Montreal – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Arizona 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Florida 4:3 (po pr.) | LA Kings – San Jose 2:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
San Jose Sharks
cz Štvrtok 19.01.2017, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:35
    Tak ještě jedno vyloučení pár vteřin před koncem druhé části. Patrick Marleau dostává dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku. A je asi rád, že neinkasuje větší trest.
     
    37:56
    Zakázané uvolnění Los Angeles Kings, zároveň se rozhodčí chystá vylučovat za hákování. Trestá Setoguchiho, ten už spořádaně odjel na trestnou lavici. Další možnost pro Sharks.
     
    35:39
    Ještě se ani nevhodil puk a už jsou za katr poslání další dva hráči. Nervy na uzdě neudrželi domácí Kyle Clifford a hostující Micheal Haley. Inkasují tresty po dvou minutách za zdržování hry.
     
    33:06
    Sotva se vrátil do hry Wingels, trestá arbitr na obou stranách. Z té domácí uděluje čtyři minuty za vysokou hůl Lewisovi, za hosty inkasuje dvouminutový trest Melker Karlsson. Ten držel soupeře. Bude se tedy hrát dvě minuty přesilová hra San Jose.
     
    30:48
    Teď je tu ale příležitost také pro domácí bojovníky. Tommy Wingels totiž odchází pykat dvě minuty za podražení a Los Angeles Kings budou hrát přesilovku.
     
    29:51
    Domácí jdou do čtyř, útočník Los Angeles Kings Jeff Carter se provinil vysokou hokejkou v obličeji soupeře, a tak je za tento prohřešek potrestán. Nová příležitost pro mančaft se Žralokem na dresu.
     
    23:10
    Rozhodčí ukazuje, že se bude vylučovat z řad San Jose Sharks. Na trestnou lavici za nedovolené bránění míří Ryan Carpenter. Ten bude doufat, že jeho tým nedostane branku.
     
    09:42
    Přesilovku si zahrají také Los Angeles Kings. Na trestnou lavici je nucen odejít hokejista San Jose Justin Braun. Fauloval totiž držením. Takže naopak možnost pro Kings.
     
    06:41
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, hlavní rozhodčí posílá za katr slovenského útočníka Mariána Gáboríka, který se provinil hákováním. Takže přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 6. Forbort (Forbort, D. Brown), 36. Gáborík (Clifford, D. Brown) – 4. Burns (J. Thornton, M. Karlsson), 16. Wingels (Haley), 30. Pavelski (J. Ward, J. Thornton)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – Gáborík, Kopitar, Lewis – Pearson, J. Carter, D. Brown – King, Dowd, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Nolan.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – M. Karlsson, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Marleau, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – Haley, Carpenter, Wingels.

    Rozhodca: Dwyer, Hebert – Murphy, Heyer