Kadaň – Litoměřice 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 07.01.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 39. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Rozhodující gól si připsal DAVID BŘEZINA, který ve druhé sérii dával na 2:0 a poté už hostující Kovařík i domácí Jergl proměnili.
     
    59:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl do reportáže psát, že Jihlava doplatila na neefektivní koncovku a proto prohrála, když se domácí přece jen prosadili a vyrovnávají stav zápasu. Od Kajínka šel puk k Čachotskému, ten jej dal mezi kruhy na ADAMA ZEMANA a domácí útočník se trefil nad ramenem Štůraly pod horní tyč. Asistence: Tomáš Čachotský, David Kajínek.
     
    47:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se i potřetí v zápasu dostává do vedení a využívají přesilovou hru. Sikora poslal puk na modrou pro JAKUBA FERENCE, jenž zaznamenal naprosto čistý průstřel. Zřejmě i proto, že Svoboda na kotouč vůbec neviděl a zaznamenal ho až v síti. Asistence: Marek Sikora.
     
    39:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je jasné, že třetí zápas v sezoně mezi Jihlavou a Přerovem znovu výhrou hostí 1:2 neskončí. Tentokrát byl Tomáš Štůrala bezmocný, když Zeman na levém kruhu vyhrál buly a bleskově posunul puk mezi kruhy na RICHARDA DIVIŠE, jenž ještě bleskověji vypálil naprosto přesně do levé šibenice branky. Asistence: Adam Zeman.
     
    16:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Abych se přiznal, nyní jsem vůbec neviděl, jak MILAN PROCHÁZKA dostal kotouč za záda Miroslava Svobody. Puk zůstal po souboji dvou hráčů za brankou, kde jej zřejmě Dostálek posunul k Sýkorovi a od Procházky se kotouč dostal za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Sýkora, Vlastimil Dostálek.
     
    14:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je srovnáno a to sotva dvě minuty po Goišově první brance. Tentokrát už kombinace domácích vyšla. DAVID BŘEZINA dostal kotouč někam k vrcholu levého kruhu a vypálil na Štůralu ostrou ránu. Gólmanovi Přerova zapadl puk přes rameno do horní části branky k levé tyči. Asistence: Filip Seman, Filip Stoklasa
     
    12:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další rychlý protiútok Zubrů již končí prvním vstřeleným gólem. Sikora přihrál na levý kruh pro JIŘÍHO GOIŠE, který si potáhl kotouč a střelou po ledě na vzdálenější tyč otevírá skóre. Asistence: Marek Sikora.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 15. Březina (F. Seman, Stoklasa), 40. Diviš (Zeman), 60. Zeman (Čachotský, Kajínek), rozh. náj. Březina – 13. Goiš (Sikora), 17. Milan Procházka (T. Sýkora, Dostálek), 48. Ferenc (Sikora)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    1:0   Milan Procházka (PRE)
    2. séria:
    2:0   David Březina (JIH)
    2:1   Lubomír Kovařík (PRE)
    3. séria:
    3:1   Aleš Jergl (JIH)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Půža, Bilčík, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný (C), Szathmáry – Jergl, Skořepa, Důras – Stoklasa, F. Seman (A), Březina – Diviš, Zeman (A), Čachotský – Jícha.
    HC Zubr Přerov: Štůrala (Horčička) – Grof, Chmelíř, Ferenc (A), M. Novotný, L. Vágner, Zbořil, Pala, Šnajnar – Dostálek, T. Sýkora (C), Milan Procházka (A) – Kovařík, Sikora, Goiš – Plášek, Popelka, Š. Kratochvíl – Kratochvíl, Tadeáš Král.

    Rozhodca: Přikryl – Jindra, Kreuzer