túto jeho snahu zakončiť strelou.
     
    24
    Od rohovej zástavy smerovala lopta na hlavu Hunta, ale jeho pokus skončil tesne vedľa domácej brány. O výkop sa tak postará brankár Horn.
     
    23
    Hamburger sa prepracoval až pred bránu domácich a po útočnej aktivite od Kostića získavajú hostia rohový kop.
     
    22
    Domáci zahrávali autové vhadzovanie v blízkosti brány svojho súpera, avšak následne už nič zaujímavého z ich strany neprišlo a pri lopte je tak už hosťujúce mužstvo.
     
    21
    Po rýchlom útoku domácich sa napokon k strele dostal Córdoba, jeho pokus však obrana hostí dokázala zblokovať do bezpečia. Kolín však na útočnej polovičke ešte ostáva.
     
    20
    Ofsajd sme napokon avizovali aj na druhej strane, Wood tak nemohol vo svojom útočnom výpade pokračovať. Šancu ísť dopredu tak teraz majú domáci futbalisti.
     
    19
    Aj naďalej sledujeme útočné výpady na oboch stranách, avšak zatiaľ nám nič zaujímavého neponúkajú. Hrá sa tak opatrnejší futbal z oboch strán.
     
    17
    Avšak, za krátku dobu sa Osako znova dostal k lopte a vybojoval pre svoj tím rohový kop. Po ňom však prišiel už len ofsajd domácich futbalistov a tak sme znova nič zaujímavého nevideli.
     
    16
    O individuálnu akciu sa teraz snažil domáci futbalista Osako, ale cez dobre organizovanú obranu hostí sa mu už prejsť nepodarilo. Do útoku sa tak dostávajú hostia.
     
    15
    Kolín sa po chybe svojho súpera dostáva k lopte, zatiaľ sa však domácim nedarí preniknúť na polovičku svojho súpera. Uvidíme, či príde aj niečo zaujímavé.
     
    14
    Po rýchlom brejku sme teraz mali možnosť sledovať rohový kop hosťujúcehu mužstva, avšak obrana domácich dostala loptu bez problémov do bezpečia.
     
    13
    Domácemu Klunterovi sa podarilo preniknúť až do pokutového územia hostí, k strele sa však už nedostal, pretože ho od lopty včas odstavila obranu Hamburgeru.
     
    12
    K lopte sa už dostalo domáce mužstvo a snaží sa o prienik na útočnú polovičku. Hostia sa však bránia úspešne a veľa priestoru domácim neposkytujú.
     
    11
    Žltú kartu dostáva Frederik Sörensen (1. FC Kolín nad Rýnom).
     
    10
    Zatiaľ má zápas slušné tempo, oba tímy po takej úvodnej oťukávačke začínajú hrať aktívnejšie. Snáď uvidíme aj veľa zaujímavých príležitostí.
     
    9
    Napokon sa hosťujúcemu mužstvu podarilo vyslať center do pokutového územia domácich, Horn však túto loptu vyboxoval do bezpečia. Útoky sa tak už postupne striedajú na oboch stranách.
     
    8
    Pri lopte sú momentálne hostia a snažia sa postupnými prihrávkami presunúť na útočnú polovičku. Domáci však dobre bránia stred poľa a svojho súpera nikam nepúšťajú.
     
    7
    Teraz však musel brankár hostí Mathenia zasiahnuť. Strelu z diaľky v podaní Osaka však napokon bezpečne vyrazil do bezpečia. Domáci tak pokračujú vo svojej aktívnejšej hry.
     
    6
    Domáci založili rýchly protiútok, Bittencourt sa prepracoval až do pokutového územia hostí, ale na dlhú loptu už nedočiahol. Šancu zaútočiť tak teraz získavajú hostia.
     
    5
    Na druhej strane sme videli strelecký pokus na bránu domácich, Kostić však mieril iba vysoko nad. Od svojej brány tak bude vykopávať brankár domácich Horn.
     
    4
    V úvode zápasu sú zatiaľ aktívnejším celkom domáci futbalisti, ale žiadnu väčšiu príležitosť sme na ich strane nesledovali. Zápas je však ešte len na svojom začiatku.
     
    3
    Žltú kartu dostáva Mërgim Mavraj (Hamburger SV).
     
    2
    Hostia si však dlho loptu neužili a už ju na svoje kopačky získali domáci futbalisti. Kolín sa postupnými prihrávkami dostáva pred bránu svojho dnešného súpera.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu mužstvu. Hamburger sa už snaží preniknúť na útočnú polovičku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne! Pri jeho sledovaní Vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Horn – Risse, Lehmann (C), Hector, Bittencourt – Osako, J. Córdoba

    Náhradníci: Müller – Clemens, Guirassy, Höger, Jojić, Maroh, Rudņevs

    Hamburger SV: Mathenia – Diekmeier, Papadopoulos (C), Mavraj, van Drongelen – Walace, Ekdal, Hahn – Hunt, Kostić – Wood

    Náhradníci: Pollersbeck – Holtby, Jatta, G. Jung, Waldschmidt, Schipplock, Sakaj

    Rozhodca: Brych
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá 1. FC Kolín nad Rýnom – Hamburger SV. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:30.

    Cez víkend pokračuje Nemecká Bundesliga, na programe je jej 2. kolo. V Piatok sa hrá predohrávka, v ktorej proti sebe nastúpia na Rhein Energie Stadion mužstvá Kolína a Hamburgeru.

    1. FC Kolín nad Rýnom:
    Domáce mužstvo nemalo úspešný vstup do novej sezóny. V 1. kole nastúpilo na pôde Mönchengladbachu a podľahlo mu 1:0. V tomto zápase však bol Kolín v pozície papierovo slabšieho mužstva, podal však napokon solídny výkon. Celkovo toto mužstvo nepatrí medzi ašpirantov na popredné miesta, skôr sa očakáva boj okolo stredu tabuľky.

    Hamburger SV:
    Hosťujúce mužstvo malo zase úspešný úvod do novej sezóny, v 1. kolo odohralo zápas doma a vyhralo nad Augsburgom 1:0! V tomto zápase sa očakával vyrovnaný priebeh, čo sa napokon potvrdilo. Aj toto mužstvo zrejme o popredné miesta bojovať nebude.

    Favorit:
    Očakávame v tomto zápase vyrovnaný priebeh, uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 90+7. F. Sörensen – 28. Hahn, 34. Wood, 90+10. Holtby

    Karty:   11. F. Sörensen (KLN), 89. Hector (KLN) – 3. Mavraj (HAM), 71. Diekmeier (HAM), 90+8. Papadopoulos (HAM)   59. Mavraj (HAM)


    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Horn – Risse (25. Clemens), Lehmann (C) (73. Jojić), Hector, Bittencourt (46. Guirassy) – Osako, J. Córdoba.
    Náhradníci: Müller – Clemens, Guirassy, Höger, Jojić, Maroh, Rudņevs.

    Hamburger SV: Mathenia – Diekmeier, Papadopoulos (C), Mavraj, van Drongelen – Walace, Ekdal, Hahn – Hunt (29. Waldschmidt, 62. G. Jung), Kostić (90+5. Holtby) – Wood.
    Náhradníci: Pollersbeck – Holtby, Jatta, G. Jung, Waldschmidt, Schipplock, Sakaj.

    Rozhodca: Brych