Bournemouth – Crystal Palace 0:2 (kon.) | Arsenal – Watford 1:2 (kon.) | Burnley – Leicester 1:0 (kon.)
Middlesbrough – West Bromwich 1:1 (kon.) | Sunderland – Tottenham 0:0 (kon.) | Swansea – Southampton 2:1 (kon.)
Liverpool – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
1:1 (0:1)
Chelsea FC
Utorok 31.01.2017, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Šláger Premier League medzi Liverpoolom FC a Chelsea FC napokon končí nerozhodným výsledkom 1:1. Po vedúcom góle Davida Luiza v prvom polčase sme sa v tom druhom podarilo vyrovnať Georginovi Wijnaldumovi, ktorý sa dobre zorientoval v pokutovom území hostí. Druhý polčas nám priniesol niekoľko zaujímavých momentov, futbal na Anfield Road dnes musel baviť. O triumfe Chelsea mohol rozhodnúť Diego Costa, ktorého penaltu však skvelým zákrokom vychytal Simon Mignolet. The Blues síce nezaznamenali ďalšie víťazstvo, no po prekvapujúcej prehre Arsenalu s Watfordom majú na čele tabuľky pred svojim mestským rivalom už 9-bodový náskom. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčim! Dobrú noc vám praje Jakub Kocourek! (22:57:15)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Batshuayi sa však na ihrisku príliš nespotil a Mark Clattenburg píska záver dnešného duelu.
     
    90+3
    Zahrá si aj Michy Batshuayi, ktorý zaujme miesto za smoliara dnešného zápasu Diega Costu.
     
    90+2
    Chelsea sa už pravdepodobne bude snažiť tento zápas len dohrať. Teraz The Blues manévrujú s loptou na polovici domácich.
     
    90+1
    Liverpool mohol rozhodnúť! Sadio Mané dostal minimum priestoru, no napriek tomu dokázal vykúzliť nádherný center na Roberta Firmina, ktorý triafa hlavičkou len do miest, kde stál pripravený Thibaut Courtois.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90
    Medzitým striedanie v mužstve Liverpoolu. Adama Lallana má pre dnešok odpracované, na posledné minty zápasu prichádza Divock Origi.
    90. Pedro (CHE)
     
    90
    Fantastický N'Golo Kanté! Ten sa skvelým spôsobom uvoľnil od pravej postrannej čiary, našiel Pedra, ktorý následne len veľmi tesne míňa bránu Simona Mignoleta!
     
    89
    Dejan Lovren pri postrannej čiare nedovolene atakoval Cesca Fàbregasa, a tak sa bude musieť mať defenzíva Liverpoolu opäť v pozore.
     
    88
    Cesc Fàbregas vymyslel krásny center na Pedra, proti nemu v poslednej možnej chvíli úspešne zasiahol Jordan Henderson. Za toto si kapitán The Reds rozhodne vyslúži pochvalu od Jürgena Kloppa.
     
    87
    Nemanja Matić teraz musel prerušiť hru v strede poľa, keď nedovolene zastavil Emreho Cana.
     
    86
    Tentokrát dobrá práca od Dejana Lovrena. Chorvát dokázal Diega Costu vytlačiť z ideálnej streleckej pozície, a tak mimoriadnym spôsobom uľahčil prácu svojmu gólmanovi Simonovi Mignoletovi.
     
    85
    Joël Matip teraz dobre prečítal hru, keď dokázal odvrátiť loptu pred Diegom Costom. Pokračuje aktivita hostí.
     
    84
    V druhom polčase pomerne nevýrazný Marcos Alonso sa zbytočne rozčuľuje. Jeho nedovolené počínanie v súboji s Jordanom Hendersonom bolo evidentné.
     
    83
    Druhé striedanie v tábore Chelsea. Na ihrisku už nevidíme Williana, namiesto neho prichádza na posledných pár minút Cesc Fàbregas.
     
    82
    Zaujímavý center Sadia Maného. Thibaut Courtois musel vyskočiť poriadne vysoko, aby loptu zasiahol pred dobiedzajúcim Robertom Firminom.

    Jakub Kocourek

    Góly: 57. Wijnaldum – 25. Luiz

    Karty:   45. Henderson (LIV), 59. Milner (LIV) – 79. Willian (CHE)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:8.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Matip, Milner – Wijnaldum, Henderson (C), Can – Lallana (90. Origi), Firmino, Coutinho (76. Mané).
    Náhradníci: Karius – Klavan, A. Moreno, Lucas Leiva, Mané, Origi, Sturridge.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Willian (83. Fàbregas), D. Costa (90+3. Batshuayi), E. Hazard (72. Pedro).
    Náhradníci: Begović – Terry, K. Zouma, Chalobah, Fàbregas, Batshuayi, Pedro.

    Rozhodca: Mark Clattenburg