Alavés – Valencia 2:1 (kon.) | Real Betis – Sevilla 1:2 (kon.) | Leganés – La Coruña 4:0 (kon.)
Eibar – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
2:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 25.02.2017, 13:00Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Alavés sa postaral o parádny obrat, keďže na Solerov presný zásah zo 78. minúty dokázal odpovedať Ibai Gómez a hrdinom sa stal striedajúci Katai, ktorý skóroval po niekoľkých sekundách na ihrisku. (14:50:34)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Parejo skutočne centroval a hľadal hlavu Zazu. Po zákroku domácich bude nasledovať rohový kop. Veľmi vysoký center však prešiel za bránkovú čiaru vedľa brány.
     
    90+2
    Valencia sa snaží o záverečný tlak, ktorým by sa priblížila ku gólu. Pomôcť jej k tomu môže priamy kop. Vyzerá to skôr na center pred Pacheca.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Katai sa mohol zapísať do streleckej listiny aj druhýkrát, pretože po rohu hlavičkoval spred malého vápna, no loptu namieril trochu nad.
     
    88
    Topiace sa netopiere opúšťa predčasne Orellana, keďže išiel do súboja veľmi zle. Kopol súpera do brucha, dostal druhý žltú a tým pádom červenú.
     
    87
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Carlos Soler, prichádza Zakaria Bakkali.
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Mario Suárez, prichádza Nacho Gil.
    86. Aleksandar Katai (DAL) - 2:1
     
    86
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Striedanie ako lusk, pretože ALEXANDER KATAI po pár sekundách na ihrisku dáva možno víťazný gól. Skvele si nabehol za obranu, kde dostal loptu. Navyše, všetci hráči hostí prestali hrať v domnienke, že sa bude jednať o ofsajd. Cancelo však uzatváral líniu a tak to postavenie mimo hry rozhodne nebolo. Srb si následne položil Alvesa a suverénne zakončil.
     
    85
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Víctor Camarasa, prichádza Aleksandar Katai.
     
    84
    Centrovaný pas však neskončil podľa predstáv domácich, kedže lopta pristála na hlavách hráčov hostí.
     
    83
    Zaza fauloval Romera dosť ďaleko od svojej šestnástky, takmer pri stredovom kruhu, lenže Diego Alves sa bude musieť mať na pokoji, pretože priletí center.
     
    82
    Následne spoza šestnástky skúsil šťastie Marcos Llorente, bránu Diega Alvesa o niekoľko centimetrov minul.
     
    81
    Camarasa poslal pas na krídlo, odkiaľ prišiel center do šestnástky, lenže Sobrino mal k lopte ďaleko a tak pred ním odhlavičkoval Abdennour.
     
    80
    Do poslednej desaťminútovky tak vchádzame za vyrovnaného stavu a znova je všetko absolútne otvorené. Dokáže si niektorý z tímov zobrať vedenie na svoju stranu?
     
    78
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Veľká radosť na tribúnach, pretože IBAI GÓMEZ sa oprel do lopty na hranici šestnástky a trafil presne mimo dosah Diega Alvesa. Ten sa ešte hneval, keďže okolo strelca stáli piati hráči Valencie a nič neurobili.
    Ibai Gómez (DAL) - 1:1

    Matej Kubove

    Góly: 78. I. Gómez, 86. Katai – 70. Soler

    Karty:   19. García (DAL), 41. M. Llorente (DAL), 42. Hernández (DAL), 68. Laguardia (DAL) – 16. Cancelo (VAL), 76. Soler (VAL), 77. Orellana (VAL)   88. Orellana (VAL)


    Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Laguardia, Feddal, Hernández – García, M. Llorente – Camarasa (85. Katai), Toquero (75. Ó. Romero), I. Gómez – Santos (61. Sobrino).
    Náhradníci: Ortolá – Sobrino, Krstičić, Ó. Romero, Katai, Vigaray, Alexis.

    Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Abdennour, Siqueira – Parejo, Mario Suárez (87. Gil), Soler (87. Bakkali) – Munir (67. E. Pérez), Zaza, Orellana.
    Náhradníci: Doménech – E. Pérez, Mangala, Bakkali, Medrán, Gil, Latorre.