Sociedad – Villarreal 3:0 (kon.) | Real Betis – Vigo 2:1 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
3:0 (3:0)
Villarreal CF
Piatok 25.08.2017, 20:15 • Anoeta Stadium • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a máme tu koniec dnešného stretnutia, ktorý možno označiť ako veľmi atraktívny. V druhom dejstve sme síce už presný zásah nevideli, no napriek tomu sa toto futbalové divadlo muselo páčiť každému futbalovému fajnšmekerovi. Real Sociedad môže byť so svojim výkonom spokojný a zaslúžene si odnáša plný bodový zisk. Počas celého zápasu hrali domáci futbalisti kombinačne, čo im napokon prinieslo želané ovocie. Hostia sa naopak sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách, ale bola z toho len jedna strela do priestorov bránky a to ešte v prvom polčase. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:09:13)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1.
    Střely mimo: 4:3.
    Rohy: 9:4.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 12:22.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Canales sa snažil oklamať brániaceho hráča, čo mu nevyšlo a o loptu prišiel. Hlavný arbiter vstupuje do diania hry a nariaďuje voľný kop v prospech Realu Sociedad.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom dejstve ešte tri minútky navyše.
     
    90
    Costa si zbehol takmer k bránkovej čiare, odkiaľ poslal prízemný center smerujúci na nabiehajúceho spoluhráča. Ten si napokon loptu neprevzal, pretože ako prvý bol pri nej Arzallus, ktorý ju zachytil dobre načasovaným sklzom.
     
    88
    Real Sociedad s nevyužitou šancou na skórovanie po rohovom kope. Obrana súpera je v pohotovosti a nebezpečie odvrátila.
    87. Mikel Oyarzabal (RSC)
     
    87
    Mikel Oyarzabal si pohodlne spracoval dlhý pas svojho spoluhráča a následne zakončil v čase, keď sa nachádzal len pár metrov od bránky súpera. Tento tvrdý projektil smeroval do rukavíc gólmana, ktorý loptu vyrazil do zámedzia. Real Sociedad bude zahrávať rohový kop.
     
    86
    Odriozola hľadal na pravej strane ihriska nabiehajúceho spoluhráča, ku ktorému sa však lopta nedostala. Tá po obrovskej nepresnosti putovala do zámedzia. Villarreal bude odkopávať od vlastnej bránky.
     
    85
    Castillejo sa snažil prekvapiť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti. Tento pokus bol ešte stečovaný brániacim hráčom, po čom lopta vyletela do vzduchu. To bol jednoduchý zákrok pre pozorného Rulliho.
     
    84
    Hostia sa ešte pokúšajú aspoň o cenu útechy v podobe presného zásahu, ale všetky akcie sú príliš zbŕkle a nevychádzajú im ani jednoduché prihrávky.
     
    83
    Domáci celok má priebeh hry pevne pod kontrolou a je vidieť, že si záver stretnutia patrične užívajú. Momentálne kombinujú na vlastnej polovici ihriska a do útoku sa už príliš neženú.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Raúl Navas, prichádza Imanol Agirretxe.
     
    81
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 19931 platiacich divákov, ktorí rozhodne nemôžu ľutovať svoju investíciu.
     
    80
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Manu Trigueros, prichádza Nicola Sansone.
     
    79
    Canales prešiel hneď trojicou brániacich hráčov, ale pokračovať ďalej si netrúfol. Na ľavej strane našiel úplne voľného spoluhráča, ktorému okamžite poslal loptu. Ten sa pokúsil odcentrovať, ale napokon bol jeho pokus zblokovaný.
     
    77
    Real Sociedad naozaj veľmi rýchlo rozohral rohový kop formou krátkej prihrávky. Domáci zbierajú cenné sekundy na polovici súpera a nič neriskujú.
     
    76
    Oyarzabal sa vybral na výlet až do pokutového územia súpera. Tam si skvelou kľučkou vytvoriol priestor ku zakončeniu, ale do dráhy strely mu na poslednú chvíľu strčil nohu jeden z brániacich hráčov. Lopta si to namierila do zámedzia a to znamená, že domáci budú zahrávať rohový kop.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 25. José, 35. Prieto, 45. Juanmi

    Karty:   17. A. Elustondo (RSC), 39. José (RSC) – 3. J. Costa (VLR), 68. Trigueros (VLR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:22.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas (82. Agirretxe), A. Elustondo, Rodrigues – Prieto (C), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal, José (74. Canales), Juanmi (66. Vela).
    Náhradníci: Toño – D. Llorente, Agirretxe, Vela, Canales, de la Bella, Guevara.

    Villarreal CF: Andrés Fernández (46. Barbosa) – N'Diaye, Álvaro González, Semedo, J. Costa (C) – Castillejo, Trigueros (80. N. Sansone), Hernández, Fornals – Bacca (70. Ünal), Bakambu.
    Náhradníci: Barbosa – V. Ruiz, Ünal, N. Sansone, Francisco Torres, Moya Martínez.

    Rozhodca: Javier Estrada Fernandez

    Diváci: 19931