Florida – Nashville 2:1 (kon.) | NJ Devils – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa Bay 4:2 (kon.) | LA Kings – Minnesota 4:3 (po pr.)
koniec
Chicago Blackhawks
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
cz Sobota 07.01.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:55 Victor RASK - 2:1
     
    39:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner se po dlouhé kolmé přihrávce o mantinel z vlastního obranného pásma ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže zakončení neukvapil a mezi kruhy pro vhazování našel ze druhé vlny najíždějícího Tyho Rattieho, který bez přípravy pálil mezi lapačkou a levým betonem Scotta Darlinga k pravé tyči a po fantastickém zákroku brankáře Chicaga se v blízkosti pravé tyče prosadil z dorážky VICTOR RASK. Asistence: Ty Rattie a Jeff Skinner.
    33:29 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    33:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Duncan Keith na pravém křídle dokázal udržet útočné pásmo, když si ve vzduchu dvakrát zažongloval s pukem, kterého se zmocnil Patrick Kane a nádhernou přihrávkou přenesl hru do levého kruhu pro vhazování, odkud ARTĚMIJ PANARIN parádní střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Cama Warda do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Blackhawks rychle využili přesilovou hru a vedou nad Hurricanes 2:0! Asistence: Patrick Kane a Duncan Keith.
    12:13 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    12:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS na levém křídle využil fantastické diagonální přihrávky Mariána Hossy a z ostrého úhlu zamířil do odkryté části brány. Blackhawks předvedli nádhernou kombinaci a ujali se vedení 1:0! Skvělou práci odvedl také Vinnie Hinostroza, který se neukvapil se zakončením a našel u pravé tyče Mariána Hossu. Asistence: Marián Hossa a Vinnie Hinostroza.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 13. Toews (Hossa, Hinostroza), 34. Panarin (P. Kane, Keith) – 40. V. Rask (Rattie, Skinner)


    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Keith (A), T. van Riemsdyk, Kempný, Seabrook (A), B. Campbell, Hjalmarsson – Hinostroza, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, P. Kane – Hartman, Kero, Pánik – Desjardins, Rasmussen, Tootoo.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Leighton (A)) – Slavin, Pesce, Hainsey, Faulk (A), Hanifin, R. Murphy – Skinner, V. Rask (A), Rattie – Aho, Teräväinen, Stempniak – B. McGinn, J. Staal (A), D. Ryan – Nordström, McClement, Stålberg.

    Rozhodca: Mike Leggo, Tom Chmielewski. Čároví: Brian Mach, Kiel Murchison

    Diváci: 21822