Bayern – Hamburger 8:0 (kon.) | Leverkusen – Mainz 0:2 (kon.) | Darmstadt – Augsburg 1:2 (kon.)
Freiburg – Dortmund 0:3 (kon.) | Lipsko – Kolín nad Rýnom 3:1 (kon.) | Hertha – Frankfurt 2:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
8:0 (3:0)
Hamburger SV
Sobota 25.02.2017, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Arjen Robben (BAY) - 8:0
     
    87
    Bayern dal gól!
    ARJEN ROBBEN nám teraz predviedol svoje technické znalosti. Perfektným spôsobom zmiatol brániaceho hráča a neskôr presnou strelou k ľavej žrdi pridáva ôsmy kúsok do siete Hamburgu. Asistenciu si na svoje konto pripisuje Douglas Costa.
    69. Kingsley Coman (BAY) - 7:0
     
    69
    Bayern dal gól!
    KINGSLEY COMAN si zbehol na odrazenú loptu na hranicu veľkého vápna, kde pohodlným volejom prekonáva zdemotivovaného gólmana. Stav stretnutia je už 7:0!
    65. Kingsley Coman (BAY) - 6:0
     
    65
    Bayern dal gól!
    Striedajúci KINGSLEY COMAN sa po výbornej dlhej prihrávke dostal do samostatného úniku, kde skontroloval postavenie gólmana a následne presnou strelou k ľavej žrdi skóroval. Stav stretnutia je už obrovský debakel v podobe 6:0!
    56. Douglas Costa (BAY) - 5:0
     
    56
    Bayern dal gól!
    Nádherná kombinácia domácich totálne zmiatla hosťujúcu defenzívu. Thomas Muller našiel úplne voľného DAVIDA ALABU, ktorý mal už jednoduchú prácu. Zasunúť loptu do prázdnej bránky. Stav stretnutia je už 5:0!
    54. Robert Lewandowski (BAY) - 4:0
     
    54
    Bayern dal gól!
    Arjen Robben poslal krásnu a presnú prihrávku do voľného priestoru, kde si nabiehala hneď dvojica domácich hráčov. Zakončiť sa napokon odhodlal ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý to umiestnil k pravej tyčke Adlerovej bránky, vďaka čomu si v dnešnom stretnutí pripisuje na svoje konto hetrik. Stav stretnutia je už 4:0!
    42. Robert Lewandowski (BAY) - 3:0
     
    42
    Bayern dal gól!
    Douglas Costa sa dostal do obrovskej šance, ktorú Adler dokázal zlikvidovať a strelecký pokus vyraziť pred seba. Tam však stál pripravený ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý delovkou do hornej časti brány prekonáva gólmana. Stav stretnutia je 3:0!
    24. Robert Lewandowski (BAY) - 2:0
     
    24
    Bayern dal gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je ROBERT LEWANDOWSKI, ktorý to s veľkým kľudom na kopačke poslal do stredu bránky. Bol to risk, ale v konečnom dôsledku je úspešný. Stav stretnutia je 2:0!
    17. Arturo Vidal (BAY) - 1:0
     
    17
    Bayern dal gól!
    ARTURO VIDAL si zbehol do voľného priestoru a to presne na hranicu veľkého vápna, kde nekompromisným spôsobom poslal loptu až za chrbát gólmana, ktorý si síce na loptu siahol, ale nedokázal ju dostatočne zachytiť. Stav stretnutia je otvorený 1:0! Asistenciu si pripisuje Thomas Muller.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 17. Arturo Vidal, 24. Lewandowski (pen.), 42. Lewandowski, 54. Lewandowski, 56. Alaba, 65. Coman, 69. Coman, 87. Robben

    Karty:   37. Santos (HAM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:10.
    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C) (67. Rafinha), Javi Martínez, Hummels, Alaba – Th. Alcântara (60. Coman), Arturo Vidal – Robben, T. Müller, Costa – Lewandowski (57. Sanches).
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Bernat, Ribéry, Kimmich, Sanches, Coman.

    Hamburger SV: Adler – Sakaj (C), Djourou, Mavraj, Santos – Walace, G. Jung – N. Müller (61. Hunt), Holtby, Kostić (72. Waldschmidt) – Gregoritsch (60. Ekdal).
    Náhradníci: Mickel – Diekmeier, Ostrzolek, Ekdal, Hunt, Waldschmidt, Wood.

    Rozhodca: Bastian Dankert

    Diváci: 75 000