Poprad – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Žilina – Martin 1:2 (1:2 po s.n.)
Nitra – Zvolen 4:3 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:3 (2:0, 0:2, 2:1)
HKM Zvolen
Piatok 27.01.2017, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:02 MELAND - 4:3
     
    59:02
    Nitra dala gól!
    V záverečnej minúte tretej tretiny domáci hokejisti zrejme rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve. Samuel Baroš neudržal puk po strele z ľavej strany, Judd Blackwater ešte vypichol puk, ktorý následne upratal do siete ERIC MELAND.
    55:00 MAJDAN - 3:3
     
    55:00
    Zvolen dal gól!
    Obrovská chyba domáceho tímu je potrestaná. Pavel Klhůfek vystihol rozohrávku súpera, následne posunul puk na unikajúceho JURAJA MAJDANA a ten v samostatnom úniku nezaváhal. Asistencia: Pavel Klhůfek.
    43:30 COPE - 3:2
     
    43:30
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti dokázali využiť presilovú hru. od modrej čiary vystrelil Jameson Milam a jeho prudký pokus vynikajúco tečoval pred bránkoviskom MATT COPE. Asistencie: Jamesom Milam a Marek Slovák.
    28:26 ZUZIN - 2:2
     
    28:26
    Zvolen dal gól!
    Vyrovnanie doslova viselo na vlásku. Najskôr sa do šance dostal Radovan Puliš, no ten ešte úspešný nebol. Následne ale Juraj Majdan krásne naservíroval puk na hokejku PETRA ZUZINA a ten jednoducho nemohol nedať. Asistencie: Juraj Majdan a Michal Novák.
    20:54 MAJDAN - 2:1
     
    20:54
    Zvolen dal gól!
    Fantastický vstup hostí do prostrednej tretiny dnešného zápasu. Pavel Klhůfek zachytil rozohrávku súpera, následne puk posunul na hokejku JURAJA MAJDANA a ten ho z tesnej blízkosti posiela za brankára Erica Hartzella. Asistencia: Pavel Klhůfek.
    13:28 SLOVÁK - 2:0
     
    13:28
    Nitra dala gól!
    Tak toto je studená sprcha pre zvolenský tím. Ten inkasuje vo vlastnom oslabení. MAREK SLOVÁK sa prehnal okolo Michala Nováka a hoci ho hosťujúci obranca fauloval, nitriansky útočník forhendovým blafákom prekonal brankára. Bez asistencie.
    09:20 MACÍK - 1:0
     
    09:20
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia. Mitch Versteeg puk na modrej čiare dobre netrafil, no vďaka tomu mohol zakončovať RADOSLAV MACÍK. Ten vystrelil z prvej a prekonal Samuela Baroša. Asistencie: Mitch Versteeg a Juraj Štefanka.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 10. Macík (Versteeg, Štefanka), 14. Slovák, 44. Cope (Milam, Slovák), 60. Meland – 21. Majdan (Klhůfek), 29. Zuzin (Majdan, Novák), 55. Majdan (Klhůfek)


    HK Nitra: Hartzell – Milam, Ordzovenský, Pupák, Mezei, Meland, Versteeg, Korím, Rais – Blackwater, Slovák, Tvrdoň – Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Štefanka, Bajtek – Cope, Šille, König.
    HKM Zvolen: Baroš – M. Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plekhanov, Homér, Andersons – Zuzin, Puliš, Šišovský – Klhůfek, L. Jurík, Majdan – L. Novák, Síkela, Jurák – Dubeň, Iždinský, Habšuda.

    Rozhodca: Milan Novák, Peter Lokšík – Martin Krajčík, Peter Šefčík.