Alavés – Valencia 2:1 (kon.) | Real Betis – Sevilla 1:2 (kon.) | Leganés – La Coruña 4:0 (kon.)
Eibar – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
2:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 25.02.2017, 13:00Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Aleksandar Katai (DAL) - 2:1
     
    86
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Striedanie ako lusk, pretože ALEXANDER KATAI po pár sekundách na ihrisku dáva možno víťazný gól. Skvele si nabehol za obranu, kde dostal loptu. Navyše, všetci hráči hostí prestali hrať v domnienke, že sa bude jednať o ofsajd. Cancelo však uzatváral líniu a tak to postavenie mimo hry rozhodne nebolo. Srb si následne položil Alvesa a suverénne zakončil.
     
    78
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Veľká radosť na tribúnach, pretože IBAI GÓMEZ sa oprel do lopty na hranici šestnástky a trafil presne mimo dosah Diega Alvesa. Ten sa ešte hneval, keďže okolo strelca stáli piati hráči Valencie a nič neurobili.
    Ibai Gómez (DAL) - 1:1
    70. Carlos Soler (VAL) - 0:1
     
    70
    Valencia dala gól!
    Rozohrávka priameho kopu tesne spred šestnástky Alavésu sa dlho naťahovala, ale nakoniec prišla strela z priameho pod brvno, ktorú ešte Pacheco skvele vyrazil, lenže dorážka z voleja od CARLOSA SOLERA už gólmanovi prešla pomedzi nohy do siete.

    Matej Kubove

    Góly: 78. I. Gómez, 86. Katai – 70. Soler

    Karty:   19. García (DAL), 41. M. Llorente (DAL), 42. Hernández (DAL), 68. Laguardia (DAL) – 16. Cancelo (VAL), 76. Soler (VAL), 77. Orellana (VAL)   88. Orellana (VAL)


    Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Laguardia, Feddal, Hernández – García, M. Llorente – Camarasa (85. Katai), Toquero (75. Ó. Romero), I. Gómez – Santos (61. Sobrino).
    Náhradníci: Ortolá – Sobrino, Krstičić, Ó. Romero, Katai, Vigaray, Alexis.

    Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Abdennour, Siqueira – Parejo, Mario Suárez (87. Gil), Soler (87. Bakkali) – Munir (67. E. Pérez), Zaza, Orellana.
    Náhradníci: Doménech – E. Pérez, Mangala, Bakkali, Medrán, Gil, Latorre.