Juventus – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:4 (1:1)
Real Madrid
Sobota 03.06.2017, 20:45 • Millennium Stadium, Cardiff • Liga majstrov • Finále
Predzápasové kurzy
     
    89
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Ako posledný si finálový zápas užije aj bývalý hráč Juventusu Turín Álvaro Morata. Nahradzuje tak Toniho Kroosa.
     
    82
    Druhé striedanie madridského kráľovského veľkoklubu. Na trávnik prichádza Marco Asensio a na lavičku náhradníkov si už sadá dnes dobre hrajúci Isco.
    81. Aléx Sandro (JUV)
     
    78
    Posledné striedanie na strane talianskeho majstra. Paulo Dybala už v dnešnom finále nič viac nepredvedie a na jeho miesto nastupuje mladý Mario Lemina.
     
    77
    Domáci waleskí priaznivci sa konečne dočkali. Ešte pred priamym kopom Realu Madrid prvýkrát v zápase strieda aj Zinedine Zidane. Na trávnik prichádza Gareth Bale a na lavičku smeruje Karim Benzema.
     
    71
    Druhé striedanie na strane Juventusu. Ofenzívu sa bude snažiť vystužiť Claudio Marchisio, ktorý nahradí Miralema Pjanića, ktorý zjavne nie je stopercentne fit.
     
    67
    Massimiliano Allegri sa snaží reagovať na nepriaznivý vývoj zápasu. Na trávnik prichádza Juan Cuadrado a na lavičku náhradníkov putuje smutný stopér Andrea Barzagli.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 27. Mandžukić – 20. Ronaldo, 61. Casemiro, 64. Ronaldo, 90. Asensio

    Karty:   12. Dybala (JUV), 66. Pjanić (JUV), 70. Sandro (JUV), 72. Cuadrado (JUV) – 31. Ramos (REA), 42. Carvajal (REA), 53. Kroos (REA), 90+1. Asensio (REA)   84. Cuadrado (JUV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 22:18.
    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli (67. Cuadrado), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanić (71. Marchisio), Dybala (78. Lemina), S. Khedira, Sandro – Higuaín, Mandžukić.
    Náhradníci: Neto – Benatia, Cuadrado, Marchisio, Lemina, Asamoah, Lichtsteiner.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos (89. Morata), Casemiro, Modrić – Isco (82. Asensio), Benzema (77. Bale), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Kovačić, Asensio, Morata, Danilo.

    Rozhodca: Felix Brych – Mark Borsch a Stefan Lupp (GER)