Bournemouth – Crystal Palace 0:2 (kon.) | Arsenal – Watford 1:2 (kon.) | Burnley – Leicester 1:0 (kon.)
Middlesbrough – West Bromwich 1:1 (kon.) | Sunderland – Tottenham 0:0 (kon.) | Swansea – Southampton 2:1 (kon.)
Liverpool – Chelsea 1:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
1:1 (0:1)
Chelsea FC
Utorok 31.01.2017, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Zahrá si aj Michy Batshuayi, ktorý zaujme miesto za smoliara dnešného zápasu Diega Costu.
     
    90+1
    Liverpool mohol rozhodnúť! Sadio Mané dostal minimum priestoru, no napriek tomu dokázal vykúzliť nádherný center na Roberta Firmina, ktorý triafa hlavičkou len do miest, kde stál pripravený Thibaut Courtois.
     
    90
    Medzitým striedanie v mužstve Liverpoolu. Adama Lallana má pre dnešok odpracované, na posledné minty zápasu prichádza Divock Origi.
    90. Pedro (CHE)
     
    90
    Fantastický N'Golo Kanté! Ten sa skvelým spôsobom uvoľnil od pravej postrannej čiary, našiel Pedra, ktorý následne len veľmi tesne míňa bránu Simona Mignoleta!
     
    83
    Druhé striedanie v tábore Chelsea. Na ihrisku už nevidíme Williana, namiesto neho prichádza na posledných pár minút Cesc Fàbregas.
     
    79
    Willian teraz dostáva mimoriadne zbytočnú žltú kartu, keď bránil Dejanovi Lovrenovi v rozohrávke nepriameho voľného kopu.
     
    77
    Sám faulovaný Costa si postavil loptu na biely bod, no Simon Mignolet teraz fantastickým zákrokom napravil svoje zaváhanie pri vedúcom góle Davida Luiza!
    77. Diego Costa (CHE)
     
    77
    Mark Clattenburg píska pokutový kop v prospech Chelsea! Diego Costa sa chcel uvoľniť cez Joëla Matipa, no pri prvom kontakte s ním sa porúčal k zemi a získava penaltu pre svoje mužstvo!
    76. Joël Matip (LIV)
     
    76
    Prvý raz strieda aj Jürgen Klopp. Z ihriska odchádza nevýrazný Philippe Coutinho, ktorého strieda navrátilec z Afrického pohára Sadio Mané.
     
    72
    Až v tejto chvíli sme sa dočkali prvého striedania zápasu. Dnešný duel nedohrá Eden Hazard, na ktorého miesto prichádza Pedro.
     
    63
    Po nedovolenom zákroku na ľavej strane rozohrával James Milner zaujímavú štandardnú situáciu, lopta prepadla až k Emremu Canovi, ten ale so svojou strelou príliš dlho otáľal a nádej Liverpoolu sa pre túto chvíľu končí ofsajdovým postavením Roberta Firmina.
     
    59
    James Milner teraz veľmi nešetrným zákrokom "zostrelil" Victora Mosesa a nemôže sa čudovať, že ho za to Mark Clattenburg "odmenil" žltou kartou.
    57. Georginio Wijnaldum (LIV) - 1:1
     
    57
    Liverpool dal gól! Domáci boli trpezliví a vyplatilo sa. Lopta z pravej strany našla Jamesa Milnera, ten ju poslal pred Thibauta Courtoisa, kde sa dobre zorientoval GEORGINIO WIJNALDUM, ktorý vyrovnáva skóre stretnutia!
    49. Roberto Firmino (LIV)
     
    49
    Neuveriteľné zlyhanie Roberta Firmina! Po veľmi dlhom čase vyšiel Liverpoolu protiútok, Georginio Wijnaldum hľadal prihrávkou už vo vnútri pokutového územia Firmina, loptu ešte tečoval Gary Cahill, no Brazílčan sa napriek tomu mohol Thibauta Courtoisa opýtať "kam to chce". Trafil však len niektorého z divákov na tribúne za brankárom hostí.
     
    45
    Futbalisti Liverpoolu sú poriadne nervózni. Teraz si dokonca ich kapitán Jordan Henderson za nejakú poznámku k výkonu hlavného rozhodcu vyslúžil žltú kartu.
     
    30
    Nádherný center Williana zo štandardnej situácie! Davidovi Luizovi chýbali centimetre, aby pridal svoj druhý gól v zápase.
    25. David Luiz (CHE) - 0:1
     
    25
    Chelsea dala gól!
    Nádhera v podaní DAVIDA LUIZA! Ten využil nepripravenosť Simona Mignoleta a okamžite po hvizde Marka Clattenburga napriahol nechytateľne k pravej žrdi brány domácich!
    12. Georginio Wijnaldum (LIV)
     
    12
    Veľká príležitosť Liverpoolu! Adam Lallana nádherne spracoval nákop z hĺbky poľa, okamžite posunul loptu na Georginia Wijnalduma, a ten prinútil Thibauta Courtoisa predviesť svoje kvality!

    Jakub Kocourek

    Góly: 57. Wijnaldum – 25. Luiz

    Karty:   45. Henderson (LIV), 59. Milner (LIV) – 79. Willian (CHE)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:8.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Matip, Milner – Wijnaldum, Henderson (C), Can – Lallana (90. Origi), Firmino, Coutinho (76. Mané).
    Náhradníci: Karius – Klavan, A. Moreno, Lucas Leiva, Mané, Origi, Sturridge.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Willian (83. Fàbregas), D. Costa (90+3. Batshuayi), E. Hazard (72. Pedro).
    Náhradníci: Begović – Terry, K. Zouma, Chalobah, Fàbregas, Batshuayi, Pedro.

    Rozhodca: Mark Clattenburg