Inter – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:2 (0:1)
Lazio Rím
cz Utorok 31.01.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza • Taliansky pohár • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u italského fotbalu zase někdy nashledanou. (22:46:45)
     
    STATISTIKY UTKÁNÍ

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 13:7. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:20.
     
    Utkání je u konce! Lazio postupuje do semifinále italského poháru, kde se dost možná utkání s městským rivalem!

    Hosté své vedení ve druhém poločasu navýšili po penaltě Lucase Biglii na 2:0. Domácí poté stupňovali svůj tlak, ale byla z toho jediná branka. Vstřelil ji až v 84. minutě Marcelo Brozović.

    Inter Milán tak stejně jako AC končí v poháru již ve čtvrtfinále.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Právě Handanović byl ve vzduchu nejvýše, ale atakoval zasahujícího Marchettiho. To je konec pro domácí celek.
     
    90+3
    Utkání bude nejspíše zakončeno rohovým kopem, který vybojoval Ivan Perišić. Do vápna jde i brankář Interu, Samir Handanović.
     
    90+3
    Míč se dostal až k brance Interu, kde se delší dobu bojovalo. Nakonec byl pískán útočný faul, milánský celek má nejspíše poslední čas na útok.
     
    90+1
    Marcelo Brozović zbytečně atakoval pronikajícího Bigliu. Za tento zákrok vidí žlutou kartu, o něco horší je ale ztracený čas pro Inter.
     
    90+1
    Začala první nastavená minuta z celkových čtyř. Hosté se urputně brání, asi stejně jako domácí útočí. Závěr utkání bude ještě zajímavý.
     
    90
    Ivan Perišić poslal do vápna míč z levé strany, trefil ovšem jen obětavé bránící hráče. Následně jeden z domácích střílel vedle.
     
    88
    Obrana Lazia je postavená ve vápně a odolává nákopům domácího celku. Inter se potřebuje dostat k nějaké střele.
     
    87
    Do vápna hostujícího celku lítá jeden míč za druhým. Marcelo Brozović se nyní otáčel, ale zakončit se mu přes bránící hráče nepovedlo.
     
    86
    Nerazzurri tlačí a chtějí vyrovnat. Povede se jim toto utkání dostat do prodloužení, nebo to Lazio již ubrání?
    84. Marcelo BROZOVIĆ - 1:2
     
    84
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Naděje pro domácí celek je na světě! Centrovaný míč na zadní tyčku našel Ivana Perišiće, jenž vracel míč na penaltu. Zde do míče trkl hlavou MARCELO BROZOVIĆ a míč zapadl až za záda Marchettiho!
     
    82
    Po nějakém zákroku Ivana Perišiće se na zemi objevil Patric. Španělský obránce se ale poté zvedl a domácí budou kopat roh.
     
    81
    Krásná kombinační hra domácích. Antonio Candreva dostal míč do šestnáctky a již si mohl vybrat hráče pro zakončení. V poslední moment jej ale rozhodčí zastavil – ofsajd!
     
    80
    Candreva se pokoušel na pravé straně něco vymyslet, což se mu nakonec povedlo. Jeho zblokovaný centrovaný míč skončil na rohovém kopu.
     
    79
    A další žlutá. Hostující Patric důrazně poslal k zemi pronikajícího Perišiće. Žlutá karta a standardní situace pro Inter.
     
    79
    Zajímavě a neohroženě postupoval až do vápna Jordan Lukaku. Ten byl ale poté zastaven hvizdem rozhodčího, ten viděl nedovolený zákrok.
     
    78
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Alessandro Murgia, přichází Wallace.
     
    76
    Červená karta i na straně druhé! Ştefan Radu zastavoval Icardiho nedovoleně a po tomto zákroku viděl druhou žlutou.
     
    75
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Sergej Milinković-Savić.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Jordan Lukaku.
     
    74
    K míči se postavil útočník Mauro Icardi, jenž místo techniky zakončoval tvrdě. Míč ale skončil jen na dobře postavené zdi.
     
    72
    Domácí se dožadovali odpískání penaltového zákroku. Icardi byl ovšem na zem poslán těsně před šestnáctkou. Inter bude mít k dispozici luxusní standardku.
     
    71
    Snažení domácích ukončil nyní Ivan Perišić střelou z dálky. Jeho pokus ale neslavil úspěch, míč totiž skončil jen vedle branky.
     
    69
    Inter kombinuje a kombinuje, ale střelecky to není ono. Za dvacet minut se toho dá stihnout hodně, ale to by se muselo stát nejspíše něco převratného.
     
    67
    Mauro Icardi měl na hlavě snížení! Po centru z pravé strany ale zakončoval jen těsně vedle branky. Po následném rohu pálil nad branku Murillo.
     
    66
    Hrozili tak domácí. Jeden z hráčů poslal míč do šestnáctky, kde se ale nikdo v černém neprosadil. Trestuhodně zakončené od Nerazzurri.
     
    65
    San Sirem to opět zahučelo! Felipe Anderson dostal přihrávku na pravou stranu, kde byl úplně sám. Ve své šanci ale nakonec branku netrefil.
     
    63
    Lazio hraje pohodlně a nepouští svého soupeře do nějakých nebezpečných akcí. Každopádně sledujeme méně atraktivní část zápasu.
     
    61
    Inter musí opravdu zabrat, pokud chce s utkáním něco udělat. Na prodloužení aktuálně ztrácí dvě branky, a to je dost.
     
    60
    To byla dobrá šance pro Jeisona Murrila. Kolumbijský obránce si naskočil na rohový kop a hlavičkou zakončoval jen těsně nad branku!
     
    58
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristian Ansaldi, přichází Gary Medel.
     
    57
    Domácí zkoušeli odpovědět hned z následného rohu. Střela z hranice vápna ale skončila jen na boční síti. Pokračovat se bude posledním střídáním Interu.
    56. Lucas BIGLIA - 0:2
     
    56
    Lazio právě vstřelilo branku!
    K penaltě se postavil argentiský záložník LUCAS BIGLIA, jenž v zakončení nezklamal. Míč poslal přímo pod břevno a navýšil tak vedení svého celku na 2:0!
     
    54
    To jsou věci! Pronikajicí Ciro Immobile byl ve vápně faulován obráncem Mirandou. Rozhodčí hned přiběhl, nařídil penaltu a Mirandovi ukázal červenou kartu!
     
    54
    Ale i jejich snažení skončilo podobně. Přišla ztráta míče a poté také faul. Odkopávat budou ze své poloviny domácí.
     
    53
    Inter ovšem z této akce nic nevytěžil a přišel útok Lazia. Felipe Anderson byl poslán k zemi a u míče tak zůstanou římští fotbalisté.
     
    52
    A další žlutá karta pro hosty. Marco Parolo inkasuje napomenutí za skluz proti pronikajícímu hráči. Ten v době faulu míč již neměl.
     
    50
    Domácí se pokoušeli něco před vápnem následně vymyslet, nic z toho ovšem nebylo. Stále ale vidíme jejich aktivní hru.
    48. Trestuhodně zahodil šanci svého celku Marco Parolo
     
    48
    Jak toto nemohl nedat? Po zákroku Handanoviće proti hlavičkovému pokusu se k dorážce z malého vápna dostal Marco Parolo, který z jasné pozice přestřelil branku!
     
    47
    Po pravé straně pronikal do vápna Felipe Anderson, jenž byl nakonec povalen k zemi. Vybojoval pro svůj celek alespoň rohový kop.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Mauro Icardi.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází João Mário.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce. Vidíme vyrovnané utkání, ve vedení jsou ale hosté, jenž těží z protiútoků. Jedinou branku dal přesně ve dvacáté minutě Felipe Anderson, jenž se mohl prosadit i podruhé. Handanović ale jeho únik ukončil zákrokem.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Handanović byl v posledních minutách pod tlakem a rozehrával tak rychle na pravou stranu. Tam si k bránícímu hráči naběhl Senad Lulić, jenž jej poslal k zemi a vidí žlutou kartu.
     
    45
    Potrestáni jsou nakonec obránce Danilo D'Ambrosio a hostující Radu. Pokračovat se bude standardní situací.
     
    44
    Po zákroku na hranici vápna a následném odpískaném faulu se strhla menší mela. Rozhodčí bude ukazovat karty.
     
    43
    Interu následně nevyšel rohový kop a do útoku se dostával Felipe Anderson. Jeho pronikání bylo zastaveno u postranní čáry faulem.
     
    42
    Candreva prošel s míčem až do vápna, kde následně vylepšoval pozici pro Perišiće. Ten se ale ve svých kličkách lehce zamotal a nezakončil.
     
    40
    Po následném faulu Lazio rozehrávalo standardní situaci z levé strany. Centr byl odvrácen a následná bomba z voleje nebyla přesná.
     
    39
    Po útočném faulu se k míči dostávají hosté. Ti se po následné akci dostali k autu na levé straně. Takto jim to zajistě stačí.
     
    38
    Rychlou akci svého celku rozjížděl obránce Radu. Ten ale následně špatně přihrál a bylo po snažení. Aut budou rozehrávat domácí.
     
    36
    Ke střele se konečně odhodlali také domácí. Marcelo Brozović střílel před vápnem, jeho spíše slabší střela ale byla snadným soustem pro Marchettiho.
     
    35
    Nerazzurri se pokouší vyrovnat a nyní aktivně kombinují. Uvidíme, zda se jim to do konce prvního poločasu povede.
     
    34
    Lazio pokračuje v aktivní hře. Po rohovém kopu i následném snažení se ovšem nikdo neprosadil. Pokračovat se tak bude odkopem od domácí branky.
    32. Felipe Anderson měl na kopačce druhou branku v utkání
     
    32
    A opět obrana Interu hořela! Felipe Anderson prošel až do zakončení, před sebou měl jen Handanoviće. Ten jej ale o branku krásným zákrokem připravil!
     
    31
    Ciro Immobile dostal míč do běhu a unikal sám na branku. Italský forvard mohl zakončovat či předkládat do prázdné branky. Tu ale nakonec přestřelil!
     
    30
    Následoval centr do vápna Samira Handanoviće. Slovinský brankář ale nakonec zasahovat nemusel, míč skončil vedle branky.
     
    29
    Po nepovedeném obléhání branky hostujícího brankáře přišel protiútok. Ani ten ovšem nebyl zakončen přesným zásahem či střeleckým pokusem,
     
    28
    Až nyní přišel centrovaný míč. Ve vápně se ale k němu nikdo v tmavém nedostal. Jsou u něj tedy hráči, jenž aktuálně postupují.
     
    27
    Nerazzurri to zkoušejí pomalu a trpělivě. Vidíme jejich kombinační hru na polovině hřiště, směrem dopředu to od nich není vůbec žhavé.
     
    25
    Po faulu na pronikajícího Murgiu budou hosté rozehrávat standardní situaci. Míč ovšem neletěl do vápna, což nejspíše přiblížilo jeho taktiku.
     
    23
    Další centrovaný míč letěl na hlavu Immobileho. Ten si naběhl za obranu, ale následným pokusem nedokázal trefit branku. Pokračovat se bude výkopem.
     
    22
    Tato branka snad pomůže vývoji utkání. Bylo by to více než super pro vývoj a atraktivitu duelu.
    20. Felipe ANDERSON - 0:1
     
    20
    Lazio právě vstřelilo branku!
    První akce, první střela a hned je to branka pro Lazio! Centrovaný míč z levé strany se posadil na hlavu FELIPEHO ANDERSONA, jenž v této pozici zachoval chladnou hlavu a elegantně míč uklidil do branky.
     
    19
    Následně se domácí dostali do vápna, kde se pokoušeli poslat za záda brankáře míč. Ve vzduchu byl ale nejvýše brankář Marchetti.
     
    18
    Něco vymyslet chtějí i hosté. Ti kombinují na polovině hřiště, ale nějaká chytrá akce či rychlý přechod do útoku k vidění zatím nebyl.
    16. Tyčka po střele Kondogbii
     
    16
    Až nyní přišla první obrovská šance! Napadající hráči obrali obránce Lazia o míč, který se dostal na nohu Geoffreye Kondogbii. Ten vyslal tvrdou střelu, která skončila jen na tyči!
     
    15
    Následoval tak opět útok Lazia. Ti to zkoušeli po levé straně, ale přihrávka za obranu nebyla přesná. Zatím sledujeme utkání bez nějakého tempa.
     
    13
    Na druhé straně to zkoušel Perišić, jeho centr do vápna ale neprošel. Z dálky střílel jen vedle branky Éver Banega.
     
    12
    Nebezpečně se až do vápna dostali hosté. Akce vedená Immobilem byla lehce zabržděna a nedošlo tak ke střeleckému pokusu.
     
    10
    Na pravé straně, blízko domácí branky vybojovali aut hosté. Hned po jeho zahrání ovšem míč ztratili, pokračuje se hrou milánského celku.
     
    9
    Poprvé v utkání se ke kombinaci dostali také hosté. Ti ale vymysleli pouze centr z poloviny hřiště do vápna. Tam ale byl nejvýše brankář Handanović.
     
    7
    Žlutočerní pokračují v obléhání hostující branky, ani jednou ale Marchetti nemusel zasahovat. Centr z pravé strany byl ve vápně odkopnut,
     
    6
    A další faul, nyní byl postiženým Candreva, hrdina posledního pohárového utkání Interu Milán. Domácí budou rozehrávat standardní situaci.
     
    4
    Následně byl ve středu hrací plochy faulován Brozović. Domácí se tak stále drží u míče. Uvidíme, zda se jim povede vymyslet nějaká akce.
     
    3
    San Siro nyní jen vzdechlo poté, co se do útoku dostal Ivan Perišić. Chorvatský hráč dostal míč do běhu, z vápna ale mířil jen těsně vedle přední tyče.
     
    2
    Do prvního útoku se dostával domácí Danilo D'Ambrosio. Tomu se ale na pravé straně nic nepovedlo vymyslet, s míčem navíc vběhl do autu.
     
    1
    Inter se hned aktivně dostával do útoku, na polovině hřiště byl ale jeden z domácích povalen k zemi. Rozhodčí odpískal faul a Inter bude moci zahrávat standardku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě vstoupily na travnatou plochu San Sira, kde se za pár vteřinek rozeběhne utkání mezi Interem a Laziem. Přeji příjemnou podívanou!
     
    Krásný večer. Na San Siru je již vše nachystané na to, aby se rozehrálo třetí čtvrtfinále letošního ročníku Coppa Italia mezi Interem Milán a Laziem Řím!
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanović – D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi – Brozović, Kondogbia – Candreva, Banega, Perišić – Palacio.
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Gagliardini, Mário, Icardi, Biabiany, Medel, Santon, Martins, Nagatomo, Gabriel, Pinamonti.

    S. S. Lazio: Marchetti – Patric, De Vrij, Hoedt, Radu – Parolo, Biglia, Murgia – Anderson, Immobile, Lulić.
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Lukaku, Basta, Đorđević, Wallace, Bastos, Alberto, Milinković-Savić, Rossi..
     
    CESTA DO ČTVRTFINÁLE POHÁRU – LAZIO ŘÍM

    Stejně jako Inter, bylo i Lazio nasazeno až do osmifinále Coppa Italia. V něm se utkali s Janovem, který v divokém utkání nakonec zdolali a po výsledku 4:2 prošli do čtvrtfinále. Navážou na poslední výhru?
     
    CESTA DO ČTVRTFINÁLE POHÁRU – INTER MILÁN

    Černomodrý milánský gigant byl nasazen až do osmifinále, kde ho čekala Bologna. Tu zdolali před čtrnácti dny, rozhodující branku vstřelil Antonio Candreva v osmé minutě prodloužení. Nyní je tak čeká druhé utkání v letošním ročníku poháru.
     
    O UTKÁNÍ...

    Zatímco první semifinálová dvojice je již potvrzená, na tu druhou se zatím čeká. Vítěz dnešního utkání se utká s posledním týmem, jenž ovládne čtvrtfinále – Cesenou nebo AS Řím. Uvidí semifinále poháru velké římské derby? Dnešní utkání se hraje od 20:45 na San Siru.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitního italského fotbalu! Čtvrtfinále Coppa Italia nabídne souboj mezi milánským Interem a římským Laziem. Kdo se bude radovat z postupu mezi čtyři nejlepší celky?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Panuška

    Góly: 84. Brozović – 20. Anderson, 56. Biglia (pen.)

    Karty:   45. D'Ambrosio (INM), 90+1. Brozović (INM) – 45. Radu (LAZ), 45+2. Lulić (LAZ), 52. Parolo (LAZ), 79. Patric (LAZ)   76. Radu (LAZ)   54. Miranda (INM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 13:7. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:20.
    Inter Miláno: Handanović – D'Ambrosio, Murillo, Miranda (58. Medel), Ansaldi – Brozović, Kondogbia – Candreva, Banega (46. Mário), Perišić – Palacio (46. Icardi).
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Gagliardini, Mário, Icardi, Biabiany, Medel, Santon, Martins, Nagatomo, Gabriel, Pinamonti.

    Lazio Rím: Marchetti – Patric, De Vrij, Hoedt, Radu – Parolo, Biglia, Murgia (78. Wallace) – Anderson (75. Milinković-Savić), Immobile, Lulić (75. Lukaku).
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Lukaku, Basta, Đorđević, Wallace, Bastos, Alberto, Milinković-Savić, Rossi.