Žilina – Trenčín 3:6 (kon.) | Rokycany – Plzeň 1:10 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:6 (2:4)
AS Trenčín
Streda 21.06.2017, 11:00 • Pod Dubňom, Žilina • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    88
    Trenčín dal gól! Séria príležitostí hosťujúceho výberu sa skončila loptou v žilinskej siete. V pokutovom území dostal príliš veľa priestoru HAMZA ČATAKOVIČ a prepálil bezmocného Mandousa.
     
    67
    Trenčín dal gól! Rohový kop hostí priniesol ďalšiu zmenu skóre. Center našiel pred bránou voľného JAMESA LAWRENCA, ktorého hlavička zblízka napla sieť.
     
    58
    Žilina dala gól! Šošoni tretíkrát v zápase znižujú na rozdiel jediného presného zásahu. Jankauskas udržal loptu v hre, dokázal prihrať pred bránu voľného LUKÁŠOVI JÁNOŠÍKOVI a ten z tesnej blízkosti nezaváhal.
     
    42
    Trenčín dal gól! Najlepší hráč na ihrisku GIORGI BERIDZE korunoval svoj výborný výkon presným zásahom. Z ľavého krídla si potiahol loptu na stred a z hranice šestnástky namieil presne k žrdi.
     
    38
    Žilina dala gól! Domácim sa opäť podarilo znížiť. Škvarka vnikol do šestnástky, naviazal na seba hráčov súpera a našiel pred bránou úplne voľného YUSUFA OTUBANJA, ktorý zblízka nedal šancu Šemrincovi.
     
    32
    Trenčín dal gól! Nebezpečný Beridze si prebral loptu na vlastnej polovici ihriska, prešprintoval s ňou dopredu, vysunul ANTONIA MANCEHO a ten z hranice šesnástky prekonal Mandousa.
     
    29
    Žilina dala gól! Trenčania nevyužili rohový kop a krátko potom inkasovali. Na hranicu pokutového územia sa dostal najlepší strelec poslednej fortunaligovej sezóny FILIP HLOHOVSKÝ, ktorého pekná technická strela zapadla do siete.
     
    28
    Veľká šanca Trenčína. Najprv sa nepresadil v šestnástke Beridze, potom bola zblokovaná strela Manceho, ale proti koncovke Paura musel zasiahnuť pozorný Mandous.
     
    22
    Trenčín dal gól! Hosťom vyšla krásna a zároveň jednoduchá akcia. Center z ľavej strany preletel ponad všetkých Žilinčanov do šestnástky, kde si nabehol JAKUB PAUR a zblízka prekonal Mandousa.
     
    14
    Obrovská šanca hosťujúceho celku. Pravdepodobne to bol Jakub Paur, ktorý postupoval sám na žilinskú bránu, ale v tutovke mieril zvnútra šestnástky iba do pripraveného Mandousa.
     
    9
    Trenčín dal gól! Loptu na biely bod si postavil kapitán hostí PETER KLEŠČÍK, ktorý poslal brankára na opačnú stranu a otvoril skóre strelou do odkrytej siete.
     
    9
    Agilný Beridze si narazil loptu v šestnástke a bol potiahnutý za dres. Hlavný rozhodca nariadil pokutový kop.
     
    5
    Ďalšia príležitosť gruzínskeho ofenzívneho futbalistu. Beridze dostal prihrávku do pokutového územia, urobili si priestor na koncovku, ale ľavačkou netrafil bránu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 29. Hlohovský, 38. Otubanjo, 58. Jánošík – 9. Kleščík (pen.), 22. Paur, 32. Mance, 42. Beridze, 67. Lawrence, 88. Čatakovič


    MŠK Žilina: Mandous – Šušolík (57. Herrera), Králik, Hancko, Vallo – Mráz (46. Cociuc), Diaz (72. Klec), Škvarka (C) (67. Michlík) – Jánošík, Otubanjo (46. Šejdajev), Hlohovský (46. Jankauskas).
    Náhradníci: Leško – Moško, Michlík, Kopas, Cociuc, Herrera, Gerebenits, Klec, Jankauskas, Šejdajev.

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík (C), Lawrence, Julien – Abdul – Paur, Ubbink (77. M. Klooster) – Kvocera (60. Gong), Beridze (67. Čatakovič) – Antonio Mance.
    Náhradníci: Chudý – R. Klooster, Beďatš, M. Klooster, Čatakovič, Maduka, Gong.