Juventus – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:4 (1:1)
Real Madrid
Sobota 03.06.2017, 20:45 • Millennium Stadium, Cardiff • Liga majstrov • Finále
Predzápasové kurzy
    90. Marco Asensio (REA) - 1:4
     
    90
    Real Madrid dal gól! Je definitívne rozhodnuté. Biely balet strieľa štvrtý gól a spečaťuje zisk dvanásteho titulu v Lige majstrov. O gólový moment sa postaral MARCO ASENSIO, ktorý si pekne nabehol na pas Marcela a prekonal nešťastného Gianluigiho Buffona.
    64. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:3
     
    64
    Real Madrid dal gól! Španielsky futbalový gigant sa dostáva na dosah dvanástemu titulu z Ligy majstrov. Biely balet predviedol peknú akciu po pravej strane, Luka Modrić presným centrom našiel CRISTIANA RONALDA a ten z tesnej blízkosti prekonal Gigiho Buffona.
    61. Casemiro (REA) - 1:2
     
    61
    Real Madrid dal gól! Veľká smola na strane talianskeho majstra. Po centri z ľavej strany sa lopta odrazila na nohu CASEMIRA. Brazílčan vystrelil spoza šestnástky, loptu nešťastne tečoval Sami Khedira a tá napokon zapadla presne k pravej žrdi Gianluigiho Buffona. Stará dáma opäť prehráva a má už len polhodinu na vyrovnanie.
    27. Mario Mandžukić (JUV) - 1:1
     
    27
    Juventus Turín dal gól! Krásny futbalový moment v Cardiffe. Aléx Sandro z ľavej strany poslal loptu do šestnástky, Gonzalo Higuaín ju posunul na MARIA MANDŽUKIĆA a ten akrobatickým spôsobom prekonal bezmocného Keylora Navasa. Fantastický gólový moment, ktorý snáď musia oceniť aj fanúšikovia Realu Madrid. Finále je vyrovnané a začíname prakticky odznova.
    20. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:1
     
    20
    Real Madrid dal gól! Madridský veľkoklub predviedol fantastický rýchly protiútok a dostáva sa do tesného vedenia. Daniel Carvajal prízemným centrom z pravej strany našiel CRISTIANA RONALDA a ten strelou k pravej žrdi prekonal Gianluigiho Buffona. Pre Real Madrid je 500. gól v Lige majstrov a približuje sa k zisku dvanásteho titulu.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 27. Mandžukić – 20. Ronaldo, 61. Casemiro, 64. Ronaldo, 90. Asensio

    Karty:   12. Dybala (JUV), 66. Pjanić (JUV), 70. Sandro (JUV), 72. Cuadrado (JUV) – 31. Ramos (REA), 42. Carvajal (REA), 53. Kroos (REA), 90+1. Asensio (REA)   84. Cuadrado (JUV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 22:18.
    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli (67. Cuadrado), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanić (71. Marchisio), Dybala (78. Lemina), S. Khedira, Sandro – Higuaín, Mandžukić.
    Náhradníci: Neto – Benatia, Cuadrado, Marchisio, Lemina, Asamoah, Lichtsteiner.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos (89. Morata), Casemiro, Modrić – Isco (82. Asensio), Benzema (77. Bale), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Kovačić, Asensio, Morata, Danilo.

    Rozhodca: Felix Brych – Mark Borsch a Stefan Lupp (GER)