Slovensko – Francúzsko sk 6:1 (kon.)
koniec
Slovensko
6:1 (3:0, 3:0, 0:1)
Francúzsko
Sobota 17.12.2016, 16:15Turnaj 4 krajín • O 3. miesto
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:59
    Francúzsko dalo gól!
    Tak to je škoda. Denis Godla si čisté konto neudrží. JORDAN PERRET sa predral po pravej strane do zakončenia a strelou k pravej žrdi prekonal nášho mladíka. Asistencia: Laurent Meunier a Florian Chakiachvili.
     
    33:15
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola veľká hokejová paráda v podaní LUKÁŠA CINGELA. Ten si hodil puk medzi dvojicu staticky brániacich obrancov Francúzska, prehodil si puk na bekhend a strelou od žŕdky strieľa šiesty slovenský gól v zápase. Bez asistencie.
     
    32:38
    Slovensko dalo gól! Krásna akcia v podaní slovenských reprezentantov. JURAJ MIKÚŠ si podobne ako v predošlej situácii vymenil puk s Vladimírom Draveckým a strelou z prvej prekonáva bezmocného Cristobala Hueta. Asistencie: Vladimír Dravecký a Ivan Švárny.
     
    21:37
    Slovensko dalo gól! Zverenci Zdena Cígera impozantne začali aj druhé dejstvo. V presilovej hre zatlačili súpera a strieľajú už svoj štvrtý gól. Andrej Kudrna síce ešte pálil nepresne, no odrazený puk od zadného mantinelu upratal do brány MICHAL HLINKA. Asistencie: Andrej Kudrna a Martin Gernát.
     
    11:35
    Slovensko dalo gól! Presilová hra nášho tímu sa síce skončila, no napriek tomu sa nám podarilo streliť tretí gól. Adam Jánošík nahodil puk pred bránu, osamotený MATEJ ČEŠÍK ho šikovne tečoval a vyháňa z brány nešťastného Clémenta Fouquerela. Asistencie: Adam Jánošík a Dalibor Bortňák.
     
    06:13
    Slovensko dalo gól! Výborný vstup nášho mužstva pokračuje. Po chybe Francúzov získal ANDREJ KUDRNA puk v útočnom pásma, z pomerne náročnej pozície vystrelil a strelou švihom trafil presne do ľavého horného kútu brány. Bez asistencie.
     
    05:54
    Slovensko dalo gól! Našim reprezentantom sa veľmi rýchlo podarilo využiť presilovú hru. VLADIMÍR DRAVECKÝ mal dostatok času a strelou z pravého kruhu na vhadzovanie prekonáva francúzskeho brankára. Asistencia: Ivan Švárny.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 6. Dravecký (Švárny), 7. Kudrna, 12. Češík (Janošík, Bortňák), 22. Hlinka (Kudrna, Gernát), 33. Mikúš (Dravecký, Švárny), 34. Cingel – 56. Perret (Meunier, Chakiachvili)


    Slovensko: Godla (Laco)- Ďaloga, Švarný, Mikuš, Gernát, Jánošík, Čerešňák, Trška, Šedivý – Hlinka, Suja, Dravecký – Mikúš, Cingel, Kudrna – Bortňák, Češík, Macík – Mráz.
    Francúzsko: Fouquerel (Huet) – Dusseau, Dorey, Beron, Dame-Malka, Hecquefeuille, Chakiachvili, Moisand, Trabichet – Berthon, Arrossamena, Meunier, Lampérier, Kara , Bouvet, Lacroix, Terrier, Perret, Raux, S. Treille, Y. Treille.