Kolín nad Rýnom – Hamburger 1:3 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
1:3 (0:2)
Hamburger SV
Piatok 25.08.2017, 20:30 • RheinEnergieStadion • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas napokon priniesol veľa zaujímavých momentov! Najprv sa dlho nehralo pre zdravotné problémy rozhodcu a preto sa muselo nastavovať v závere toľko minút. V 59. minúte prišla červená karta pre hostí a domáci tak dlho hrali presilovku o jedného hráča. Nastavený čas napokon priniesol ešte dva góly, keď najprv na rozdiel jedného gólu znížil domáci Sörensen, ale chvíľu na to Holtby dal tretí gól hostí a tak Kolín prehráva doma tento zápas pomerom 1:3!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! (22:37:12)
     
    90+12
    Koniec zápasu.
     
    90+11
    Stále sa ešte hrá! Domáci sa ešte snažia streliť aspoň jeden gól, ale ich úsilie je prerušené ofsajdom. Zrejme to už hostia bez problémov dotiahnu do víťazného konca.
    90+10. Lewis Holtby (HAM) - 1:3
     
    90+10
    Hamburger SV dal gól!
    Napokon však prichádza gól hosťujúceho mužstva a ten už zrejme znamená definitívny zisk troch bodov pre Hamburger! Ekdal zachytil loptu v strede poľa, dostal sa až pred bránu domácich, loptu potom posunul na LEWISE HOLTBYHO a ten dáva gól na 1:3!
    90+8. Kyriakos Papadopoulos (HAM)
     
    90+8
    Žltú kartu dostáva Kyriakos Papadopoulos (Hamburger SV).
    90+7. Frederik Sörensen (KLN) - 1:2
     
    90+7
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Tak predsa len sa podarilo domácim v tomto zápase streliť gól a znižujú tak na 1:2! Center do pokutového územia domácich dokázal hlavou spracovať Córdoba, pripravil tak streleckú pozíciu pre FREDERIKA SÖRENSENA a ten pohodlne dáva gól! Uvidíme, či domáci ešte stihnúť pridať aj druhý.
     
    90+6
    Do konca nastaveného času už veľa nechýba, domáci sú pri lopte ale nedarí sa im ich snahu dotiahnuť až do úspešného zakončenia.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Lewis Holtby.
     
    90+4
    Na druhej strane prišlo aj zakončenie zo strany domácich, ale Clemensov pokus úspešný nebol a bude to odkop od brány Hamburgeru.
     
    90+3
    Hostia mohli zápas definitívne rozhodnúť! Kostić sa po rýchlom brejku dostal k nebezpečnej strele spoza 16-tky, ale brankár domácich Horn sa vyznamenal!
     
    90+2
    Rohový kop domácim futbalistom nič zaujímavého nepriniesol a hostia teraz navyše vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    90+1
    Domáci futbalisti prenikli na útočnú polovičku a po zblokovanej lopte získavajú rohový kop.
     
    90
    Hlavný rozhodca napokon nastavuje ešte 9 minút! Presne ako sme avizovali, takže domáci ešte získavajú nejaký ten čas.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Jonas Hector (1. FC Kolín nad Rýnom).
     
    88
    A pri lopte sú navyše práve hostia a pochopiteľne sa nikam neponáhľajú. S loptou sa držia na útočnej polovičke a snažia sa hrať o čas. Domácim nepomáha ani vysoké napádanie.
     
    87
    Do pokutového územia hostí smeroval center z ľavej strany, skákal naň Guirassy, ale loptu poslal iba mimo bránu. Hostia sa tak aj teraz ubránili bez problémov.

    Miroslav Revaj

    Góly: 90+7. F. Sörensen – 28. Hahn, 34. Wood, 90+10. Holtby

    Karty:   11. F. Sörensen (KLN), 89. Hector (KLN) – 3. Mavraj (HAM), 71. Diekmeier (HAM), 90+8. Papadopoulos (HAM)   59. Mavraj (HAM)


    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Horn – Risse (25. Clemens), Lehmann (C) (73. Jojić), Hector, Bittencourt (46. Guirassy) – Osako, J. Córdoba.
    Náhradníci: Müller – Clemens, Guirassy, Höger, Jojić, Maroh, Rudņevs.

    Hamburger SV: Mathenia – Diekmeier, Papadopoulos (C), Mavraj, van Drongelen – Walace, Ekdal, Hahn – Hunt (29. Waldschmidt, 62. G. Jung), Kostić (90+5. Holtby) – Wood.
    Náhradníci: Pollersbeck – Holtby, Jatta, G. Jung, Waldschmidt, Schipplock, Sakaj.

    Rozhodca: Brych