Hull City – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Hull City AFC
2:1 (1:0)
Manchester United
cz Štvrtok 26.01.2017, 20:45 • KCOM Stadium, Hull • Anglický Ligový pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Taktické střídání na závěr v podání Josého Mourinha. Ze hry je stažen mladičký Rashford, který dnes patřil k nejviditelnějším hráčům United, místo něj si zahraje Marouane Fellaini.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Rojo (Manchester United).
    85. NIASSE - 2:1
     
    85
    Hull City právě vstřelil branku!
    Tohle byla paráda v podání domácích fotbalistů, kteří si berou ztracené vedení zpět! Míč se z levé strany dostal na osu hřiště, odkud Evandro ukázkovým bochánkem našel v šestnáctce číhajícího Meylera. Ten nezazmatkoval a gól jako na zlatém podnose naservíroval pro OUMARA NIASSEHO, jenž si připsal první trefu v dresu svého nového zaměstnavatele!
     
    79
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Lingard, přichází Rooney.
    78.
     
    78
    Domácí si mohli vzít ztracené vedení zpět! K dispozici měli rohový kop, po jehož rozehrávce kulatý nesmysl přistál u úplně zapomenutého Niasseho, který jej hlavou poslal přesně do horní tyče de Geovy pokladnice!
     
    74
    No vida, nechybělo mnoho k tomu, aby Manchester toto utkání během pár okamžiků převrátil na svou stranu! Rozehrávky rohového kopu se tentokráte ujal Lingard, po jehož centu míč doputoval přesně na hlavu Marcose Roja, ten ale pouze orazítkoval břevno!
     
    70
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Diomandé, přichází Hernández.
    66. POGBA - 1:1
     
    66
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Situace se povážlivě mění, Manchesteru se totiž zničehonic podařilo srovnat a znovu jsou to United, kdo mají postup do finále daleko blíže! Na hranici šestnáctky se balonu ujal Ibrahimović, po jehož přihrávce byl míč nešťastně ztečován k PAULU POGBOVI, který mezi nohama jednoho z domácích zadáků poslal balon za záda bezmocného brankáře Marshalla!
     
    64
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Maloney, přichází Evandro.
     
    59
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Bowen, přichází Marković.
    38.
     
    38
    Zničehonic mohlo být srovnáno! Domácí se možná až příliš věnovali ofenzivní aktivitě a zapomněli na zadní vrátka. Do dobré příležitosti se na to konto vydal Ibrahimović, jeho technickou střelu kolem obránce Dawsona ale pozorný Marshall zneškodnil!
    35. HUDDLESTONE - 1:0
     
    35
    Hull City právě vstřelil branku!
    Tak pozor, máme tu zápletku, domácí se totiž deset minut před koncem prvního poločasu dostávají do vedení a alespoň částečně smazávají náskok svého soupeře. K exekuci pokutového kopu se postavil TOM HUDDLESTONE, směr jeho rány sice de Gea vystihl, na balon letící přesně k tyči ale nedokázal dosáhnout!
     
    35
    Do útoku se tak znovu vydali zatím aktivnější domácí, kteří vybojovali rohový kop. Po jeho rozehrávce a souboji s Rojem se k zemi v pokutovém území poroučel Maguire, sudí Moss na to konto nařídil penaltu!
    27.
     
    27
    Úvodní branka tohoto mače nebyla daleko! Rozehrávka rohového kopu se domácím úplně nevydařila, obrana Manchesteru ale poté úplně zapomněla na Dawsona, kterého těsně před de Geou stačil odzbrojit Smalling. K odraženému balonu se ovšem dostal Niasse, jeho střelu z nadějné pozice ale španělský gólman vytěsnil!
     
    11
    Od rohového praporku míč do šestnáctky poslal Clucas. Po jeho centru obrana The Red Devils opět lehce zaváhala při odklízení míče, do zajímavé šance se hnal Niasse, kterého faulem za cenu žluté karty zastavil Jones.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 35. Huddlestone, 85. Niasse – 66. Pogba

    Karty:   11. Jones (MAN), 87. Rojo (MAN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:17.
    Hull City AFC: Marshall – Maguire, Dawson (C), Bowen (59. Marković), Tymon – Clucas, Huddlestone, Meyler, Maloney (64. Evandro) – Diomandé (70. Hernández) – Niasse.
    Náhradníci: Kuciak – Robertson, Hernández, Elabdellaoui, Weir, Evandro, Marković

    Manchester United: de Gea – Darmian, Jones, Smalling, Rojo – Carrick (C), Herrera – Lingard (79. Rooney), Pogba, Rashford (90+2. Fellaini) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Fosu-Mensah, Shaw, Fellaini, Mata, Mchitarjan, Rooney

    Rozhodca: Jonathan Moss – Marc Perry, Andy Halliday
    10.01.2017
    Manchester United - Hull City 2:0

    Góly: 56. Mata, 87. Fellaini

    Karty:   40. Maguire (HLL)

    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.